Banker

Hemmeligheten til å betale ned din gjeld raskere

Hemmeligheten til å betale ned din gjeld raskere

Dette blogginnlegget er en del av Pay Down My Debt (PDMD) bloggturnering, sponset av US Equity Advantage. PDMD er en løsning som akselererer utbetalingen av gjeld og hjelper forbrukerne med å overvåke deres kreditt og foreta smartere kjøpsbeslutninger. Hvis du ønsker å betale av gjeld, finn ut hvordan de kan hjelpe.

Det er ganske trygt å si det ingen elsker å ha gjeld. Selv om gjeld kan være nyttig for å hjelpe deg med å betale for utdanningen, ditt hjem, din bil eller muligens til og med investeringer, kan det føles som en stor byrde hvis det ikke lykkes riktig.

Sannheten er at en gang i gjeld ser de fleste etter en magisk hemmelighet for å få seg ut av det. Problemet er den magiske hemmeligheten er egentlig ikke så magisk.

Å betale ned gjelden din raskere kan kokes ned til to hovedpunkter.

# 1 - Betal mer

Den raskeste måten å komme seg ut av gjeld er å betale mer. Selv å gjøre små ekstra utbetalinger kan gjøre en stor forskjell.

La oss si at du har et lån på $ 15 000 med 5% rente på fem år. Din vanlige betaling er $ 283 per måned. Hvis du har lagt til $ 50 per måned til betalingen, vil du barbere 10 måneder av lånet og spare deg $ 337 i rentekostnader. Hvis du har lagt til $ 100 per måned til betalingen, vil du barbere 17 måneder av lånet ditt og spare deg selv $ 574 i interesse!

Jo høyere renten på lånet du har, desto mer penger sparer du over lengre tid ved å betale ekstra. Selv en liten mengde som $ 25 per måned kan spare deg hundrevis av dollar i løpet av lånets løpetid.

# 2 - Betal Oftere

En annen måte å betale ned gjeld raskere, er å betale oftere. Faktisk kan du betale det samme beløpet du normalt gjør, men ved å betale hver uke i stedet for månedlig sparer du penger. Dette skyldes at betalingen hver uke vil resultere i at du lager to ekstra halvpenger per år!

Ved å bruke det samme $ 10.000 billånet til 5% rente som vi brukte ovenfor og bare utbetalinger hver annen uke, vil det resultere i å betale lånet 3 måneder raskere og vil spare deg for nesten $ 80 i renter.

La oss se på hva som betales hver uke kan gjøre for et boliglån.

Tenk deg at du nettopp har kjøpt et hus for $ 200.000 med 5% rente på en tretti års periode. Din normale månedlige betaling er $ 1 074. Hvis du i stedet for å foreta månedlige innbetalinger du betalte hver uke, ville du kutte fire år av lånet ditt og spare deg $ 33.367,84.

Hvis du kombinerte strategiene og gjorde to ukers betaling i tillegg til lagt til en ekstra $ 25 for hver betaling du vil ha ditt boliglån betalt av i 25 år og ville ha spart deg nesten $ 42.000 i interesse!

I disse eksemplene har du ikke gjort noe drastisk, men har spart en betydelig sum penger.

Hva om du trenger hjelp til å finne ut ting?

Som du kan se, er prinsippene om å betale ned gjelden din raskere, men enkle Enkel betyr ikke alltid lett.

Hvis du trenger hjelp med å implementere gjeldsavdragsstrategien, kan en tjeneste som Pay Down My Debt hjelpe.

Betal ned min gjeld er ikke en gjeldskonsolidering eller gjeldshåndteringstjeneste. De tilbyr rett og slett verktøy som vil hjelpe deg med å betale ned gjelden din raskere ved å bruke metodene ovenfor (med noen bonuser også.)

Du kan få dem til å håndtere tre lån for $ 9,99 per måned og legge til ekstra lån for $ 1 hver. Slik fungerer det:

  • Bruk først kalkulatorene dine for å se hva slags besparelser du kan høste fra å foreta ugebyrsbetalinger eller legge til mer på dine betalinger.
  • Bestem hvilke 3 lån du vil melde deg på.
  • Nå bestemmer du for betalingsplanen din - ukentlig, hver uke, månedlig eller to ganger.
  • Betal min gjeld vil ta ut penger fra bankkontoen din og betale regningene dine basert på tidsplanen du valgte - du har ikke bekymre deg for noe.

Du vil ha bruk av alle sporingsverktøyene som tidlig avregning, nye amortiseringsplaner og transaksjonshistorikk. Du får også gratis kredittovervåking og kredittpoeng fra TransUnion!

Som TCI-leser kan du få din første måned for et aktiveringsgebyr på bare $ 2,45 uten avbestillingsgebyr. Bare registrer deg her.

Husk at å betale ned gjeld er ikke noe som normalt kan gjøres på kort tid. I stedet må du spille det langsiktige spillet. Ved ganske enkelt å kutte ut litt ekstra penger i budsjettet ditt for å gå mot gjeld og endre betalingsplanen, kan du bli gjeldsfri før.

Fotokreditt: wirojsid

Skrive Inn Din Kommentar