Banker

Hemmelig bensinstasjon Marketing tricks

Hemmelig bensinstasjon Marketing tricks

Med bilkjøring forventet å toppen denne Thanksgiving Day langhelgen, trodde jeg at jeg ville dele med deg noen av de vanligste "Hemmelige" bensinstasjonene for bensinpumpe og bensinstasjon for å få deg til å bruke mer penger. Med gasspriser som nå høyder igjen, trenger du ikke å bruke noe ekstra.

Mens ingen av disse er vitenskapelige, samles de fra ulike personer jeg har snakket med, eller fra mine egne tanker mens jeg pumper gass.

Den langsomme pumpen

Dette er et flott markedsføringstrykk, men det er irriterende for de fleste bensinstasjoner. Har du alle gått til bensinstasjonen, og følte at pumpen var å sette en verdensrekord for å være sakte? Vel, sjansene er at det var oppsett på den måten. Bensinstasjoner gjør det meste av pengene sine i nærbutikken, ikke gjennom kjøp av gass. Som et resultat, prøver de å få deg til å komme inn og bruke penger. Og jo lenger du skal vente på gass, jo mer sannsynlig er du å komme inn og handle mens du venter. Sneaky huh?

En annen forklaring, som kan være mer sannsynlig, men enda mer skummel, er at gasspumpens hastighet bestemmes av hvor rent filteret er bygget inne i pumpen. Disse skal endres regelmessig, men mange bensinstasjoner skal ikke spare på kostnader. Som et resultat kan du få litt stygg gass ... ingen ordspill ment.

Mens jeg tviler på den ene eller den andre, bidrar helt, tror jeg det er noen sannhet for begge.

Kontantrabatten

Visste du at bensinstasjoner ikke lovlig har lov til å belaste en kunde mer for et kredittkort kjøp enn et kontant kjøp? Imidlertid kan selgere få tilbud om kontantrabatt, og det er det mange bensinstasjoner gjør. Mange vil liste på sine tegn en god pris på gass, men i liten utskrift vil det si "Cash Only Price". Når du faktisk drar opp til pumpen, vil du legge merke til at det er virkelig to priser, en for kontanter og en dyrere for kredittbrukere. Jeg ville vove en gjetning at 99,9% av folk bare vil akseptere det beløpet og pumpen i stedet for å komme tilbake til bilene sine og kjøre til en annen stasjon. Til slutt fikk bensinstasjonen deg!

Gjør det enkelt på deg selv

Gjør gass lett på deg selv - gå steder der gass ikke er den primære måten selskapet genererer penger og kunder på. Tenk på Costco. De tilbyr gass til medlemmer som en tjeneste, ikke som et primært middel for kundegenerering. Som et resultat er deres pumper raske, de prøver ikke å selge, og du kan ikke engang betale penger på Costco for gass. Jeg taler ikke for Costco-gass (selv om det er ganske billig), men det finnes også andre steder som gjør dette også, for eksempel noen matbutikkkjeder eller andre forhandlere. Dette er noen gode måter å spare penger på gass.

Lesere, hvilke andre hemmelige markedsføringstrykk har du sett, hørt eller blitt offer også?

Skrive Inn Din Kommentar