Investere

Sette opp en LLC for investering

Sette opp en LLC for investering

Har du noen gang ønsket å investere med en partner, eller med en investeringsklubb? Eller kanskje du har en gruppe familiemedlemmer som ønsker å samle pengene sine sammen for å investere. En av de beste måtene å gjøre dette på er å sette opp en LLC for å investere.

En LLC er et aksjeselskap, og det kan være et kjøretøy for mange formål. En av de mer interessante bruksområdene til en LLC er å la grupper av mennesker samle pengene sine sammen for å investere. Det kan også brukes til å investere i andre ting, for eksempel fast eiendom.

Med den siste gjennomgangen av Trump Tax Plan, har mange mennesker vært opptatt av ideen om å sette opp en LLC for å kunne spare penger på skatter. Men kan du? Vi diskuterer skattemessige konsekvenser nedenfor.

Her er hvorfor og hvordan du kanskje vil vurdere å sette opp en LLC for å investere.

Hvorfor sette opp en LLC for å investere

Styrken ved å bruke en LLC for å investere kommer fra LLCs driftsavtale. LLCs driftsavtale beskriver hva som kan og ikke kan gjøres i LLC. Som sådan fungerer det veldig bra for å sette opp et investeringsbil for flere personer eller fester.

For eksempel er en felles bestemmelse i LLCs driftsavtale hvordan enkeltpersoner kan selge sine aksjer i selskapet. Vanligvis, når du konfigurerer en LLC for å investere, forbyder du andre medlemmer å selge sine aksjer i LLC uten andre medlemmers tillatelse. Dette forhindrer endringer i eierskapsstrukturen uten at alle medlemmer er enige om det. Siden mange LLCs er oppsett for familier, holder dette eierskapet til LLC i familien.

En annen vanlig bestemmelse er å definere hvordan pengene i LLC skal investeres. I likhet med et fondprospekt eller ETF prospekt, kan du definere hvordan LLC vil investere i driftsavtalen - kanskje krever minst 60% av midlene som er investert i aksjer. Å ha en solidisert plan og struktur gjør det lettere å få konsensus på tvers av alle parter.

Til slutt kan enkelte driftsavtaler kreve at medlemmer gjør regelmessige bidrag til LLC. Hvis du setter opp en LLC for en investeringsklubb, kan du kreve at hvert medlem bidrar med $ 50 per måned til LLC. Dette holder alle klubbmedlemmer i klubben og LLC.

Famous Family LLCs for Investering

Du kan ikke innse dette, men mange velstående personer bruker LLCs til å investere. For eksempel er Wal-Marts største aksjonær Walton Enterprises LLC. Dette er LLC dannet av Walton-familien for å kontrollere eierskapet til Wal-Mart. Walton Enterprises LLC har seks kjente medlemmer, arvingene til Sam Waltons imperium. Kombinert er familien Walton verdt nesten 150 milliarder dollar. Imidlertid er det meste av denne formuen bundet opp i LLC. I sin tur eier LLC eiendeler som Wal-Mart, og flere andre mindre selskaper.

Bill Gates er en annen kjent person som holder mesteparten av sin rikdom i en LLC. Han eier Cascade Investment LLC, som kontrollerer sine resterende innsatser i Microsoft og andre investeringer som han lager.

Hvor å sette opp og investere med en LLC

Alle kan sette opp en LLC for å investere ganske enkelt. De nøkkelen er å sørge for at alle medlemmer av LLC er enige om driftsavtalen, som er vilkårene som LLC vil operere.

Hvis du vil sette opp en LLC for å investere, anbefaler jeg nolo. Det er selskapet jeg pleide å sette opp min LLC på, og jeg har vært veldig fornøyd med dem. Prisene deres er rimelige, og deres støtte er stor. Det tar deg omtrent en time å sette opp LLC for å investere med nolo. Da vil Nolo arkivere papirarbeidet ditt med staten, og du bør være offisiell om noen uker (eller måneder avhengig av staten).

