Investere

Hvordan oppnå viktige kortsiktige finansielle mål

Hvordan oppnå viktige kortsiktige finansielle mål

Man ville tro at kortsiktige mål er ganske enkle å oppnå. Åh, virkelig?

Tenk igjen. Kortsiktige mål kan enkelt settes av for en mengde grunner.

Når det kommer til å få kortsiktige mål gjort, inkludert kortsiktige finansiell mål, man må implementere noen strategier for å holde seg på oppgave og på tidsplan.

La oss starte med å diskutere noen strategier for å oppnå viktige kortsiktige mål, og deretter flytte på noen kortsiktige økonomiske mål som er verdt din tid og innsats.

Ta tak i notisblokken din, du skal ha det!

Hvordan oppnå viktige kortsiktige mål

Et kortsiktet mål er et mål som ikke bør ta deg lang tid å fullføre. Vanligvis vil jeg definere et kortsiktig mål som et mål som tar omtrent mindre enn et år å fullføre. Mange ganger tar disse målene bare en måned eller noen få uker. De kunne bare ta en dag eller to.

Kortsiktige mål har vanligvis en veldig klar vei mot ferdigstillelse. Du vet nøyaktig hvordan du vil oppnå målet ditt - hvert steg du må ta.

Dessverre, selv når du vet nøyaktig hvordan du vil oppnå målet ditt, er det en rekke omstendigheter som kan komme i veien. La oss utforske hvordan du kan presse gjennom disse vanskelighetene og finne suksess.

1. Finn din daglige energitopp og planlegg deretter.

Med mindre du er som The Rock og har tilsynelatende uendelig energi og styrke, vil produktiviteten øke og falle i løpet av en dag. Jeg vet, du liker ikke meg å fortelle deg det, men noen måtte, ikke sant?

Kortsiktige mål er best fremskritt på tider av dagen har du høy til moderat energi. Hvis du lagrer disse målene for tiden på dagen når du er i nedgang, la oss innse det: du kommer nok ikke til å bli ferdig. Lagre lavt energitid for avslappende aktiviteter.

Ok, så hvordan finner du din daglige energitopp? Her er det jeg anbefaler. . . .

Still en tilbakevendende alarm når du først våkner opp hvert 30. minutt. Hver gang alarmen går av, må du rangere energinivået på en skala fra 0 (uten energi) til 10 (være høy energi) i et notisblokk eller på grafpapir. Du kan gjøre dette for en dag, eller du kan gjøre det for en uke og gjennomsnittlig ut resultatene.

Dette vil gi deg mulighet til å se hvordan energinivået endres i løpet av dagen, slik at du kan ta bedre beslutninger om hvordan du tildeler tid og oppgaver.

Jeg vil anbefale å jobbe med dine kortsiktige mål på tider av dagen at energinivået ditt er "5" eller høyere.

Jeg husker da jeg først startet denne bloggen, jeg var en nattugle og hadde mest energi mens solen gikk ned. I dag finner jeg morgener bedre for meg. Leksjonen? Pass på at du tilpasser oppgavene til de endrede energinivåene. Hvem vet, kan du gjøre et radikalt skifte som meg over tid.

2. Arbeid på ett kortsiktig mål om gangen.

Jeg aner ikke hvorfor multitasking er så rost i vår kultur. Multitasking, etter min mening, bremser folk ned og gir dårlige resultater. Det er mye bedre å jobbe på ett kortsiktig mål om gangen.

Dessuten er disse kortmål-ikke-langsiktige mål. Du vil kunne få dem gjort ganske raskt og gå videre til andre oppgaver i kort rekkefølge.

Av dine kortsiktige økonomiske mål kan det være verdt å jobbe med de raskeste kortsiktige målene først - de som tar minst tid. Dette gir deg noen få vinnende gevinster, noe som burde motivere deg til å trykke på.

3. Eliminer distraksjoner soldat!

I løpet av min tid i Army National Guard lærte jeg hvordan jeg skulle fokusere. I kamp er det ingenting verre enn å ikke holde hodet i spillet. Når fiender er i nærheten, er det viktig at du holder deg på oppgaven og ikke dagdrømmer. Det er mange distraksjoner i kamp - noen av dem er satt av fienden - og de må unngås.

Når du jobber med dine kortsiktige mål - inkludert økonomiske mål - bør du eliminere forstyrrelser.

Når du jobber hjemme, er det nok av distraksjoner. Hvis du har barn, vet du hva jeg mener. Nå er barna en stor distraksjon, men du bør være veldig forsiktig med å sørge for at de ikke drar deg bort fra din annen forpliktelser.

For eksempel, la oss si at du har et månedlig budsjettmøte med din ektefelle. I stedet for å ha møtet når barna kjører rundt å kaste leker på deg, er det sannsynligvis best å vente til de går i seng.

Andre potensielle distraksjoner inkluderer teknologi. Ja, mens teknologien kan hjelpe deg med å oppnå dine økonomiske mål - som å analysere dine investeringer med bedre eller personlig kapital - kan det også sende deg varsler som ikke er relevante for oppgaven ved hånden (som tekstmeldinger fra din andre store tante Martha).

Hvordan eliminerer du teknologiske distraksjoner? Vel, hvis du har Apple-enheter, er det ganske enkelt å gjøre det. På iPhone, slå på Ikke forstyrr. Du kan gjøre det samme på din Mac. På denne måten kan du fokusere i fred og få litt arbeid gjort!

4. Grav dypt for å finne motivasjonen.

Akkurat som når du jobber med langsiktige mål, må du grave dypt for å finne motivasjonen for kortsiktige mål.

Hvorfor ønsker du å starte et budsjett, for eksempel? Hvis du ikke har en god nok grunn eller grunner, stol på meg, vil nummerkrepet bli gammelt fort, og du vil trolig gi opp før du utvikler et arbeidsbudsjett.

