Banker

Slik setter du inn og holder deg til julebudsjettet ditt (pluss en $ 500 giaway!)

Slik setter du inn og holder deg til julebudsjettet ditt (pluss en $ 500 giaway!)

Vi er nå i desember. Kan du tro det?

Med julen bokstavelig talt, rett rundt hjørnet, er det på tide å sette budsjettet for julen hvis du ikke allerede har gjort det. Den siste tingen du vil ha er å helt blåse budsjettet på julegaver. Og vet du hva som ville bli enda verre? Går inn i gjeld over julen.

For å holde julen moro, avslappet og økonomisk balansert, kan du enkelt sette og holde fast i julebudsjettet.

Hvordan sette julebudsjettet

Før du kan holde fast på budsjettet ditt (eller forhåpentligvis komme inn under budsjett) må du først bestemme hva du skal bruke.

Først, ta en titt på din økonomi og se hvor mye penger du realistisk trenger å jobbe med uten å legge noen økonomisk belastning på deg selv. Deretter skriver du navnet på hver person du må kjøpe for.

Ta nå det første beløpet du angir og del det på riktig måte mellom gave mottakere.

La oss nå fortsette å holde fast i julebudsjettet!

Handle bevisst

Det er så lett å bli sugd inn av forhandlere og gå ut av en butikk med tre ganger så mye som du mente å kjøpe. Du må være bevisst i din shopping.

For å gjøre dette enkelt for deg, skriv ned gaveideer ved siden av hver persons navn på listen din. Så når du handler og ser en av disse produktene til en bra pris, kjøp den og merk av den personenes navn.

Ikke kjøp dem noe annet!

Lag hjemmelagde gaver

Hvis du er kreativ, kan du også lage hjemmelagde gaver til mye mindre.

Hvis du ikke vil gjøre alt helt hjemmelaget, så vær med på å sette sammen dine egne gavekurver. Du kan bruke en fin blanding av elementer som du fant gode tilbud på pluss ting du lagde deg selv.

For ikke å nevne hjemmelagde gavekurver er det vanligvis mye bedre enn de kjøpte alternativene.

Se etter online tilbud

En enkel måte å handle med vilje på er å handle online. Du kan bruke en tjeneste som Chippmunk til å filtrere gjennom gode tilbud fra butikk, avdeling og pris. På toppen av det kan du også bruke kupongkoder for å gjøre prisen enda bedre!

Faktisk bør du alltid se etter en kupongkode når du handler på nettet. Det tar bare et minutt eller to å finne en og de kan spare deg for noen betydelige penger!

Hold deg i budsjettet ditt!

Det er fristende å ønske å gå overbord og overdådige alle med gaver. Men det triste faktum er at to uker etter julen er over, vil alle glemme hva du fikk dem.

Det er ikke nødvendig å bruke massevis av penger på julen. I stedet kan du se etter kreative måter å gi det som ikke vil bryte deg økonomisk.

Vinn en $ 500 gavekort - akkurat i tide til jul!

I dag har vi samarbeidet med Chippmunk samt noen andre fantastiske bloggere som gir deg sjansen til å vinne et $ 500 Visa-gavekort.

Oppgivelsen er åpen for amerikanske innbyggere og slutter 12/15 klokken 12.00 A.M. Andre vilkår og betingelser finnes i Rafflecopter-widgeten nedenfor.

Lykke til!

en Rafflecopter giveaway

Skrive Inn Din Kommentar