Investere

Roofstock Review 2018: Enkelt Invester i Single Family Rental Properties

Roofstock Review 2018: Enkelt Invester i Single Family Rental Properties

Savvy aksjemarkedet investorer vet at transaksjonsgebyrer kan drepe markedsgevinster.

Heldigvis har teknologien brakt transaksjonskostnader nær null for de fleste aksjemarkedsinvestorer. Dessverre har eiendomsinvestorer ikke hatt samme flaks.

I løpet av fem år har jeg kjøpt tre utleieboliger (og solgt en). Min gjennomsnittlige salgspris for hver av disse var $ 4000. Plus, som kjøper betalte jeg hundrevis for inspeksjonsavgifter og due diligence avgifter.

En annen grunn til å vurdere er at det er grundige inspeksjoner. Kontrollene dekker den faktiske kvaliteten på huset, de estimerte reparasjonskostnadene og de økonomiske tallene du trenger. Det er mulig å kjøpe et tomtsted usynlig gjennom Roofstock.

Så vidt jeg vet, er det eneste selskapet som har lykkes med å senke prisene på leieeiendom investorer Roofstock.com. Roofstock er en online markedsplass for leietakerboliger.

Det betyr at du kan kjøpe en investeringseiendom, og begynne å tjene leie fra dag ett. Total transaksjonskostnad? Kjøpere betaler en .5% markedsavgift, og selgere betaler en 2,5% noteringsavgift. Det betyr at total provisjon er mindre enn halvparten av gjennomsnittlig provisjon av eiendomsmeglere.

Ønsker du å bli en eiendomsmegler investor? Her er fem grunner til å vurdere å se etter eiendommer på Roofstock.

Lave kostnader

Roofstock er en online markedsplass som har flere hundre leietakerboliger. Alle eiendommer på stedet er enkeltfamiliehjem. Oppføringene inkluderer komplette inspeksjoner, 3D-modeller, bilder og mer.

De fleste av eiendommene ligger i byer som Charlotte og Birmingham som har fantastiske leieforhold.

Hvor mye koster det å begynne å se på disse egenskapene? Ingenting. Hvis du finner en eiendom du liker, kan du lese hele inspeksjonsrapporten, snakke med en rådgiver og mulle den over.

Når du er klar, kan du kjøpe huset ved å betale .5% avgift ved å bruke kredittkortet ditt (det er riktig, ditt kredittkort).

Når du har fullført din finansiering (eller du betjener kontanter), blir huset ditt. Selgere får en enda bedre avtale, betaler bare en 2,5% noteringsavgift.

Det er vanskelig å understreke hvor revolusjonerende denne kostnadsbesparelsen er. Bedrifter som Fundrise og RealtyShares har gjort det billig å få eksponering på fast eiendom, men ikke å eie eiendeler. Takstøtte kutter faktisk den største hindringen for oppføring for eiendomsinvestorer.

Begynn å samle leier med en gang

Når du lukker hjemme, begynner du å samle leie med en gang. Dette skyldes at du antar kontrakten fra den forrige eieren. Den vanskeligste delen av å eie fast eiendom er å finne gode leietakere.

Hvis du kan kjøpe et sted som allerede har leietakere med en oversikt over å betale på plass, er det som å kjøpe en gullgruve. Roofstock gjør det skje.

Grundige inspeksjoner

En annen grunn til å vurdere Roofstock er det grundige inspeksjoner. Kontrollene dekker den faktiske kvaliteten på huset, de estimerte reparasjonskostnadene og de økonomiske tallene du trenger. Det er mulig å kjøpe et tomtsted usynlig gjennom Roofstock.

Selvfølgelig kan du fly ut og se husene selv også. Jeg tror de fleste vil ønske å starte sine takfeltinvesteringer i et relativt lokalt marked.

Å kjøre et par timer for å besøke flere hus, gir mening for meg. Men noen mennesker kjøper husstedet usett. De grundige inspeksjonene gjør det til et rimelig (hvis risikabelt) alternativ.

Lettere finansiering

Den vanskeligste delen om å kjøpe eneboliger er å finne finansieringen. Roofstock har en integrert finansieringsløsning for personer med kvalifiserende kreditt, og minst 20% ned.

Hvis du er en seriøs kjøper, sammenligner du Roofstocks lånetilbud til et tilbud fra LendingTree.com for å se om du kan få en bedre avtale.

Ifølge Roofstock gjør det mulig for kjøpere å lukke finansiering i løpet av 30 dager. Det kan ikke være den absolutte rentesatsen, men det er utrolig raskt.

Bruk så mye eller like lite av plattformen som du vil

En av de beste delene av Roofstock er hvor åpen plattformen er. Du kan kjøpe leietakerboliger, med Roofstock-partnerfinansiering, og bruke Roofstocks eiendomsforvalter.

På den annen side kan du finne en kjøperens agent, betale for din egen inspeksjon, finne din egen finansiering og administrere eiendommen selv.

Dette er et utrolig viktig punkt å vurdere. Hvis du har et eiendomsforvaltningssystem på plass, trenger du ikke å betale for en eiendomsforvalter av Roofstock. Hvis du er en ny investor, kan du sette pris på håndholdingen.

Endelige tanker på takstocken

Etter min mening, Roofstock er lavprismegling av eiendomsinvesteringsverdenen. Jeg forventer at copycat-konkurrenter snart kan slå markedet.

På det tidspunktet må vi veie kostnadene og fordelene med ulike funksjoner. Men akkurat nå er Roofstock i en egen liga. Sjekk ut husene. Det er gratis å bla gjennom.

Før du kjøper, foreta en uavhengig vurdering hvis eiendomsinvesteringer er for deg. Hvis det er, er Roofstock bare ett verktøy.

Du bør også se etter hus i ditt lokale marked, og studere ressurser på nettsteder som BiggerPockets før du tar steget.

Investerer du i fast eiendom? Hvis nå, hva holder deg tilbake?

Takmontering gjennomgang
  • Kommisjon og gebyrer - 85
  • Brukervennlighet - 90
  • Diversifisering - 70
  • Kundeservice - 85
83

Sammendrag

Takstativet lar investorer enkelt å kjøpe enkle familiens hjem.

  • Prøv takstativ
  • Skrive Inn Din Kommentar