Banker

Leser Spørsmål: Kan jeg tjene penger ved å bruke en balanseoverføring på 0%?

Leser Spørsmål: Kan jeg tjene penger ved å bruke en balanseoverføring på 0%?

I forrige måned legger jeg ut en forespørsel om leserspørsmål, og jeg er glad for å begynne å dele noen av spørsmålene og historiene jeg mottok! Leserne er hva som definerer denne nettsiden, og så vil jeg fortsette å produsere innhold som er i forhold til deg!

Uansett, fikk jeg et spørsmål fra Renee på muligens ved hjelp av en kredittkortbalanseoverføring for å få litt ekstra penger. Her er hva Renee spurte:

Spørsmålet

Jeg prøver alltid å se etter måten å få mer sideinntekt. Jeg liker å jobbe, så jeg gjør en sidegig barnevakt (jeg elsker barn). Min mor gjorde en balanse overføring med hennes kredittkort gjeld og tok penger tilbudt fra en bank med 0% interesse for å betale av et høyere rente lån.

Spørsmålet mitt er: hvis jeg fant en bank som tilbyr enten en balanseoverføring eller et kredittkort, for la oss si $ 5000 på 0% i 18 måneder, er det en måte jeg kan ta alle pengene på og sette den i lav risiko investering for et år eller så for å få litt ekstra inntekt? Jeg ville ikke røre den av noen grunn. Jeg tenkte på en sparekonto eller en CD? Er dette lovlig? Gjør folk allerede dette?

Svaret

Renee, det du snakker om kalles kredittkortarbitrage. Jeg skrev om det om et år siden. Det er faktisk noe som pleide å være en veldig populær måte å tjene penger på, og dra nytte av lavrente kredittkort og høye sparingskonto. Men de siste årene, med sparekontoer gir ingenting, færre mennesker har gjort det.

Slik fungerer det, ved hjelp av ditt eksempel:

  • Registrer deg for et kredittkort med en 0% apr i 18 måneder
  • Finn en CD på en bank i 18 måneder hvis mulig (du vil mest sannsynlig finne dem i bare 12 måneder)
  • Akkurat nå tjener de beste 1 års CD-ene ca. 1,1%
  • Hvis du tar $ 5000, vil du tjene $ 55 over 1 år
  • Du må imidlertid fortsette å foreta minimumsbetalinger hver måned på $ 5000, som vanligvis er omtrent 2% av balansen, eller $ 100 per måned

Som du kan se, vil du tjene $ 55, men er det bryet med å håndtere det, og fortsatt å gjøre minimumsbetalinger hver måned, verdt det?

Når prisene var høyere, rundt 4%, kan du tjene $ 200 per år med en CD. Med det beløpet var folk mye mer tilbøyelige til å bruke kredittkortarbitrage for å tjene ekstra penger.

Har du noen gang brukt kredittkortarbitrage? Noen tips om det?

Skrive Inn Din Kommentar