Banker

Slik hindrer du TEACH Grants fra å bli lån

Slik hindrer du TEACH Grants fra å bli lån

TEACH-stipend er et fantastisk program som gir deg gratis penger til å gå på skole hvis du planlegger å bli lærer. For tiden gir programmet deg opp til $ 4000 per år hvis du tar visse klasser og programmer for å bli lærer. Du må også signere en avtale som sier at du vil tjene som lærer i bestemte skoler eller klasser, ellers vil bevilgningen bli et lån.

Her er hvor problemet ligger. Du må gjøre en rekke spesifikke krav, og fortell långiveren jevnlig at du følger gjennom på disse forpliktelsene, eller dine tilskudd vil bli lån som du må betale tilbake.

Her er hva du må gjøre for å forhindre at TEACH Grants blir lån.

Krav til undervisningsstipendier

For å kvalifisere for en TEACH Grant må du signere en avtale hvor du godtar følgende:

  • Lær i et høyt behovsfelt, som for tiden er to språklig utdanning, fremmedspråk, matte, lesing, vitenskap og spesialundervisning.
  • På en skole som serverer lavinntektsstudenter (Tittel 1 Skoler)

Du må også oppfylle følgende kriterier:

  • Du må jobbe minst 4 av 8 år i en skole eller et program som oppfyller kriteriene ovenfor
  • Du må utføre denne tjenesten på en skole som oppfyller kriteriene for lavinntektsstudenter
  • Du må gi utdanningsdepartementet bevis på din tjeneste

Det er viktig å merke seg at hvis du mottar en TEACH Grant for både grunnskole og høyere utdanning, skylder du faktisk to forpliktelser, men de fire årene av tjenesten teller mot begge.

Hvis du ikke følger gjennom på disse forpliktelsene, vil dine tilskudd bli konvertert til Direkte lån.

Informere Institutt for utdanning

Det største problemet med TEACH Grants er at du må informere Department of Education, ellers vil dine tilskudd bli konvertert til lån.

Selv om utdanningsdepartementet håndterer TEACH Grants, overordner de vanligvis service av dem til et nettverk av Student Loan Servicers, som FedLoan og NelNet. Disse servicere er de som sjekker papirene dine hvert år, og vil også konvertere tilskuddene dine til lån dersom du ikke sender papirene riktig eller i tide.

Men disse selskapene vil at stipendene dine skal bli lån - de vil tjene mer penger som et resultat. Så det er ekstremt viktig at du gjør følgende når du sender inn papirarbeidet ditt.

Først send kun sertifiseringen din når du har laget kopier av alt.

For det andre, sørg for at du sender det til servicefirmaet Sertifisert post med returkvittering. Dette vil gi deg bevis på sending og bevis på kvittering. Siden timingen er så viktig (hvis du savner bare én dag, kan de konvertere tilskudd til lån), trenger du dette beviset. Hvis noe skjer, er $ 5 i porto du betaler, helt verdt det!

Til slutt, sørg for at du følger opp hvis du ikke mottar en bekreftelse. Noen ganger vil disse selskapene konvertere tilskudd til lån og ikke engang fortelle deg! Pass på at du ringer og følger opp hvis du ikke hører tilbake.

Hva har du opplevd med TEACH-tilskudd?

Skrive Inn Din Kommentar