Merk: Noen stater har avgifter knyttet til LLC. For eksempel, i California må du betale minst $ 800 per år for å opprettholde din LLC. Pass på at du er klar over statens krav når du kommer i gang.

Når du har ditt LLC-papirarbeid, må du åpne en meglerkonto i navnet til LLC. Jeg anbefaler å bruke M1 Finans for dette. De er et nyere selskap, men de tilbyr den fantastiske funksjonen i provisjonen gratis å investere. Hva er bra med dette for LLC investing er at du kan sette opp din "kake" av investeringer per din avtale, og M1 håndterer resten provisjon gratis!

Åpne en konto hos M1 Finance her.

For å komme i gang ved M1 Finance velger du ganske enkelt "Andre kontotype" og "Begrenset selskap". De vil da be deg om informasjonen fra din LLC-driftsavtale, og de vil også ha en kopi av den når du er ferdig med å søke.

Dette er også en konto som du vanligvis ikke bare kan åpne online, men du kan få investeringskontoen å åpne veldig fort når du sender inn din LLC-driftsavtale. Jeg vil anslå at du vil være god til å gå inn om en uke. Da jeg åpnet vår konto hos ETrade, tok det omtrent 2 timer å få papirarbeidet ferdig, og kontoen ble åpnet innen uken. Vi var også i stand til å få en påmeldingsbonus for vårt første innskudd da vi åpnet kontoen.

Ønsker andre alternativer for bedrifter å åpne en LLC for å investere på? Sjekk ut denne listen over de beste tilbudene for å åpne en meglerkonto:

Åpne en ny meglerkonto

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

  • $ 3000 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$100

+ Gratis handler

  • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
  • Kommisjonen Free Trades for Innskudd på $ 25.000
Opprett konto

Først

$1,000

Gratis

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Lav pris
Opprett konto

Hvis du vil ha hele listen, sjekk den her.

Bruke en LLC for eiendomsinvesteringer

En av de vanligste årsakene til å bruke LLC til å investere, er å investere i fast eiendom. En LLC vil beskytte deg mot potensielle forpliktelser som oppstår, samt gi et rammeverk for å dele opp eiendomsretten til eiendommen.

Dette kan fungere veldig bra hvis du planlegger å eie flere eiendommer, eller hvis du har flere investorer i en eiendom.

En av mine favoritt måter å komme i gang med utleieboliger er gjennom publikumsfinansiering. I likhet med LendingClub kan du begynne å investere i fast eiendom for så lite som $ 5000 på plattformer som RealtyShares (Vi tilbyr våre lesere a $100 bonus når du lager din første investering ved hjelp av kampanjekode Samboer100).

En annen lignende plattform er FundRise. De har bare et minimum på $ 500 for å komme i gang og tilbyr et utvalg av alternativer vi elsker også! FundRise har virkelig vært en god utførende passiv inntektsinvestering i løpet av det siste året!

Begge disse plattformene lar deg bruke en LLC til å investere, men du må snakke med kundeserviceteamene for å komme i gang.

Skatteeffektene ved å bruke en LLC for investeringer

Med alle snakkene rundt Trump Tax Cuts, som trådte i kraft i 2018, har mange folk begynt å lure på om bruk av LLC vil kunne hjelpe dem med skatt? Jeg mener, hvem vil ikke spare penger i skatter?!?

Viktig notat: Jeg er ikke en regnskapsfører eller skattemessig, og jeg er definitivt ikke din regnskapsfører eller skattemessig profesjonell. Du bør søke veiledning for en skattemessig hvis du har spørsmål om skattemessige konsekvenser av dine investeringer, forretningsstruktur etc.

Ok, med det som er sagt, hva er skatteimplikasjonene ved å bruke en LLC for investeringer?

IRS anerkjenner ikke LLC som en enhet - det er gjennomgående. Hva dette betyr er, rapporterer hvert medlem deres andel av "hva som helst" på deres skatt som om LLC ikke eksisterer. Så hvis du har 2 personer og din driftsavtale spesifiserer en 50/50 splitt, så rapporterer hver person inntekt, tap, utbytte, uansett, 50/50.

Så, de fleste LLCs som brukes til å investere, ville ha gevinst, tap og utbytte. Hver vil da bli tildelt medlemmene per driftsavtalen. Medlemmene vil i sin tur rapportere beløpet på deres skatt som om de hadde mottatt dem selv. Som sådan vil hver enkelt skattesimulasjon være forskjellig.

Hva med 20% skattedrag for LLCs? Dette er en vanlig misforståelse. Inntektsavdrag på 20% er for bedriftseiere som eier sin virksomhet i en gjennomgående enhet. Så, hvis du ikke eier en bedrift, får du ikke noe fradrag. Bare å holde investeringer i en LLC eier ikke en bedrift.

Så, hvis du bare investerer i en LLC, får du ingen form for spesiell skattemessig behandling. IRS ser i utgangspunktet alt som om LLC ikke eksisterer.

Alternativer for å bruke en LLC

Så, hvis du ikke får noen spesiell skattemessig behandling for å bruke en LLC, hvorfor vil du bruke en til å investere?

Vel, det kommer alt sammen til å investere med andre mennesker. Hvis du skal samle pengene dine med andre mennesker, vil du ha en organisasjon og enighet om hvordan ting blir gjort.

Så de vanlige scenariene for bruk av en LLC er:

  • En investeringsklubb
  • Eiendom
  • Familiebedrift / penger

La oss snakke om hver enkelt og noen alternativer for hver:

Investeringsklubber

Investeringsklubber hvor du faktisk samler pengene dine, er døende. Grunnen? Investering er så billig i disse dager! Det er ingen grunn til å samle pengene dine.

Det pleide å være en stor kostnadsbesparelse å jobbe sammen når man investerer. La oss si at du hadde 20 medlemmer i en investeringsklubb, og du er alle enige om å kjøpe en bestemt aksje. Hvis du ikke lagde pengene dine, måtte hvert medlem betale en provisjon - $ 9,99 per handel. Så, som en gruppe, ville investeringsklubben miste nesten 200 dollar i avgifter. Hvis du samlet pengene dine, ville det bare være én handel - koster $ 9,99. Det ville spare kollektive gruppen $ 190.

Nå, med tjenester som M1 Finance, som lar deg investere gratis, er det ingen grunn til å samle pengene dine. Klubben kan opprette en portefølje, og hvert medlem av klubben kan utføre endringene uten kostnad!

Sjekk ut de andre appene å investere gratis her.

Eiendom

Fast eiendom er fortsatt et flott scenario for å bruke en LLC, spesielt hvis du skal tildele inntekter og utgifter annerledes enn eierskap.

Men det er alternativer til hvordan du eier fast eiendom (men ikke så bra). Spesielt kan du holde tittel på eiendommen direkte som felles leietakere. Dette tar vare på eierskap, men hjelper ikke med inntekter og utgifter.

Hvis du bare er et partnerskap, kan du dele det. Men hvis du får mer enn 2 personer, vil du sannsynligvis ha en LLC. Plus, en LLC er flott for erstatningsansvar.

Familiepenger

Akkurat som Waltons, hvis det er en betydelig mengde eiendeler, inkludert en bedrift, og mange familiemedlemmer som "eier" det, kan det gi mye mening å sette dette inn i en LLC med en klart definert driftsavtale og leder.

Dette er dyrt - så dette er vanligvis reservert for store eiendommer. Hvis du bare har litt penger å investere, er det ikke fornuftig å gå gjennom bryet med en LLC.

Bruker du en LLC for å investere? Har du vurdert å åpne en konto med venner eller familie?

Skrive Inn Din Kommentar