Banker

SimpleFi Student Loan Refinancing Review

SimpleFi Student Loan Refinancing Review

Ingenting tar vinden ut av seilene dine når du forbereder høgskolens opplevelse som å bli skrudd ned for et lån. Studentene har ikke alltid god kreditt, og hvis du ikke har en levedyktig cosigner som hjelper deg, kan det være vanskelig å kvalifisere for et lån. SimpleFi jobber imidlertid med å strømlinjeforme prosessen for å gjøre studentlån mer tilgjengelige.

SimpleFi er et studielånsfirma som er inspirert av økonomiske bistandsprogrammer som foregår av Navy-Marine Corps Relief Society. De godkjenner låntakere basert på kredittverdighet, akkurat som alle andre utlånere. De bestemmer imidlertid ikke kredittverdigheten utelukkende basert på FICO-poengsummen din. De ser på en rekke faktorer, inkludert kontantstrøm.

Selskapet anbefaler at du har en 720 kreditt score, men de sier også at de vil akseptere lavere poeng og utdanne låntakere slik at de kan forbedre sin kreditt. Fordi selskapet ønsker å skape en all-inclusive utlånsprosess, selv om de ikke kan godkjenne deg, vil de tilby leverandør du vil ha en vei til godkjenning.

konsolidering

Med SimpleFi kan du konsolidere både private og føderale lån til en fast rente så lav som 4,99%. Hvis du betaler høye renter eller hvis du sliter med å betale månedlige innbetalinger, kan du spare en betydelig sum penger ved å refinansiere med SimpleFi. Ved å kombinere flere lån kan du konsolidere mange betalinger og renter i ett lån, ideelt med generelle bedre vilkår.

Husk at du må sammenligne SimpleFi med andre långivere før du ser på noen priser. Ved å bruke Troverdig kan du sammenligne opptil 8 långivere for å sikre at du får best mulig pris, inkludert SimpleFi. Også, College Investor lesere får en $ 200 bonus for refinansiering med Troverdig - mye!

Priser og vilkår

Selskapet tilbyr fire lånebegrensninger på 5, 10, 15 og 20 år. I motsetning til priser som endres basert på FICO-poengsummen, blir prisene bestemt av lengden på låneperioden. De laveste vilkårene tilbys til de som velger korteste lengde. Hvis du tilbakebetaler lånet ditt tidlig, er det ingen forskuddsbetaling, og det er ingen opprinnelsesavgift for å ta ut et lån.

applikasjon

Søknaden er ganske standard så langt som lånegivere går. De gir en enkel søknad og vil svare innen 48 timer hvis du er godkjent. Hvis ikke, kan deres svar ta litt lengre tid. En avvist søknad om lån er imidlertid ikke slutten på samarbeidet med SimpleFi. Hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonsstandardene for å motta et lån, vil de se på økonomien din for å finne ut hvordan de kan hjelpe deg. De kan hjelpe deg med å forbedre kreditt eller vise deg hvordan du kan gjøre det selv.

begrensninger

SimpleFi er et godt alternativ for folk som har anstendig til dårlig kreditt. Deres faste priser basert på lengden på din periode er ideelle for folk som ellers ville få høye priser andre steder. Men hvis du har utmerket kreditt, kan du kanskje finne bedre priser med et selskap som belønner høy kreditt med lavere priser.

Endelig dom

SimpleFi er en interessant utlåner med noen gode nye måter å skape en all-inclusive utlånsprosess. Deres politikk for å hjelpe de som ikke oppfyller sine låne kvalifikasjoner er attraktiv for alle som ikke har utmerket kreditt. Imidlertid bør de nok ikke være den første stoppen for noen med utmerket kreditt. Før du prøver dem, må du sørge for at du sammenligner dem med Troverdig. Ikke glem å dra nytte av vårt $ 200 bonustilbud for College Investor-lesere.

Pass på at du sjekker ut vårt lån for refinansiering av studielån for å sammenligne alle de ulike studielånene.

SimpleFi Student Loan Refinancing
  • Priser og gebyrer - 80
  • Søknadskrav - 90
  • Kundeservice - 80
  • Egenskaper og tjenester - 80
83

Skrive Inn Din Kommentar