Investere

Hvordan kan du tjene fra Amerika Eksportere flere ting

Hvordan kan du tjene fra Amerika Eksportere flere ting

Amerikanske eksportene slo rekordnivå i oktober, som rapportert av handelsdepartementet. For investorer er store eksportører som Boeing (NYSE: BA), Caterpillar (NYSE: CAT) og DuPont (NYSE: DD) aksjer som bør betraktes som langsiktige beholdninger. Alle har funksjoner som appellerer til vekst, verdi og inntektsinvestorer.

Boeing, flyselskapet og forsvarsentreprenøren, er den største amerikanske eksportøren når det gjelder dollarverdi. Som den største produsenten av industri- og landbruksutstyr i verden, oppnår Caterpillar mye av inntektene fra utlandet, spesielt asiatiske markeder med Kina er spesielt viktige. DuPont er en av verdens største kjemiske bedrifter.

I tillegg til å være blant de ledende eksportørene i USA, er alle medlemmer av Dow Jones Industrial Average.

Andre måter å spille eksportnyheter på

For vekst investorer, ingen av disse selskapene kommer til å levere kjeve-fallende avkastning av et sizzling småkapital selskaper som Quadrant 4 Systems (NASDAQ: QFORQ) har, som beskrevet i tidligere artikler på denne siden. Men når det er et oksemarked, vil disse aksjene bedre enn på grunn av hverandre i investeringssamfunnet. Alle er medlemmer av mange indeksfond, som gir et sterkt fundament for aksjekursen.

Mange andre investorer, både institusjonelle og individuelle, er tiltrukket av disse aksjene på grunn av den solide forretningsmodellen. Blue-chip aksjer som Boeing, Caterpillar og DuPont forankrer innehaveren av en investor. Mangfoldet i markedet for hver er tiltalende. Som store eksportører er disse selskapene ikke helt avhengige av den amerikanske økonomien for å fungere godt.

Selv når veksten ikke blir levert, leveres en jevn utbytteinntekt.

Disse Large Blue-Chip aksjene betaler store utbytter

Investeringslegenden Jack Bogle, grunnlegger av The Vanguard Group of mutual funds, uttalte i sin bok, Nok, at utbyttet hadde gitt omtrent 40 prosent av den historiske totale avkastningen for aksjer. Når aksjemarkedet er nede, er utbytteinntektene den eneste positive avkastningen fra investeringen. I dag er gjennomsnittlig utbytte for et medlem av Standard & Poor's 500 Index på rundt 1,9 prosent.

DuPont betaler et utbytte på 2,93 prosent. For Caterpillar er utbytteavkastningen 2,79 prosent. Inntektsstrømmen fra Boeing til sine aksjonærer er 1,44 prosent. Alle har en historie om å øke utbyttet til aksjonærene.

I tillegg til å belønne aksjonærer i dag med en sunn dividendbetaling, er hvert av disse selskapene posisjonert til å gjøre det bra i fremtiden som følge av global vekst.

Stor vekst vil fortsette utenlands

Det er allment akseptert at det meste av verdens økonomiske vekst de siste tiårene kommer fra fremvoksende markeder som Kina, India, Brasil og andre. Kina, med flere enn noen annen nasjon, har allerede verdens største økonomi når det gjelder kjøpekraft. I 2018 forutser Det internasjonale pengefondet at det vil få verdens største økonomi målt av bruttonasjonalprodukt. Den økende etterspørselen fra India, verdens nest mest befolkede land, forventes å være større enn Kina for stål og fossilt brensel.

Kina, India, Brasil og andre fremvoksende nasjoner kommer til å bringe en milliard nye medlemmer til den globale forbrukerklassen, ifølge en studie fra McKinsey Global Institute, forskningsarmen til McKinsey & Company, konsulentselskapet.

Når verdens forbrukerklasse utvides, vil det også være behov for varer og tjenester fra Boeing, DuPont og Caterpillar. Alle har fast etablert markedsposisjon i de landene som vil oppleve den mest økonomiske veksten. Det vil resultere i flere eksportmuligheter for amerikanske firmaer. Boeing, Caterpillar og DuPont har tydelig vist at hver enkelt kan dra nytte av den voksende etterspørselen etter markedet.

Skrive Inn Din Kommentar