Investere

Hvordan jobber Private Student Loans?

Hvordan jobber Private Student Loans?

Private studenter lån er # 1 måten studentlån låntakere kommer i trøbbel. Hendene ned. Årsaken er at den føderale regjeringen har begrensninger på beløpet du kan låne for føderale studielån. Og det er en grunn for disse grensene - slik at du ikke får gjeld over hodet ditt.

Imidlertid lærer noen bare ikke. De tror at, hei, jeg trenger mer penger til skolen, la oss gå og se hvor ellers jeg kan få det. Og bankene er glade for å låne for studielån - fordi de må repareres. ALLTID.

I enkelte tilfeller er det svært gyldige grunner til å få private studielån. Si at du vil være en lege, og du trenger $ 200.000 for medisinsk skole. Det kan være et unntak fra regelen om å få private studielån, fordi din inntekt som lege lett vil dekke studielånets utbetalinger.

La oss se på hvordan private studielån fungerer for å gi deg en bedre ide om hvorfor de ikke er de beste lånene.

Hvordan Private Student Loan Works

Private studielån er mer som billån enn studielån. Jeg sier dette fordi de, som et billån, har krav på sikkerhet. De fleste elever innser ikke det, men sikkerheten for studielån (spesielt privat studielån) er din fremtidige inntekt. Når du får et privat studielån, forteller du banken at hvis du ikke betaler det tilbake, kan de garnere lønn og inntekt for å få pengene sine. Det er derfor det er som et billån.

Også, i motsetning til de fleste føderale studielån, krever de fleste private studielån en cosigner. Cosigning lån er en dårlig ide, spesielt cosigning studielån. Årsaken er at den legger cosignerens inntekt på linjen så mye som studentens.

For det andre er mange private studielån nå variabelrentelån, noe som betyr at renten på lånet kan stige som rentene stiger. Dette er bra for banker, men dårlig for studenter. Du kan ta ut et studielån til en rente som en freshman og snart betale en mye høyere rente når du oppgraderer fire år senere. Nesten alle føderale studielån har faste priser på dem, så du vet hva du skal betale.

Real Life Private Student Loan Eksempler

La oss sammenligne private studielån til Federal Direct studielån for studenter som ønsker å få et lån til høsten 2014.

Akkurat nå er renten på et føderalt direkte lån (både subsidiert og usubsidert) fastsatt til 3,86%.

Den laveste renten jeg kunne finne for et lignende lån (som har utsatt under skolen og 6 måneder etter) for undergraduates er 5,99%. Det er vesentlig høyere.

Videre er det mange studentlån tilgivelsesprogrammer og studielån utsatt muligheter for føderale studielån, og svært få for private studielån.

Det enkle svaret til private studielån

Ikke få private studielån med mindre du har et sunt behov - som medisinsk skole. Ellers, se etter alternativer for å redusere kostnadene for skolen, for eksempel økonomisk hjelp, eller til og med gå til et billigere universitet.

Hva er dine tanker om private studielån?

Skrive Inn Din Kommentar