Investere

Gjennomgang: En tilfeldig spasertur nedover Wall Street

Gjennomgang: En tilfeldig spasertur nedover Wall Street

Jeg var på Amazon.com denne dagen, og En tilfeldig Walk Down Wall Street av Burton Malkiel kom opp i mine anbefalte avlesninger. Jeg hadde kort sagt dette nevnt på et annet personlig finansnettsted, så jeg bestemte meg for å sjekke det selv.

Den morsomme premissen til denne boken er at det tyder på at en "blindfoldet ape" ville ha så mye hell å velge en investeringsportefølje som en profesjonell handelsmann ville.

Hovedargumentet

Hovedargumentet fra Malkiel til dette punktet har blitt gjort av mange før: Siden aksjekursene ikke kan forventes på kort sikt, er individuelle investorer bedre kjøp og å holde et indeksfond i stedet for å "blande" med individuelle verdipapirer eller til og med aktive forvaltede fond . Det går videre for å hevde at ikke bare et indeksfond vil utnytte en profesjonelt forvaltet portefølje i det lange løp (10 + år), men enkelte investorer kan også unngå utgifter og kostnader knyttet til aktivt forvaltede midler.

Imidlertid forsterker Malkiel sitt poeng veldig bra, presenterer det på en lettlest, morsom måte, samtidig som det fremheves hvordan det er basert på omfattende forskning.

Investeringsteorier

Han ser også på nåværende investeringsteorier: pengemarkedsregnskap, skattefritakede midler, Roth IRAer og egenkapital REITs, samt de potensielle fordelene og fallgruvene i den fremvoksende globale økonomien. og han er veldig i harmoni med å risikere: En 30-årig som kan stole på lønn for å kompensere for investeringsstap, har en annen risikokapasitet fra en 60-årig.

Samlet sett, hvis du er ute etter en interessant og lett å lese om å investere, er en tilfeldig gå ned Wall Street et godt valg. Det er morsomt og underholdende, og det skal gi litt direkte innsikt i å investere.

Skrive Inn Din Kommentar