Virksomhet

Selg på Amazon i California? Du vil bedre samle salgsskatt

Selg på Amazon i California? Du vil bedre samle salgsskatt

Millioner mennesker elsker Amazon.com av mange grunner - tonnevis av produkter, gratis frakt og i de fleste tilfeller ingen salgsavgift. Hvis du kjøper fra en Amazon Marketplace selger, er det vanligvis aldri noen skatt belastet. Amazon Marketplace selgere er produktene som du ser "Ny og brukt fra ...".

Lovene i California Salg og bruk skatt

Men hvis du er en Amazon-selger, kan California Equalization Board behandle transaksjonen som en drop-forsendelse, som den har tydelig veiledning om hvordan salgsskatt skal samles inn. Generelt faller forsendelser med en forbruker, to salg og to bedrifter:

  • Forbrukeren i California som kjøper og mottar produktet
  • Den "sanne forhandleren" - Amazon, en bedrift lokalisert utenfor staten og ikke registrert for å samle California-skatt, som gjennomfører transaksjonen som forbrukeren initierer
  • "Drop shipper" - Amazon Marketplace Seller, den som selger det sanne produktet, og sender det produktet til California-forbrukeren

Når du sender et produkt direkte til California-forbrukerne, er du ansvarlig for omsetningsskatten på transaksjonen.

Amazon er ikke til hjelp for de private selgerne

Så, hva er Amazons salgsskatt på varer kjøpt fra Amazon Marketplace:
"Markedsføringsselskapene er ansvarlige for salgsavgiften på varer som selges på Amazon.com, og om nødvendig legger de vanligvis denne prisen til prisen på deres varer. Derfor blir du ikke belastet noen tilleggsavgift for kjøp av Marketplace. Hvis du har flere spørsmål om en bestemt markedsførings selgerens skattepraksis, kan du kontakte selgeren direkte. "

Med stater som California virkelig sliter med å samle inntekter, ser de på internett salg mer og mer. Hvis du er en internett-selger, og bruker Amazon, har du bedre sørget for at du setter til side den riktige salgsavgiften. Selv om du ikke samler på toppen av kjøpesummen på Amazon, må du sørge for at du beregner riktig skatt. Du vil ikke bli revidert og oppdage at du skylder salgsskatt til staten.

Har noen andre viktige skatte tips for online selgere?

Skrive Inn Din Kommentar