Investere

Er det mulig for deg å tjene penger på klimaendringer?

Er det mulig for deg å tjene penger på klimaendringer?

En av de beste måtene å tjene på å investere på langsiktig, er å kjøpe aksjer av selskaper som vil gjøre det bra med store samfunnsendringer som finner sted.

Tydelige eksempler fra fortiden florerer: Microsoft (NASDAQ: MSFT), Intel (NASDAQ: INTC) og Apple (AAPL) i de tidlige dagene av høyteknologisk industri. Google (NASDAQ: GOOG) da det gikk offentlig for å revolusjonere søkemotoren, er en annen gang da store fortjenester ble gjort av de som anerkjente en stor forandring for internett.

Det kan også være bedrifter som også går ut av stil. Som Lawrence "Larry the Liquidator" Garfield, en bedrifts raider, sa i stykketAndre folks penger om et firma som gikk under det ble kjørt bra, men utmattet: "Jeg er sikker på at den siste buggy piskeselskapet gjorde en jævlig god buggy pisk."

Med klimaendringer over oss, er det selskaper som investerer i på lang sikt som vil tjene på denne unyielding globale tilstanden sammen med dem som unngår det som gjør "en jævlig god buggy pisk" i en dømt sektor.

Tidlige deltagere i Climate Change Game

Mange er velkjente navn, for eksempel Honeywell (NYSE: HNL), som har nesten halvparten av sine produkter innen sparing av naturressurser. Andre er nisjebedrifter i lønnsomme områder, for eksempel Blue Earth Energy (NASDAQ: BBLU) i energieffektivitet. Naturgass-enheter fungerer bra som det er "ren energi".

Derimot er det de som skal unngås, for eksempel kullindustrisaksjer. Det børsnoterte fondet for kullindustrien Market Vectors-Coal (NYSE: KOL) har falt mer enn 25% i 2013 da Dow Jones Industrial Average har økt mer enn 16% i samme periode.

Energieffektivitetsindustrien gir en passende kontrast til kull for de som ønsker å tjene penger på klimaendringer. Obama-administrasjonen er svært fiendtlig for kullindustrien. Noen har til og med kalt Obama-administrasjonens handlinger for å være en "krigskrig".

Ser på energieffektivitetsspill

Det har vært akkurat det motsatte for energieffektivitet.

Som alternativ energi har en stor del av støtten blitt kanalisert mot energieffektivitet. I motsetning til alternativ energi har det vært en sterk ytelse. Mye av det har å gjøre med det brede spekteret av tiltak som utgjør energieffektiviseringstiltak.

Både Honeywell og Blue Earth Energy er aktive i å bygge ettermontering. Dette er en enkel, enkel måte å oppnå større energieffektivitet på. Strukturer har installert nye systemer og andre forbedringer for å strømlinjeforme bruken av energi. Honeywell gjør det vanligvis gjennom energikravskontrakter (EPCer), som dekker kostnadene gjennom garanterte ytelsestrender. Som et annet kommersielt eksempel går Blue Earth Energy fremover med et prosjekt for å installere seks PV-prosjekter i New Jersey som har inntekter fra energieffektivitetsprogrammer som øker for selskapet.

Fremtiden for å investere i klimaendringer

Som alle store samfunnsmessige endringer, vil det bli store vinnere og store tapere av klimaendringer.

Kullindustrien lider sikkert på dette stadiet, med naturgassenergiens fordel. Energieffektivitetsfirmaer har det bra, og bør fortsette å trives på grunn av kostnadseffektiviteten av programmene.

Investering for å tjene på utviklingen i markedet som et resultat av klimaendringer, bør gjøre det mulig for en portefølje å vende noen økonomiske forhold på lang sikt.

Hva er dine tanker om selskapene som betjener den grønne sektoren? Kan du dra nytte av klimaendringer?

Skrive Inn Din Kommentar