Banker

Hvordan spare for en nedbetaling mens du betaler av studentlån

Hvordan spare for en nedbetaling mens du betaler av studentlån

Folk med studielån føler ofte at de er i et hull som hindrer dem i å leve livet til det fulle. Men i motsetning til populær tro, kan du fortsatt leve et normalt liv mens du betaler tilbake din gjeld - inkludert å eie et hjem.

Det kan ikke være lett, men du kan spare mens du betaler tilbake studielån. Dette går rett sammen med et tema for slående finansiell balanse som vi bare diskuterte for noen dager siden.

Her er noen av våre tips om hvordan du sparer for forskuddsbetaling, mens du betaler tilbake lånene dine.

Tjene mer penger

Hvis din nåværende jobb ikke tillater deg å betale dine regninger (inkludert studielånene dine) og spare for en forskuddsbetaling, er det på tide å tjene mer penger. Det høres kanskje tydelig ut, men det er et alternativ de fleste ikke anser.

Noen ideer inkluderer å leie ut leiligheten din på Airbnb, selge ting rundt huset eller hunden sittende. Du kan også prøve å forhandle om en økning på din nåværende jobb, ta deltid på en deltidsgig eller starte en sidekast.

Tjene mer penger kan være den raskeste måten å spare for en forskuddsbetaling. Her er et eksempel: Hvis du vil spare $ 10.000 på ett år, kan du få deltidsgig betalt $ 13 i timen og jobbe 20 timer i uken. Selv noen få timer i uka kan bare en stor eller to i løpet av et år.

Betal minst på studielånene dine

Selv om det blir et stort økonomisk mål, kan det være en god ide å bare betale minimum på studielån mens du sparer for en forskuddsbetaling. Etter at du har kjøpt hjemmet ditt, kan du gå tilbake til å sette mer mot lånene dine.

Dette gjelder spesielt hvis du kjøper et hjem, potensielt kan du spare penger i det lange løp, som om den månedlige betalingen din ville være mindre enn du for tiden betaler i leie. Personlig økonomi er best tilnærmet med en langsiktig tenkemåte, og forsinkelse av gjeld med det formål å spare i det lange løp er et godt eksempel på dette. Tenk på det som en investering som ikke vil lønne seg en stund.

Det handler om å sette mål og slå en balanse. Hvis målet ditt er villaeiendom, vurder denne ruten. Men hvis målet ditt er å være gjeldsløs så fafst som mulig, kanskje du vil vente på å lagre.

Senk studentlånsbetalinger

Hvis du har problemer med å betale studielånene dine mens du setter bort penger for en forskuddsbetaling, kan studielånets utbetalinger være for høye. Du kan redusere disse utbetalingene ved å refinansiere studielånene dine gjennom en rekke långivere. (Her er selskapet vi anbefaler.)Du kan kanskje redusere dine månedlige innbetalinger, samtidig som du holder de samme vilkårene, slik at du sparer mer av interesse.

En mindre kjent løsning er å endre betalingsplanen. Federal Student Loans lar deg bytte til et inntektsbasert tilbakebetalingsprogram, noe som kan redusere betalingen betydelig. Du kan også være i stand til å endre ditt private lån, avhengig av lånetilbyderen. Du kan lære om inntektsbaserte avdragsplaner i vår Definitive Guide to Student Loan Debt.

Imidlertid innse at långivere bare vil bruke beløpet for Standard repayment plan når du vurderer din gjeldsinntekter. Så, mens senking av betalingen din er en god taktikk for å spare, hvis du virkelig ikke har råd til lånene dine, vil du sannsynligvis ikke kvalifisere for et boliglån.

Lagre alle vindfalls for din nedbetaling

Lagring for en forskuddsbetaling kan virke umulig på toppen av alle dine vanlige utgifter, så sett eventuelle uventede vindfarer mot din forskuddsbetaling. Disse kan inkludere bursdagskontroller fra bestemor, arbeidsbonuser, rabatter, skattefradrag og mer.

Dette er et vanskelig konsept for mange mennesker, da vindfarger tradisjonelt sett settes som en unnskyldning for å bruke penger på en luksus. Men hvis du kan regjere i det ønske, ser du på et betydelig tillegg til besparelsene uten ekstra innsats.

Lagre automatisk

En av de beste måtene å spare på noe, er å gjøre det til en automatisk del av budsjettet ditt. For eksempel, hvis du trenger å spare $ 500 i måneden for din forskuddsbetaling, sett opp automatiske overføringer mellom kontoen din og sparekontoen.

Vi anbefaler at du bruker et verktøy som kalles Digit for å automatisere besparelsene dine.

Lagring automatisk vil tvinge deg til å nå målet ditt raskere, og gjøre det til en fast del av budsjettet ditt - ikke noe du halvhjertet prøver å gjøre hver måned.

Kutte alle andre utgifter

Hvis du tjener flere penger, kommer du ikke til målet ditt, kan det være på tide å trimme budsjettet. Kutt ut alle unødvendige abonnementer, skal tilbake på å spise ute og ta en pause på å kjøpe nye klær.

Hvis leien din er nesten oppe, kan du prøve å redusere til en mindre leilighet eller få flere romkamerater mens du sparer opp for din egen pute. Disse endringene kombinert med en høyere inntekt kan sette deg over toppen for din forskuddsbetaling.

Hvis du har spart for en nedbetaling mens du betaler av studielån, vil vi gjerne høre hva som fungerte best for deg. Gi oss beskjed i kommentarene.

Foto Kreditt: stevanovicigor / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar