Banker

Når Leie er bedre enn å kjøpe

Når Leie er bedre enn å kjøpe

I forrige uke skrev jeg om hvorfor det ikke alltid er en dårlig ting å bruke mer penger på noen kjøp. Når du peker på fordelene ved å investere i kvalitetsprodukter som du bruker igjen og igjen, er det lett å se hvorfor du bør gaffel over noen ekstra pennies for kjøp som fottøy, biler og forbedringer i hjemmet.

Men hva med pengene vi bruker på kvalitetsartikler som vi ikke skal bruke igjen og igjen? Hva med de spesielle, engangskjøpene som livet noen ganger krever?

Den enkle løsningen er å unngå å foreta et kjøp i stedet for å leie varen. Ikke bare vil du spare mye penger, men du vil også frigjøre skapet ditt fra fjell med unødvendig rot. Selv om det kan være et kjøpers marked i dagens eiendomsverden, er det absolutt alltid et leietakers paradis når det gjelder disse elementene:

  1. Verktøy. Sist sommer måtte jeg gjøre en fullstendig demonstrasjon av en betong gangvei på min eiendom. To dager (og vondt tilbake) i min sledgehammer-bonanza skjønte jeg at det ville vært så mye lettere hvis jeg bare hadde en jackhammer for å gjøre det skitne arbeidet for meg. En rask tur til min lokale hjemmeforbedringsbutikk fikk meg til å demo til mitt hjerte innhold ved hjelp av en leid elektrisk hammerslag. Jeg sparte tid, energi og penger ved å leie de kraftige verktøyene jeg trengte for dette engangsprosjektet. Den eneste advarselen med verktøy er at hvis du skal bruke et bestemt verktøy om og om igjen, for eksempel en hammer, et nivå eller en trådløs drill, bør du definitivt ta forrige uke melding til hjertet: investere i kvalitetsverktøy en gang for å unngå unødvendig erstatninger i fremtiden!
  2. Spesiell anledning antrekk. Operas, symfonier, bryllup. Alle disse hendelsene krever en bestemt formell klær som ikke er lett tilgjengelig i ditt eget skap. Før du drar til din lokale eksklusive forhandler og plunger deg ned en kul $ 500 for en designer kjole eller tux, bør du vurdere å leie disse elementene. Et raskt Google-søk vil gi deg en mengde leiealternativer som igjen vil spare deg for en mengde dollar. I tillegg til antrekk, bør du også leie eventuelle nødvendige forsyninger, dekor og / eller serviceartikler du måtte trenge for din neste soiree hvis du skal spille rollen som vert eller vertinne.
  3. Lærebøker. Planlagt forverring har en hånd i langt mer enn teknologibaserte produkter. Det er også en sentral aktør i læreboken. Med tanke på at du kanskje ikke kan selge tilbake boken din på slutten av semesteret og at du er heldig å få en brøkdel av den opprinnelige prisen tilbake, selv om du kan, er det mye mer fornuftig å leie lærebøkene dine når det er mulig. Som med de spesielle anledningselementene som er oppført ovenfor, vil et raskt Google-søk gi deg informasjon om en bredde av lærebokselskaper, hvor du kan bruke dine hardt opptjente dollar.
  4. Sykler. Hvis du er en ivrig / daglig syklist som jeg er, ville leie en sykkel ikke være ditt beste alternativ (men det er enda et element du bør investere i!). Hvis du er en uformell rytter, ferie, eller bare ønsker en alternativ form for trening en helg, er sykkelutleie for deg. I mange større byer er det sykkellånerprogrammer som er enkle med unntak av å snu debit / kredittkort. Disse programmene håndterer også alt nødvendig vedlikehold, slik at du enkelt kan tråkke unna.
  5. Skrin. Ja, du leser det riktig - du kan leie en kiste. Tatt i betraktning at den gjennomsnittlige kostnaden for en kiste er $ 2-3K, bør du vurdere å lage en kistehytte del av dine siste arrangementer. Kanskje den enkleste måten å få mer penger for pengene gjennom produktutleie, er å leie en kiste veldig enkelt og veldig vanlig. Hvordan det vanligvis fungerer, er at din elskede hviler i en finere, leid kiste for visning og / eller tjenester, men blir begravet i et billigere alternativ når det kommer tid for sin evige hvile. Selv om det virker litt sykelig å diskutere kurver og økonomi, er virkeligheten at de fleste av de endelige ordningsplanene ikke inneholder nok penger til den faktiske kostnaden, så det er en akseptabel måte å spare på den avdøde mens du sparer penger med en kistehytte. Spar også rundt $ 1K.

Har du noen gang leid en vare i stedet for å kjøpe den?

Skrive Inn Din Kommentar