Tenk på fordelene med å lage et arbeidsbudsjett. Hvordan vil det forbedre forholdet til din ektefelle? Hvordan vil det holde deg på vei med dine langsiktige økonomiske mål? Du vil bli overrasket over hvor mange motivasjoner du kan finne for selv de mest tilsynelatende verdslige kortsiktige økonomiske målene.

Viktige kortsiktige finansielle mål

Okay, du er alt rettet opp. Du har noen strategier for å oppnå dine kortsiktige økonomiske mål, men hvilke mål er verdt din tid? Det er det vi skal snakke om neste, partner.

1. Lag et budsjett.

Overraskelse! Bare tuller. Du gjettet gjerne denne.

Sannheten er at et fungerende budsjett er hjørnesteinen i en god økonomisk plan. Et proaktivt budsjett forteller ikke bare hva du har brukt, men det forteller deg hva du bør og burde ikke bruke - det er stort.

Over tid, ved å jobbe med budsjettet, finner du måter å redusere utgiftene dine og oppdage nye motivasjoner for å øke inntekten.

2. Opprett et system for å betale dine regninger til rett tid.

Takket være teknologien er det mange måter å betale dine regninger på. Du kan betale via bankens online faktura-betalingsfunksjon, du kan betale gjennom selgerens nettsteder, du kan betale med ditt debet- eller kredittkort, du kan betale med sjekker - eller du kan betale med smarttelefonen din!

Sjansen er at du bruker en rekke metoder for å betale regningene dine. Men har du et solidt system på plass? Hvordan vil du vite om kredittkortet ditt er utløpt og en kjøpmann ikke kan trekke penger gjennom auto-pay? Er du stoler på bankene og selgerne for å gi deg beskjed når kortet ditt er i ferd med å utløpe?

Jo, det kan fungere. Men kanskje det er bedre å sette alt i et regneark slik at du kan holde styr på alle regningene dine og hvordan de blir betalt. Du kan også lage påminnelser for å betale i favorittappen din!

3. Få passende forsikringer for familien din.

Har du livsforsikring? Uføreforsikring? Paraply forsikring? Hva med leietakere forsikring? Disse retningslinjene blir ofte overset.

Finn den beste forsikringen og sørg for at du er dekket.

Kortsiktige måleksempler

Hvis du leter etter kortsiktige måleksempler i virkeligheten, har du lykke til! Jeg spurte noen fans på Good Financial Cents Facebook-siden, og her er noen av de beste:

Joseph Hogue fra PeerFinance101.com deler sine mål:

 • Lansere 4 kortformede investeringsbøker som serie i desember
 • Publiser tre innlegg per uke til hver blogg

Finansielle mål

 • Rebalanse min porteføljeallokering går i min 40s. Fortsatt et år utenom (og jeg prøver vanligvis ikke timing), men etter nesten 7 år med et oksemarked, vil det balansere et år tidligere og skifte til ny tildeling
 • Kjøp og renover en annen leiebolig (i Medellin, Colombia)

Livsmål

 • Bruk sosiale medier mer for personlige tilkoblinger og mindre for virksomheten (jeg skjønner ironien når jeg legger inn dette under bloggen min)
 • Koble til igjen med et par videregående venner
 • Start en hobby som ikke er relatert til personlig økonomi eller publikumsfinansiering

Kate Dore fra Cashville Skyline tilbyr:

 • Oppnå $ 200K nettoverdi innen utgangen av 2015.
 • Renover kjelleren min for å leie på Airbnb.
 • Tjen $ 10K sideinntekt før neste års FinCon.
 • Miste 20 pounds 🙂

Jacob Wade fra iHeartBudgets.com deler sine ambisiøse kortsiktige mål:

 • Avslutt kjøkkenkrok innen utgangen av 2015
 • Betal av studentlån ved utgangen av 2015
 • Start nettkurs for blog i mars / april 2016
 • MAX ut Roth IRA for min kone og jeg i 2016
 • Remodel Master bad i 2016
 • Bygg dekk / uteplass i bakgården våren 2016
 • Bygg hevede sengegårder i sidegarden i april 2016
 • Få min rumpe i form! Start i T-25 treningsplan igjen

Det er noen gode eksempler på kortsiktige mål!

Hvordan holder jeg øye med kortsiktige mål

Mine kortsiktige mål faller i to kategorier: Kvartalsvis (90 dagers mål) og ukentlige mål. Hvert kvartal lister jeg ut mine mål og sørger derfor for at de ukentlige målene mine holder på å oppnå disse målene.

En enkel måte jeg nylig har implementert på å holde på poeng er å skape mine ukentlige mål søndag kveld. Jeg lager et notat på min iPhone, men det er bare halvparten av det.

Jeg tar et bilde (skjermbilde) av mine ukentlige mål og gjør det låseskjermen på telefonen min. På den måten hver gang jeg slår på telefonen, ser jeg topp 4-5 målene jeg trenger å oppnå denne uken. Slik ser det ut på telefonen min:

Du vil også legge merke til at jeg viser mine daglige påminnelser om suksessvanene jeg gjør hver dag.

Disse inkluderer å gjøre The Love Habits med min kone, skrive i min Five Minute Journal, banke ut 50 push-ups, be og fullføre min 10X Planner før jeg går i seng.

Jeg har tatt nå mine kortsiktige mål til neste nivå på grunn av denne kraftige kombinasjonen.

Det er din tur

Det er mange flere gode økonomiske kortsiktige mål du kan sikte mot.

Lag en liste over dine mest presserende og viktige mål - hvor stor er listen din? Legg igjen en kommentar nedenfor og gi meg beskjed!

Skrive Inn Din Kommentar