Banker

Når var siste gang du handlet for en bank?

Når var siste gang du handlet for en bank?

Har du noen gang tenkt på banken din? Jeg mener egentlig? Har du tenkt på om banken din virkelig oppfyller dine behov?

Jeg mener, etter ditt hus, og kanskje ditt arbeid, er banken din trolig din mest «viktige» forretningsforbindelse. Det er der du beholder alle pengene dine!

De fleste av oss åpner en bankkonto og tenker aldri på det igjen - og dette er ikke den beste tilnærmingen. Jeg vil at dagens artikkel skal fungere som en liten påminnelse om å tenke på bankkontoen din igjen, og forhåpentligvis gi deg noen tips for fremtiden.

La oss innse det - verden er i endring. Bankkontoen du åpnet videregående skole kan eller ikke har holdt opp med dine behov. Og det er ikke skummelt å bytte banker.

La oss slå det ned.

Hvis du bare leter etter en god bankkonto, sjekk ut Radius Bank Hybrid Checking Account.

Hvorfor valgte du din nåværende bank?

Husker du selv hvorfor du valgte din nåværende bank? For de fleste jeg har snakket med, bryter den ned i en av to grunner:

 • sjekk Dette er banken der foreldrene dine banket, så du nettopp åpnet en konto der.
 • sjekk Du så en booth / stand / giveaway og åpnet en konto for å få noe gratis

Begge er ikke egentlig gode grunner til å åpne (og beholde) en bankkonto. Jeg vet personlig at jeg faller inn i den første kategorien. Min første bankkonto som hos en lokal kredittforening som foreldrene mine banket på.

Og når du er i videregående skole og bor hjemme, fungerer dette bra. Den eneste gangen du går til banken, er med foreldrene dine, så det kan være fornuftig å ha alt på ett sted. Dette var også i dagene før nettbank var like vanlig som det er i dag.

Hvis du faller inn i en av disse to kategoriene, er det virkelig på tide å tenke på banken din. Selv om du ikke gjør det, må du tenke på hva du trenger fra en bank.

Hva trenger du fra en bank?

Når det gjelder bank, er det tusenvis av valg (bokstavelig talt finnes det tusenvis av forskjellige banker og kredittforeninger landsomfattende). Men det betyr ikke at de alle tilfredsstiller dine behov.

Når jeg tenker på bank, er det noen ting jeg trenger:

 • Mobile Banking
 • Nettbank
 • Mobilkontroll innskudd
 • penger Gratis minibanker
 • penger Nei Minimum Balanse Krav
 • penger Ingen direkte innskuddskrav
 • penger ingen månedlige avgifter

Dine behov kan være forskjellige. Kanskje du trenger en safe, eller noe mer uklart. Men for de fleste tror jeg de trenger ovenfor er ganske standard.

Den triste delen er, mange banker krever fortsatt minimumsbeløp, eller lade for å sjekke - det er latterlig.

Det er en av grunnene til at jeg virkelig liker Radius Banks Hybrid Checking Account. De møter alle de kriteriene, og de betaler deg en fast rente på din brukerkonto. Det blir ikke mye bedre enn det.

Sjekk med banken din - se om du kan få alt det og få betalt høy rente på din brukerkonto. Du vil sannsynligvis ikke finne den.

Så kom tilbake og åpne en Radius Bank Hybrid Checking Account.

Det er virkelig enkelt å bytte banker

En av de største "klager" jeg hører er at folk ikke vil bytte banker fordi det er vanskelig. Jeg vil motarbeide det.

Det er ikke vanskelig. Det tar ca 5 minutter å åpne en Radius Bank Checking Account online. Bare 5 minutter. Du kan få appen sin installert og rocking og rulling veldig raskt.

Deretter kan de eneste store endringene potensielt endre ditt direkte innskudd på jobb, og kanskje sjekke din BillPay hvis du har det oppsettet.

To ting å huske på:

 1. Å åpne en ny konto betyr ikke at du må lukke den gamle kontoen din umiddelbart. Du kan la den stå åpen for å sikre at du ikke savner noen despoter som du kanskje har savnet.
 2. Hvis du bruker et gratis verktøy som Mint eller Personal Capital for å spore din økonomi, har det ingen forskjell på å ha en annen konto - du kan se alt i ett dashbord.

Selv om det kan høres ut som det er mye arbeid, hvis du virkelig ser på dagen, bruker du 5-10 minutter å kaste bort mer tid på tilfeldige ting uansett. Tilgi noe av det for å oppsette bankspillet ditt.

Siste tanker

Nå er det flott å virkelig vurdere dine bankkontoer. Du har sannsynligvis nettopp ferdig med å sende inn skattene dine, du har et godt øyeblikksbilde av pengene dine, og du har kanskje tenkt på måter å øke besparelsene dine i år.

Hvis du oppgraderer sjekkkontoen din ikke er på listen, legger du til den og gjør den ferdig. En Radius Bank Hybrid Checking Account kan være en fin måte å tjene mer på hva du allerede gjør.

Jeg vil gjerne vite historien din om hvorfor du åpnet din første bankkonto? Del det i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar