Investere

De mest risikable investeringene du kan gjøre

De mest risikable investeringene du kan gjøre

Investering er et spill som innebærer å balansere risikoen og belønningen til det du investerer i. Det er imidlertid noen investeringer som er mye mer risikofylte enn andre. Og det er investeringer som du bør tenke deg nøye på før du hopper inn. Fordi selv om de er risikable, når de gir belønninger, er belønningene vanligvis store! Så, her er de risikofylte investeringene du kan gjøre.

1. Leveraged ETFs

Den første risikofylte investeringen er klassen ETFer og ETN som er leveraged. Dette er utrolig risikable investeringer fordi leverte ETFer ikke samsvarer med markedets ytelse, og som et resultat kan det være utrolig vanskelig å forutsi langsiktig avkastning. Disse investeringene er populære blant daghandlere fordi de bare følger single-dagers prisbevegelse av indeksen de søker å doble eller tredoble. Som et resultat vil prisbevegelsen over tid ikke passe sammen. Invester i innflytelse ETFer nøye fordi innse at de er utformet for å være kortsiktige investeringer

2. Penny aksjer

Penny aksjer er vanligvis klassifisert som noen aksje som handler under $ 1. Mange individer ser den lave prisen som en mulig avtale, men i virkeligheten er penny stocks billig fordi de ikke er verdt det. Disse aksjene har krasjet i verdi fordi grunnleggende av selskapene er i shambles. De fleste av disse selskapene er oppstart eller andre ventures som har liten kapital og liten sjanse for suksess. Et annet problem med penny stocks er at de er en stor kilde til investerings svindel.

De største problemene med disse aksjene er likviditet, gjennomsiktighet og som følge av bedrageri. Disse aksjene er vanlige ofre for pumpe- og dumpningsordninger, fordi så få aksjer handler, er det enkelt å jakte opp prisen, fortjenesten og se på at andre investorer tar tap.

3. Emerging Markets

Fremvoksende markeder har vært utrolig populære de siste årene, og avkastningen fra investeringer i disse markedene har typisk vært stor. Det kan imidlertid være utrolig risikabelt å investere i fremvoksende markeder (eller utviklingsland). For det første er det politiske klimaet og finansiell stabilitet i mange utviklingsland ikke sikkert. Disse fylkene utvikler seg - noe som betyr at de kan endre seg når som helst. De har ikke lang oversikt over finansiell stabilitet, og de kan ikke engang ha stabile lover eller domstoler for å regulere virksomheten.

Et annet stort problem med fremvoksende markeder er mangelen på informasjon til amerikanske investorer. I motsetning til å lese New York Times, er det nesten umulig for amerikanske investorer å få tilgang til økonomisk og politisk informasjon fra utviklingsland. Som sådan er det umulig å virkelig vite hva som skjer i fremvoksende markeder. Pluss, selv regulatoriske byråer som skal gi denne informasjonen, har vanligvis incitamenter til ikke å være nøyaktig. Alt dette plager investorene.

4. IPOer

Til slutt er det å investere i en børsintroduksjon utrolig risikabelt. IPOer gir gode muligheter for investorer - komme inn i første etasje av et selskap. Tenk deg om du ble investert i Amazon eller Apple under deres IPO. Du ville ha sett en 1000% + avkastning på investeringen din. Imidlertid går de fleste IPO ikke slik for investorer. Faktisk handler 80% av børsintroduksjonene under deres IPO-pris innen de første fem årene. Hvis du vurderer å investere i en børsintroduksjon, forstår du virkelig fundamentene i selskapet og bestemmer om denne første bølgen av investeringer passer for deg. Hvis du liker selskapet, kan det være bedre å investere etter at oppsigelsesperioden for børsnoteringen utløper, og innsiderne som har ventet å selge, fullfører sine transaksjoner. Dette eliminerer mye av de tidlige prisbevegelsene.

Skrive Inn Din Kommentar