Forsikring

Hvordan få de beste prisene for Term Life Insurance

Hvordan få de beste prisene for Term Life Insurance

Det kan være en periode i livet ditt når det er på tide å kjøpe livsforsikring. Når det gjelder å planlegge din økonomiske fremtid, er livsforsikring vanligvis en ettertanke bak din matchende 401k og skattefrie Roth IRA. Når den sentrale tiden kommer når livsforsikring blir en prioritet, er det noen tips som vil hjelpe deg med å få beste sikt livsforsikring priser. Vi alle liker å spare penger, kan også spare noen på våre livsforsikringspremier.

1. Butikkpriser når du er yngre

Det kan være åpenbart å si at kjøpsbegrepet livsforsikring når du er yngre, er mye billigere. Betyr det at du må kjøpe livsforsikring når du er 18? Sannsynligvis ikke. Men når familie eller en elsket blir avhengig av deg, kan det være på tide å begynne å vurdere det.

Annet enn min militære forsikring (SGLI) kjøpte jeg ikke en begreps livspolitikk til jeg var gift og ut av militæret klokken 28. Jeg har da kjøpt en ekstra politikk som jeg har ønsket velkommen hver av mine sønner. Som jeg har eldt, har jeg sett begrepet livsrenter øke litt, men ikke så mye hadde jeg ventet si 10 år å kjøpe den nye politikken.

2. Hold deg til det grunnleggende

Generelt, når du kjøper, jo flere klokkene og fløyter du vil ha, desto mer kommer det til å koste deg. Og det er sant om termen livet priser også. Den mest enkle og enkle typen livsforsikring er livsforsikring. Men du kan gjøre det litt mer komplekst og pricier ved å legge til ryttere som retur av premie rytter, utilsiktet dødsfordeler rytter, frafall av premium rider eller en barn rytter.

3. Sammenlign Term Life Insurance Quotes

Hvis du har en familie, vil du snart lære at livsforsikring kan være en nødvendig utgift. Hvis dette er tilfelle i din situasjon, vil du sikkert vite at du får best mulig rente for livsforsikring. For å gjøre dette må du sammenligne de tilgjengelige prisene som tilbys av flere forsikringsselskaper, siden forsikringsrenten kan variere mye over de mange selskapene.

Du kan enkelt gjøre dette ved å gå til et nettsted hvor begrepet livsforsikringsrater er sammenlignet. Disse nettstedene har en sammenheng med hundrevis av forsikringsselskaper. Når du går online, blir du bedt om å fylle ut et enkelt spørreskjema. Etter dette vil du motta anførselstegn fra mange forskjellige livsforsikringsselskaper som passer dine behov.

Her er fordelene når du bruker et forsikringssammenligningsside for å sammenligne livsforsikringsrenter.

 • Du er i stand til raskt å motta raske anførselstegn fra mange forskjellige selskaper, slik at du kan velge en policy samtidig som du får muligheten til å nyte dekning av livsforsikring tidligere.
 • Denne kalkulatoren lar deg endre innspillet ditt for å få forskjellige resultater, som mengden forsikring.
 • Det er enda nettsteder som lar deg chatte online med forsikringsagenter som kan svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å velge et forsikringsselskap.

På toppen av alt dette er tjenesten gratis, og du trenger ikke å forlate huset ditt eller kontoret. Jeg test kjørte et nettsted på nettet før bare for å se hvordan prosessen virket. Den som holder opp med å gå denne metoden er at du plutselig legger på kartet for hver lokal livsforsikringsleverandør, og du får ganske mange telefonsamtaler.

Håndtere livsforsikringsagenter

Hvis du foretrekker å håndtere en lokal agent, vil jeg anbefale å få minst forskjellige anførselstegn fra flere enn en agent. Fortrinnsvis vil du ha en uavhengig agent som kan tilby mer enn ett forsikringsselskap. Hvis du allerede har et pre-exisitng forhold med et forsikringsselskap med din bil- eller hjemmeforsikring, ville det ikke skade å spørre om du vil få rabatt siden du allerede er kunde.

4. Forbered deg på medisinsk eksamen

Når du søker om livsforsikring, vil du vanligvis bli bedt om å få en medisinsk undersøkelse utført av en lisensiert helsepersonell. Forsikringsselskapet bestiller eksamen på vegne av deg, og du vil motta en samtale for å planlegge avtalen.

For å få de mest gunstige resultatene, bør du forberede deg til denne eksamenen. Følgende 10 tips kan få betydelig innvirkning på undersøkelsesresultatene, med potensial til å redusere karakteren din og dermed redusere kostnadene for din livsforsikring.

 1. Begrens salt og høyt kolesterol mat 24 timer før eksamen
 2. Avstå fra å drikke alkoholholdige drikker i minst 24 timer før eksamen
 3. Begrens koffein og nikotin 24 timer før eksamen
 4. Røykere: Ikke røyk 30 minutter før eksamen
 5. Rask i 4-8 timer før eksamen og prøv å planlegge eksamen for første om morgenen
 6. Drikk et glass vann en time før eksamen
 7. Få minst 8 timers søvn natten før eksamen
 8. Begrens anstrengende fysiske aktiviteter 24 timer før eksamen
 9. Vær forberedt på å gi navn og doser av nåværende medisiner og et bilde-ID
 10. Har navn, adresser og telefonnummer til noen leger eller klinikker besøkt de siste 5 årene

Dette er bare noen av de tipsene du kan bruke for å spare på levetiden din. Har du nylig kjøpt livsforsikring?

Fotokreditt: TheTruthAbout ...

Livsforsikringer er gjenstand for betydelige avgifter og gebyrer. Dødsbidragsgarantier er underlagt det utstedende livsforsikringsselskapets erstatningskrav. Ryttere er en tilleggsgaranti som er tilgjengelig for en livsforsikringsavtale.Mens noen ryttere er en del av en eksisterende kontrakt, kan mange andre bære ekstra avgifter og restriksjoner, og forsikringstakeren bør gjennomgå kontrakten nøye før de kjøpes.

Skrive Inn Din Kommentar