Investere

Fire enkle trinn for å bygge ditt Nest Egg

Fire enkle trinn for å bygge ditt Nest Egg

Med den svingende økonomien i løpet av det siste tiåret, føler mange mennesker seg fortsatt usikker på å spare. Tross alt mistet mange mennesker hundrevis eller tusenvis av dollar da det amerikanske børskrasjet brakte ned globale markeder.

Å bygge et redeegg tidlig i livet kan bidra til å dekke uventede utgifter år nedover veien og kan sikre en god pensjon. Men hvordan tar du det første skrittet videre nedover veien med smart besparelse for å bygge ditt eget egg for pensjonering?

Her er våre fire enkle trinn som du kan fokusere på for å bygge ditt eget egg

Trinn 1: Budsjettering

Det første skrittet for å bygge et hekseegg er budsjettering. Ved å etablere et budsjett for din personlige økonomi, vil du bedre kunne forstå hvor mye penger du lager, hvor mye du bruker og hvor du bruker det. Dette vil hjelpe deg å markere hvor overforbruk finner sted og hvordan du adresserer det.

Hvis du kjøper en kopp kaffe hver morgen på vei til jobb, kan du for eksempel vurdere å lage kaffe hjemme. Ved å få en nøyaktig visning av inntekter og utgifter, kan du gjøre en mer presis forutsigelse av hvor mye ekstra penger du kan legge til side hver måned.

Trinn 2: Åpne en investeringskonto

Når du har et rimelig estimat for hvor mye penger du kan spare hver måned, se på å åpne en meglerkonto, IRA eller et annet investeringsbil. Mens tradisjonelle sparekontoer har en hensikt, er avkastningen ganske lav og det er ikke mye å gjøre. Vurder å ansette et uavhengig rikdom rådgivende firma eller sette opp et møte med en finansiell depotbank. Ved å jobbe med en profesjonell, kan du sette opp en kapitalfordeling basert på forventede fremtidige behov og risikotoleranse.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, setter vi sammen et omfattende sammenligningsverktøy av de beste meglerhusene for pengene dine.

Trinn 3: Bygg et nødfond

En vanlig feil folk gjør i å sette opp besparelser, forsømmer å anerkjenne potensielle fremtidige utgifter. En jobbflytting, bilproblemer eller naturkatastrofer kan skape en kostbar økonomisk situasjon. Hjem, barn og utdanning kan også være ganske kostbare. Innse at nestegget du begynner å bygge i tjueårene dine, kan være alt, men utarmet, når du er i midten av trettiårene. Vær realistisk om ekstra penger du måtte trenge nedover veien og i planlegging for fremtiden.

Denne konservative tilnærmingen er også relevant for uunngåelige utgifter som skatter og tidspåvirkninger, som inflasjon. Inntektsskattesatsene i Australia er så høy som 45% på de høyeste individuelle inntektene, en betydelig del av arbeidsinntektene. Inflationen i Australia er i de siste tjue årene også 2,7%. Dette betyr at en hypotetisk kurv av varer og tjenester i 1992 koster $ 100 000 ville koste $ 168 726 i 2012. Dette er viktige faktorer å huske på når man forutser fremtidige behov.

Trinn 4: Utforme en strategi

Med dette i bakhodet er en langsiktig strategi nøkkelen. Som enhver investering profesjonell vil fortelle deg, en riktig implementert investering tilnærming er utformet for å motstå markedssvingninger, perioder med lave priser og perioder med høye priser. Kortsiktig volatilitet bør ikke gjøre at du forlater en langsiktig investeringsstrategi. Timing av markedene, investering i trendy men farlige verdipapirer eller valg å konsentrere alle investeringer i ett område eller aktivaklasse er ikke klokt valg. Beregn investeringen i markeder nøye, og se fremover. Når det gjelder å spare, hold øynene på fremtiden, ikke nåtiden.

Uansett hvilket potensial du trenger, er en konsekvent oppsparingstilgang et klokt valg. Arbeid for å opprettholde et stramt budsjett og innse at det vil være uventede utgifter som du ikke bare må betale for, men må regnskapsføres i besparelser. Å bygge et hekseegg kan gjøre mye arbeid, men ved å holde seg våken og etablere et langsiktig perspektiv på investeringer, kan veien til vellykket lagring være enkel.

Hvilke andre enkle trinn tror du er viktig å bygge et hekseegg?

Skrive Inn Din Kommentar