Banker

Hvordan foreldre og studenter kan bruke sikrede kredittkort

Hvordan foreldre og studenter kan bruke sikrede kredittkort

Nå som forbrukerbeskyttelsesloven har trappet inn for å dempe kredittkortmisbruk av unge voksne, må søkere under 21 år hoppe gjennom ytterligere forhindringer for å få et kredittkort.

Kredittkortselskapene kan i henhold til kredittkortloven fra 2009 ikke holde unge voksne ansvarlige for kredittkortregningen, med mindre de tjener tilstrekkelig inntekt eller har medundertaker. Og det er en vanskelig hindring for å klare for de fleste studenter som bare har deltidsansatte.

Mens disse lovene gir beskyttelse mot unge voksne fra kredittkortmisbruk og urettferdig praksis, gjør det også dem avhengig av foreldrene sine ved å kreve en medundertaker dersom de ikke har tilstrekkelig inntekt.

For å lære gode utgifter vaner og forhindre overraskelser i form av over grenseavgiftene, vil foreldrene ha nytte av å bruke sikrede kredittkort med sine unge voksne studenter.

Folk knytter ofte til sikrede kredittkort med dårlig kreditt, men det er ikke alltid tilfelle. Sikrede kredittkort tjener som et nyttig verktøy for foreldre å overvåke barnas utgifter vaner og tamme situasjonen før den går ut av hånden. Unge voksne bør unngå å gjøre store kredittkort feil tidlig for å bevare sin kreditt historie.

Hurtignavigasjon Hva er et sikkert kredittkort? Spørsmål å spørre når du søker etter de beste sikrede kredittkortprosessene og ulemperne med et sikret kredittkort Når bør foreldre vurdere å få et sikret kredittkort for sine unge voksne studenter? Slik får du mest mulig ut av sikret Credit CardThings å se etter i et sikret kredittkort Hvor skal du finne det beste sikrede kredittkortet

Hva er et sikret kredittkort?

Sikrede kredittkort tilbyr en kredittgrense som tilsvarer beløpet du betalte inn på kontoen som et innskudd, med mindre du angir en annen kredittgrense. Kreditten er etablert i studentenes navn.

Et sikret kredittkort kan ha høyere priser og skjulte avgifter.

Hvis studenten ikke betaler regninger til rett tid, vil de bygge en dårlig kreditt historie, noe som er verre enn ingen historie. Likevel kan foreldre sette en kredittgrense og overvåke kontoen for å sikre at regninger blir betalt i tide og saldoen holder seg under grensen.

Spørsmål å spørre når du søker etter det beste sikrede kredittkortet

Før du søker om et sikret kredittkort, gjør leksene dine og vurder alle faktorer som vil resultere i uventede avgifter og kostnader.

 • Hva skjer hvis studenten overstiger den fastsatte sikrede kredittgrensen? Vil det være en over grenseavgift, eller noe annet gebyr, eller vil kortet bli frosset til saldoen ligger under kredittgrensen?
 • Er det et gebyr for å få et ekstra kort, eller legge til en bruker? Hold det enkelt ved å ha en student per kort, og pass opp for avgifter for ekstra kort eller ekstra brukere.
 • Kan du øke eller senke utgiftsgrensen når som helst?
 • Vil kortet fungere i en minibank? Hvis ja, hva er ATM-avgiftene?

Mens det er mange fordeler og ulemper for tenåringer og unge voksne ved hjelp av kredittkort, har vi spesifikt lagt fram fordeler og ulemper med sikrede kredittkort nedenfor:

Fordeler og ulemper med et sikret kredittkort

Pros

Convenience: Et sikret kredittkort er enkelt å laste på og overvåke uten å måtte gå gjennom alle problemer med å skrive sjekker og gjøre bankoverføringer.

Lavere grense for søknad: Det er vanligvis lettere å få et usikret kort, noe som er spesielt viktig hvis foreldrene har kredittproblemer. I de fleste tilfeller kan foreldre legge til seg som en autorisert bruker. Et sikret kredittkort går også langt i å gjenoppbygge kreditt. Selv uten en cosigner, er det ganske enkelt å få et sikret kredittkort.

