Banker

Spar penger denne julen ved å lage gaver

Spar penger denne julen ved å lage gaver

Jeg hørte min første julesang i helgen. Det, sammen med 75% markdowns på Halloween candy, markerer begynnelsen av høytiden.

Jeg må si at jeg er tilfeldigelsker Ferien.

Tilbringe tid med familien, ler, møtes med venner, spiser vintermat, feirer tradisjoner, ser glitrende lys overalt, hva er ikke å elske om ferien?

Åh, rett, stresset. Trykket for å sikre at alle på listen din får akkurat den rette tingen. Eller i det minste noe. Du er bekymret for den potensielle forlegen til noen som ikke var på listen, og du viser deg en gave fordi du gjorde det til sin liste. Så du ender med å kjøpe ekstra gaver. Ikke gjennomtenkt, nei. Disse er "bare i tilfelle" presenterer at, hvis du lar dem, vil helt nikkel og dime ditt feriebudsjett til døden.

Frykt ikke, for det er en løsning. Det er billigere enn hva du skjedde for å finne i matbutikken og mer gjennomtenkt enn et Starbucks gavekort.

Kathleens hjemmelagde jul

I 2007 begynte jeg å lage feriegaver til venner og familie. Dette var godt før jeg var sparsommelig på internett.

Jeg får god tilbakemelding fra "Kathleens hjemmelagde jul", og det er alltid (og jeg mener alltid!) Billigere enn å prøve å finne noe i siste øyeblikk.

Så, hva har jeg gjort?

  • I 2007 sendte jeg et utvalg bakervarer. Jeg kan ikke huske noe annet enn tranebærpistachio biscotti.
  • I 2008 malte jeg lerretposer ... og fylte dem med saltede karameller og karamell. Jeg håpet folk ikke likte karamellene så mye, men det var den ene delen de likte mer enn noe annet. Jeg visste da at jeg skulle sende karameller hvert år.
  • I 2009 kombinerte jeg krefter med min mor og romkamerat, og vi lagde hjemmelaget kaffe likør (som smakte bra hvis du ikke kunne sammenligne den fra side til side med den faktiske Kahlua), ananas-varm saus og mango sennep. Moren min døde nesten da hun måtte skrelle 200 noe fedd hvitløk til vår varme saus. Også saltede karameller.
  • I 2010 gjorde vi balsamico-infisert salt og sitron rosmarinalt. Også, karameller. Kanskje noe annet?
  • I 2011 gjorde jeg coasters ut av baderomsfliser og dekorative papir, samt lakk. De gikk over veldig bra! Jeg lagde også små kraftige magneter med bilder, halvmarmor og sterke magneter. Alle har fortsatt dem på kjøleskapene sine. Selvfølgelig la jeg til saltede karameller. Jeg har også lagt til et julebrev, som hadde en bredere fordeling enn gaver. Jeg gjorde også min søster en adventskalender, som hun syntes var morsom, til hun begynte å åpne dem, og innså at jeg satte mye dumt skit i boksene. Notert, barn. Notert.

I år tenker jeg at jeg skal gjøre "sukker og krydder, og noe fint" - og vær veldig cutesy om hele greia. Så, karameller, en slags krydderblanding, og ... noe fint.

Siste årets Adventskalender

Jeg tror jeg skal gjøre fotopapper. Jeg liker veiledningen koblet her (selv om personen som gjorde veiledningen tydeligvis ikke gjør denne typen ting lenger siden nettsiden er død). På den måten passer hele greien inn i en $ 5,25 flatboks.

Slik implementerer du din egen hjemmelagde ferie

Snakk med vennene dine og familie. Det blir folk (som min søster) som ikke vil være fornøyd med en hjemmelaget gave. I så fall får du bare det vanlige badet eller hudpleieproduktet.

De fleste vil imidlertid være mottakelige. Det er noe morsomt om gaveutveksling. Noen ganger reagerer folk på en helt uventet måte. De sier, "OH nei! Jeg fikk deg ikke noe! "Som etter min mening er bare trist.

Det er ikke poenget. Så du kan avvæpne dem, og si, "å nei! dette? Det er bare et lite tegn på vårt vennskap, "og de vil føle seg mye bedre. Fordi, merkelig, tror folk ikke hjemmelagde gaver koster noe.

Som er bra. Det er virkelig bedre å gi enn å motta.

Jeg ville mye bedre gi disse små tokens og ikke få stearinlys eller kalendere eller noe annet generisk i retur.

Hva med deg? Har du noen gang laget gaver? Vil du i år?

Skrive Inn Din Kommentar