Virksomhet

Sette opp en veldedighetstjeneste i fire enkle trinn

Sette opp en veldedighetstjeneste i fire enkle trinn

Hvis du er en av de millioner av mennesker som donerer til deres favoritt veldedighet eller ideell organisasjon hvert år, vil du kanskje vurdere å sette opp en veldedig tillit for å hjelpe deg med din filantropiske innsats.

Designet som en juridisk enhet for at folk skal støtte spesielle årsaker, gir en veldedig tillit deg mulighet til å sette bort en bestemt sum penger for veldedige organisasjoner og gir deg kontroll over hvordan du forvalter distribusjonene. Til gjengjeld for din støtte får du en utmerket skattefordel.

Typer av veldedige tillit

Det er to hovedtyper av veldedige tillit du kan etablere: En gjenværende tillit eller en hovedtillit.

Med gjenstående tillit plasseres penger og andre eiendeler i den strukturerte tilliten, og eventuelle mottakere vil motta en forhåndsbestemt mengde monetær støtte fra tillitens rentegrad på årlig basis. Ved utløpet av tilliten vil mottakerne motta eventuelle eiendeler som forblir. Disse eiendelene kan selges av mottakerne uten at kapitalgevinster blir belastet.

I en ledertillatelse må de eiendelene som forblir ved utløpet av tillitens vilkår, ikke tildeles de opprinnelige mottakerne av tilliten. I de fleste tilfeller utløper tilliten og eiendelene gis til den opprinnelige stipendiatens familiemedlemmer.

Når du oppretter en veldedig tillit, er det viktig at du forstår disse viktige forskjellene, slik at eiendelene dine fordeles ut fra dine ønsker, og det endres ikke over tid.

Fordeler med å sette opp en veldedighetstjeneste

Bortsett fra de vanlige fordelene med skattefradrag, har velgørende tillit råd til følgende fordeler:

  • Aktivene i en veldedig tillit er ikke en del av stipendiatens skattepliktig eiendom, så når giveren dør, vil disse eiendelene ikke bli gjenstand for eiendomsskatt
  • Verdivurderte eiendeler er ikke gjenstand for kapitalgevinster
  • Det er visse inntektsskatt som kan tas som følge av nåverdien av gjenværende renten som uunngåelig vil bli belønnet for mottakerne

Sette opp en veldedighetstjeneste

Etter å ha konsultert med advokaten din for å fastslå at en veldedighetstjeneste gir mening for deg, følg bare disse fire enkle trinnene for å etablere en:

  1. Beregn summen av penger / eiendeler du er i stand til (og villig!) Å sette inn tilliten - husk at de ikke kan fjernes når de blir en del av tilliten
  2. Bestem mottakerne og logistikken av hvordan distribusjoner vil fungere
  3. Har alle dokumenter utarbeidet profesjonelt og signert i din tilstedeværelse
  4. Bestem hvordan du vil investere pengene som er i tilliten

Hvilke andre tips har du for å etablere en veldedig tillit?

Skrive Inn Din Kommentar