Banker

RISLA Student Loan Review

RISLA Student Loan Review

Rhode Island Student Loan Authority, eller RISLA, tilbyr en rekke tjenester for å støtte både Rhode Island (RI) innbyggere og utenlands studenter som går til kvalifiserte RI skoler. Å være en ideell og kvasi-statlig myndighet, stoler RISLA på å hjelpe elevene med å ta ansvarlige økonomiske beslutninger og fremme karrieren. Hvis du er kvalifisert for et RISLA-lån eller bare søker etter karrierehjelp mens du er i RI, kan RISLA være en fantastisk ressurs.

Husk alltid sammenligne dine valg når du handler for et studielån. Vi anbefaler Troverdig, fordi du kan sammenligne opptil åtte forskjellige långivere (inkludert RISLA) samtidig. Sjekk ut Troverdig her. Som en bonus er College Investor-lesere kvalifisert for en $ 200 bonus når de refinansierer på Troverdig.

Studielån

RISLA tilbyr to fastrente lån alternativer for studenter: en 10yr 4,24% umiddelbar tilbakebetaling alternativ og en 15yr 5,99% utsatt tilbakebetaling alternativet. Tilbakebetaling begynner 15 dager etter den endelige utbetalingen for alternativet for umiddelbar tilbakebetaling og 6 måneder etter opplæring for utsatt tilbakebetaling. Begge lånene er berettiget til et fradrag på 0,25% dersom betalingene gjøres via ACH automatisk debet (i utgangspunktet en gjentatt kostnad på bankkontoen din).

Som det er vanlig, renter renter etter den første utbetalingen. For studenter som velger alternativet for utsatt tilbakebetaling, tilbys en oppsummering av påløpte renter til studenter og kan betales (dette reduserer totalprisen).

Lånene varierer fra et minimum på $ 1500 til opplæringsutgift (med $ 40 000 per år) og har ingen forskuddsgebyr eller opprinnelsesgebyr. Dette betyr at du kan tilbakebetale lånet tidlig for å redusere renter uten å betale et gebyr.

RISLAs lån er kredittbaserte, noe som betyr at studentene bare går på college eller uten en god kreditt score (> 680) vil sannsynligvis trenge en cosigner. Heldigvis tilbyr RISLA et co-signer-utgivelsesalternativ etter 2 års utbetalinger.

I tråd med deres karriereutviklingsorienterte tilnærming, tilbyr RISLA $ 2.000 lån tilgivelse for studenter som deltar i et kvalifisert, for-kreditt-internship og sender inn en enkel 2-siders søknad. RISLA tilbyr også en gratis internship-søkingstjeneste (via bridge.jobs) for å koble studenter med RI-arbeidsgivere, noe som gjør dette lånet tilgivelsesalternativet lettere å oppfylle. Mens RISLA tilbyr denne tjenesten, kan internshipet gjøres ut av staten.

RISLA gir også lån tilgivelsesmuligheter for sykepleiere og sykepleierpedagoger, med individuelle programmer for hver. Sykepleiere kan få en fireårig nullrente, mens sykepleierpedagoger kan være berettiget til opptil 20.000 i tilgivelse av lån.

refinansiering

RISLA tilbyr også refinansiering av studielån mellom $ 7.500 og $ 250.000, avhengig av graden opptjent av lånetaker. Du kan søke om å refinansiere med RISLA uavhengig av hvilken stat du bor eller staten din høyskole var plassert i.

Priser er basert på kreditt. Rabatter er gitt for autopay, til låntakere som jobber og også til låntakere som gikk på skole eller bor i Rhode Island.

De faste prisene varierer mellom 3,49% og 7,64%. Det finnes andre kvalifikasjonskrav som du kan se her.

Kundeservice

Dette er et av områdene hvor RISLA virkelig utmerker seg. Kundenes vitnesbyrd på RISLAs nettsted beklager generelt den personlige oppmerksomheten RISLA gir, så vel som rådgivningen som går utover det typiske lånetilbyderen din. For å teste dette, ringte jeg RISLAs kundeservice for å stille noen spørsmål om deres studielån. Etter kort tid ble jeg omdirigert til den hyggeligste resepsjonisten som raskt besvart alle mine spørsmål om kredittpoeng og cosigner-prosessen. Hele prosessen tok mindre enn et minutt.

Oversikt

Samlet gir RISLA både konkurransedyktige priser for sine låntakere, samt gode, utvidede (og gratis) tjenester for studenter. Det er klart at RISLA har forsøkt å utvide seg utover bare å være en låneprodusent, spesielt gjennom internship-samarbeid og økonomiske ferdighetsprogrammer. For studenter som søker en mer personlig orientert opplevelse som er vanskeligere å finne med føderale lån eller private banker, er RISLA absolutt en sterk konkurrent.

For å lese flere vurderinger om lån til refinansiering av studielån, sjekk ut vårt lån for refinansiering av studielån. Du kan også sammenligne prisene på Troverdig. Og ikke glem at du kan få en $ 200 bonus når du refinansierer med Troverdig!

RISLA Student Loan Review
  • Priser og gebyrer - 90
  • Søknadsprosess - 85
  • Kundeservice - 90
  • Produkter og tjenester - 90
89

Sammendrag

RISLA gir både konkurransedyktige priser for sine låntakere, samt gode utvidede (og gratis) tjenester for studenter. Det er klart at RISLA har forsøkt å utvide seg utover bare å være en låneprodusent, spesielt gjennom internship-samarbeid og økonomiske ferdighetsprogrammer. For studenter som søker en mer personlig orientert opplevelse som er vanskeligere å finne med føderale lån eller private banker, er RISLA absolutt en sterk konkurrent.

Skrive Inn Din Kommentar