Investere

Roth IRA Retningslinjer for kvalifisering

Roth IRA Retningslinjer for kvalifisering

Når filmen 300 debuterte mine beste venner og våre koner, alle reiste like under to timer til nærmeste IMAX-teater som var begeistret for å fange en fantastisk flick. Vi ble så pumpet helt til vi kom til billettvinduet og showet ble utsolgt. Har du noen gang vært så spent på noe bare for å finne ut at du ikke var kvalifisert til å komme inn? For noen har Roth IRA vært "den" tingen å ha, men mange har inntektsrammer som hindrer dem i å delta. Ikke sikker på hva Roth IRA kvalifiseringsretningslinjer er? La oss ta en nærmere titt på alle retningslinjene for Roth IRA-kvalifikasjon.

Ikke bekymre deg. Hvis du tror at din Roth IRA-billett er utsolgt, er det en strategi som kan gi deg inn gjennom bakdøren 🙂

Er du gammel nok?

For alle barna der ute, ikke bekymre deg - Roth IRA er ikke en nominell R-film. Mindreårige er like kvalifisert til å bidra til en roth ira så enkelt som seniorer er. Tenk på Roth IRA som "film for alle aldre".

En mindreårig er kvalifisert til å åpne en Roth IRA så lenge de har "tjent inntekt". Barnevakt vil ikke kutte, vil ikke kutte; enten vil klippe naboens plen. Ditt barn må faktisk få en W-2 eller 1099 som viser ekte penger. Dette gjelder også eldre borgere.

Roth IRA-bidragsgrenser

Bidragsgrenser har bodd på $5,000 for 2010. For boomers over 50 år har du rett til å ta opp. Oppsamlingsbidrag forblir på $1,000 for 2010 for en samlet bidragsgrense på $6,000. Hvis du er gift, er det $ 6 000 for deg og din ektefelle.

MAGI påvirker Roth IRA-kvalifikasjon

MAGI er ikke en Oscar-nominert flick med Sandra Bullock, den står for Endret justert bruttoinntekt. De fleste tror at Roth IRA-kvalifikasjonen er basert på bruttoinntekt, men det er ikke tilfelle. Din MAGI-beregning vil være utløsende nummer for å avgjøre om du overskrider faseavbruddgrensene for å kunne bidra til en Roth IRA.

For de som faller midt i faseoutområdet, kan det være vanskelig å prøve å finne ut hvor mye du kan bidra nøyaktig til en Roth. Nedenfor er tre eksempler på hvor mye du kan bidra med basert på MAGI. Med det formål å illustrere, antar vi at det er en individuell arkivering single.

Faseout-eksempler for Roth IRA-kvalifikasjon

Eksempel 1: MAGI er $ 95 000. Dette er ganske grunnleggende. Bidrag tillatt er $ 5000. Så langt så bra.

Eksempel 2: MAGI er $ 135 000. Nedtur! Beklager Charlie, du lager for mye penger til å bidra til en Roth IRA. Du har fortsatt bakdør Roth IRA-alternativet, skjønt.

Eksempel 3: MAGI er $ 115 000. Det er her det blir litt komplisert. Du vil kanskje bryte ut kalkulatorene dine på denne eller bare følge disse enkle trinnene.

  • Trinn 1. Finn mengden av fasen for deg. I vårt eksempel er fasen $ 15.000. ($120,000-$105,000).
  • Steg 2. Trekk din AGI fra den øvre delen av fasen. Vi ville bruke $120,000-$115,000 = $5000.
  • Trinn 3. Del beløpet i trinn 2 ($ 5000) etter faseområdet ($ 15000) for å komme til .3333 eller 33.33%
  • Trinn 4. Ta 33,33% av bidragsgrensen på $ 5000 for en samlet bidragsgrense på $ 1666,67. Så $1666.67 er det hele beløpet som en enkelt / hoveden i husholdningen under 50 år kunne bidra til deres Roth IRA med en MAGI på $ 115.000. Hvis du trenger å ta en vannpause etter det, forstår jeg helt.

Retningslinjer for Roth IRA-konvertering

Enten du er arkivert som en person eller gift filing joint, den justerte brutto inntektsnivå av $100,000 vil bli ikke-eksisterende for Roth IRA konverteringene i 2010. For høyere lønnstakere er dette en ledende mulighet til å konvertere penger til Roth IRA for muligheten til å få skattefri vekst ved pensjonering.

Ikke glem den fradragsfrie IRA-kontoen

Tidligere var det ikke noe så attraktivt om den uverdige IRA. Det var liksom som filmen som ingen kom til å se før den ble nominert til en Oscar. Du fikk skattefordeling, men ingen umiddelbar skattefradrag, og du måtte fortsatt betale skatt ved pensjonering. Den Roth IRA konvertering hendelsen i 2010 har gitt den uverdige IRA Oscar like status, slik at høy lønnstakere en bakdør måte inn i Roth. Hvis du ikke er kvalifisert til å bidra med nye penger til en Roth IRA i 2010, kan du åpne opp en tradisjonell, ikke-fradragsbar IRA og konvertere den umiddelbart til en Roth.

Noen ord med forsiktighet: Hvis du allerede har eksisterende tradisjonelle IRA, må du betale en pro rata andel av skatten hvis du prøver å konvertere den ikke-fradragsberettigede IRA. Se på innlegget mitt som diskuterer Roth IRAs konverteringsskatteregler.

Kvalifisering er en dyd

Med Roth IRA nå en realitet for alle investorer å dra nytte av, er det på tide for deg å virkelig vurdere å starte en Roth. Du kan alltid spole tilbake en film og starte den om du mister den beste delen. Når det gjelder å spare for pensjon, får du ett skudd - så gjør det telle!

* Restriksjoner, straffer og avgifter kan gjelde. Med mindre visse kriterier er oppfylt, må Roth IRA-eiere være 59 1/2 eller eldre og har holdt IRA i 5 år før skattefri uttak er tillatt. En Roth IRA bør betraktes som et alternativ, men ikke alle som leser denne bloggen, bør åpne en.

Skrive Inn Din Kommentar