Samme beskyttelse som kredittkort: Student vil også ha samme beskyttelsesnivå som et vanlig kredittkort dersom deres sikrede kredittkort er tapt eller stjålet.

Angi begrensninger på utgifter: Selv om du lager et større innskudd for kredittgrensen, vil enkelte kort også gi deg mulighet til å sette en lavere saldo grense for brukeren. I de fleste tilfeller kan foreldre sette opp månedlige automatiske kvoter og opprette budsjetter.

Lett å spore: Du kan se alle kostnader og betalinger på et kredittkortoppsett uten å måtte balansere en sjekkbok.

Bygg god kreditthistorie: Hvis du betaler på tid og betaler saldoen hver måned, vil du demonstrere økonomisk ansvar og bygge opp kreditthistorikken. Bare vær sikker på at det sikrede kredittkortet du velger, rapporterer aktiviteten din til de store kredittbyråene. Ellers blir kredittpoengene dine ikke forbedret.

Ulemper

Ansvar: Hvis din student løper opp kortet og ikke betaler saldoen, kan det skade din kreditt score, så vel som barnets kreditt score.

Avgifter: Sikrede kort har en tendens til å være dyrt, og rentene er høye. Men hvis du betaler saldoen i sin helhet hver måned, bør det ikke være et problem. Pass på overføringskostnader når du overfører midler fra banken din til kortet. Noen kort har månedlige automatiske kvoter, så dra nytte av automatisk tilbaketrekning hvis det kreves for et gratis alternativ.

Overtræk: Vær forsiktig med overtrekk og alle avgifter knyttet til det sikrede kredittkortet. Forbrukerbeskyttelseslover krever at du velger å overta alle kjøpskreditter, slik at du ikke overskrider noen få dollar og står overfor høye avgifter. Samtidig er andre avgifter knyttet til sikrede kredittkort.

Hyppig etterfylling: Kredittgrenser har en tendens til å være lav, så forvent å regelmessig lade kortet på nytt. Hvis studenten står overfor eventuelle nødssituasjoner og trenger penger raskt, kan dette kortet kanskje ikke dekke kostnadene.Så igjen, hvis studenten har en krise, vil de fleste foreldre foretrekke å være den første som vet.

Risiko for negativ innvirkning på medtegners credit poeng: Studenten kan bygge sin kreditt score med et sikret kredittkort, med liten risiko for foreldrene, spesielt hvis de allerede har lav kreditt score. Med det sagt, hjelper et kredittkort med en lav grense at studenten bygger sin kreditt til relativt lav risiko for foreldrene.

Når bør foreldre vurdere å få et sikret kredittkort for sine unge voksne studenter?

  • Grunnleggende utgifter: Hovedformålet er å gi midler til gass og grunnleggende behov uten risiko for overforbruk. Kortet vil sette en grense på utgifter for å sikre at barna ikke går på en handlekurv ved å bruke et sikret kredittkort med en angitt grense.
  • Lavere risiko for tap: Sikrede kredittkort har som regel en tendens til å ha lavere kredittgrenser. Hvis noen får ahold på kortet og bruker det umiddelbart, vil risikoen bli begrenset til den tilgjengelige kredittgrensen på kortet. Du kan kontakte kundeservice og fryse alle kontoer.
  • Hvis du har en dårlig historie med banker, kan du ikke åpne gratis kontoer for lav kostnadskontroll: Dessverre, når du overfører dine bankkontoer og betaler deg bankgebyrer, vil kontoen din bli flagget, noe som gjør det vanskelig å åpne en ny bankkonto

Slik får du mest mulig ut av ditt sikrede kredittkort

Nå som vi har veid fordelene og ulemperne med et sikret kredittkort, hvordan bruker du kortet for å få mest mulig ut av å bygge opp kreditt for en ny konto?

 • Unngå å balansere. Dette er spesielt viktig med sikrede kredittkort, siden APR vil trolig være høy, så vær sikker på å betale mer enn minimumsbeløpet for å spare på renter og demonstrere økonomisk ansvar.
 • Bruk kortet som et barometer. Basert på studentens utgiftshistorie kan foreldrene sette budsjett og godtgjørelse. Dette er også en god tid å diskutere økonomisk ansvar og gode utgifter vaner.
 • Sett en kredittgrense med fleksible grenser. Bestem på kredittgrense fra begynnelsen, og juster som nødvendig. Hvor mye koster studenten egentlig hver måned? Basert på historie, hvor mye trenger foreldrene å tillate nødsituasjoner eller uventede hendelser?
 • Ikke gå glipp av noen betalinger. Hvis du savner innbetalinger, kan du pådra straffe og gebyrer, men det vil også påvirke kredittpoengene dine.
 • Bruk kortet hver måned. For å opprette kreditthistorikk må du bruke kredittkortet ditt konsekvent. Betal gjentakende regninger med kredittkortet, og betal deretter balansen hver måned.

Ting å se etter i et sikret kredittkort

 • Ingen (eller lav) årlig avgift. Årlige avgifter er bare en ekstra kostnad du må betale for å opprettholde kortet ditt, men det er mange kort uten årlige avgifter eller søknadsgebyrer.
 • Unngå unødvendige avgifter. Se opp for månedlige konto vedlikehold avgifter og høflig avslå eventuelle kreditt beskyttelse alternativer
 • Samtale til et usikret kredittkort. Noen sikrede kredittkort tilbyr samtale til et vanlig kredittkort etter et år eller to gode utgifter. Gode ​​vaner kan hjelpe studenten til å bevege seg mot en nesten perfekt kreditt score.
 • Grace periode. Nådeperioden er den tiden du har mellom slutten av hver faktureringsperiode og betalingsdagen din. I løpet av denne perioden kan du betale din saldo uten interesse. Grace perioder er lovlig pålagt å være minst 3 uker lang, så sjekk på grace perioden for kortet ditt

Hvor finner du det beste sikrede kredittkortet

Nå som du vet hva du skal se etter i et sikret kort for studenter, her er vår liste over de best sikrede kredittkortene.

Oppdag det® sikret kredittkort - ingen årlig avgift

 • Ingen årlig avgift, kontant tilbake på hvert kjøp, og hjelper deg med å bygge opp kreditt med ansvarlig bruk.
 • Et depositum på $ 200 eller mer vil etablere kredittgrensen din (opp til det beløpet vi kan godkjenne). Automatiske månedlige vurderinger som begynner på 8 måneder for å se om vi kan overføre deg til en konto uten depositum.
 • Rapporterer til de tre store kredittbyråene. Plus, få FICO® Credit Score gratis på månedlige utsagn, på mobil og online.

Lære mer

Capital One® Secured MasterCard®

 • Ingen årlig avgift, og alle kredittkort fordeler med ansvarlig kort bruk.
 • I motsetning til et forhåndsbetalt kort, bygger det kreditt når det brukes ansvarlig, med regelmessig rapportering til de tre største kredittbyråene.
 • Du vil få en innledende $ 200 kreditt linje etter å ha gjort et depositum på $ 49, $ 99 eller $ 200, bestemt basert på din kredittverdighet.

Lære mer

OpenSky® Secured Visa® Kredittkort

 • Velg din kredittlinje så lavt som $ 200 opp til $ 3000, sikret med et fullt tilbakebetalt * depositum.
 • Bygg ditt kreditt raskt med vår månedlige rapportering til alle 3 store kredittbyråer.
 • Sikkerhetsdepositum må sendes før kredittkortet kan utstedes.

Lære mer

Enten du bare begynner eller gjenoppretter din kreditt, anbefaler vi at du får et sikret kredittkort som et første skritt for å bygge god kreditt for unge voksne studenter.

Har du noen gang brukt et sikret kredittkort? Fortell oss om det i kommentarene nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar