Banker

SBA Business Loans for å finansiere din nye oppstartsvirksomhet

SBA Business Loans for å finansiere din nye oppstartsvirksomhet

Når du starter en bedrift eller prøver å utvide en eksisterende virksomhet, er det ofte behov for ekstra finansiering. Small Business Administration har en rekke programmer tilgjengelig for små bedrifter å låne penger. Er du en gründer i å gjøre? I så fall er det noen gode opplysninger å vite.

7 (a) Lånegarantiprogram

For lån opp til $ 2.000.000 - 7 (a) programmet inkluderer flere forskjellige typer lån og er SBAs primære program. Lånene er svært fleksible siden de kan brukes til å starte en bedrift eller utvide en eksisterende virksomhet og finansieres av kommersielle långivere. Mulige bruksområder for 7 (a) Lån kan omfatte arbeidskapital, nye møbler eller inventar, renovering eller forbedring av forretningsbygging, maskineri eller utstyr, land og byggekjøp eller leieavtale, og noen ganger refinansiering av bedriftsgjeld.

Noen av lånene under dette programmet inkluderer ekspressprogrammer, Rural Lender Advantage Program, Export Loan Programmer og Special Purpose Loan Programs.

Låneperioder for 7 (a) låneprogrammer er opptil 10 år dersom de brukes som driftskapital for virksomheten eller opptil 25 år hvis de brukes til anleggsmidler.

microloans

For kvalifiserte nye bedrifter som trenger oppstartskapital eller en eksisterende bedrift som trenger penger til å vokse, gir SBA Microloan Program den beste måten å få et lån på opp til $ 35.000 gjennom ideell långivere i samfunnet virksomheten ligger i. Mikrolån er kortsiktige , og brukes vanligvis til ikke-for-profit barnehager eller for å finansiere småbedrifter som inventar, trening eller nødvendige utstyrsutgifter. Den gjennomsnittlige mengden SBA mikrolån er rundt $ 13.000. Mikroloaner kan ikke brukes til å betale av andre forretningsspørsler eller å kjøpe fast eiendom.

America's Recovery Capital Loan (ARC)

Et annet program gjennom SBA som tilbyr opptil $ 35.000 for småbedriftseiere, ble startet som følge av den kampende økonomien. Fordi små bedrifter bidrar til økonomien, bestemte regjeringen seg for å skape Amerika's Recovery Capital Loan program. Lånene er ment å hjelpe en sliter bedrift komme tilbake i "grønne" og slå en fortjeneste. ARC-lån er kun tilgjengelig til 30. september 2010 (eller til programfinansieringen løper ut).

Disaster Recovery Loan Program

Hvis virksomheten din befinner seg i et område som er erklært som et "katastrofeområde", kan du være berettiget til et gjenopprettelseslån. Disse programmene tilbys noen ganger av SBA selv til personer som ikke eier bedrifter dersom en boligeier, leietaker eller privateiendom opplevde tap på grunn av naturkatastrofer.

Boliglån og husleier - Det er personlige boliglån på opptil $ 40.000 for å reparere eller erstatte skadet personlig eiendom som klær, biler, møbler eller elektronikk. Boligeiere kan også søke om lån på opptil $ 200 000 for å erstatte eller reparere hjemmet selv.

Business Disaster Loans - opptil $ 2 millioner kan brukes til å reparere eller erstatte alle eiendommer eid av virksomheten. Det er også økonomisk skadeprogrammer for katastrofelån for bedrifter opptil 2 millioner dollar for å hjelpe om virksomheten har økonomisk skade, selv om det ikke er forårsaket fysisk skade.

Informasjonen som presenteres i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen.

Denne artikkelen er utarbeidet fra datoen som antas å være pålitelig, men ingen representasjon gjøres om nøyaktigheten eller fullstendigheten. Informasjonen som oppgis, bør bare brukes som en generell veiledning.

Skrive Inn Din Kommentar