Banker

Slik forhindrer du studentlånsstandard

Slik forhindrer du studentlånsstandard

Mislighold på studielån er en av de verste økonomiske feilene du kan gjøre. Årsaken: Uansett hvor hardt du prøver å unngå dem, og uansett hvor mange utbetalinger du savner, vil de fortsatt spore deg og få deg til å betale dem.

Enten du må betale dem nå gjennom lønnsgjenvinning, eller senere, ved å få dine trygdeordninger garnished, har studentlånstjenestene og den amerikanske regjeringen et stort system som forhindrer rømning.

Her er noen viktige tips om hvordan du kan forhindre deg i å misligholde studentlån nå, og i 5 år!

Bare lån hva du trenger

Den største tingen du kan gjøre akkurat nå for å forhindre studentlånsstandard er å bare låne det du faktisk trenger for din høyskoleutdanning. For mange studenter låner ved hjelp av studielån for å betale for alle typer ting - undervisning, rom og brett, fritidsaktiviteter, selv personlige ting. Hvis du låner penger til å betale for alle disse tingene, kan du sette deg selv opp for feil i senere liv for å tilbakebetale disse gjeldene.

I stedet, hvis du trenger å låne penger til utdanningen, låner du bare det minimum du trenger for å få undervisningen din dekket. Alt annet må være på deg - kanskje får du en deltidsjobb mens du er på skolen? Kanskje du rom med venner for å holde kostnadene dine nede? Kanskje tar du bare offentlig transport? Det er mange alternativer tilgjengelig.

Beregn din avkastning på investering

Dette kan høres hardt hvis du følger dine lidenskaper på en bestemt vei, men du må virkelig beregne avkastningen på utdanningsinvesteringen. Låne penger til utdanning er en investering - en investering i ditt fremtidige inntjeningspotensial. Så bør du bare låne det du kan forvente å betale tilbake på grunnlag av lønnene i feltet du planlegger å jobbe med.

Hvis du skal være en kunstmester som bare tjener 20.000 dollar per år når du oppgraderer, bør du ikke ta ut $ 100.000 i studielån for å gå til et universitet. Du må virkelig forstå forskjellen på at $ 20 000 i studielån gjør over tid. Du bør ideelt sett ta ut om $ 5000 i lån - noe som ville være klare å betale tilbake innen 10 års oppgradering. På den annen side, hvis du skal være en lege, vet du at din lønn skal dekke lånene, og som sådan kan du låne mer.

Unngå Private Studentlån

Å unngå private studielån er viktig fordi vilkårene vanligvis ikke er veldig gunstige for låntakeren sammenlignet med føderale studielån. Faktisk krever mange private studielån cosigners, så i tilfelle forsøk på standard kan utlåner også gå etter cosigneren (som vanligvis er forelder). Hvis du går med føderale studielån, er det i det minste tilgjengelige alternativer hvis du har problemer med å betale, så derfor bør du unngå private studielån.

Prioritere studielåneskuld

Når du er ute av skolen og jobber, bør du prioritere studielånets gjeld over alle andre gjeld. Årsaken - studielånets gjeld kan ikke løses i konkurs. Som sådan sitter du fast med den for alltid til du betaler den av. Det er ikke tilfelle med de fleste andre typer gjeld, og så er det nesten "den verste" gjelden å ha. Du bør sørge for at du betaler dine studielån så raskt som mulig når du er ferdig, og får studentlånsgjeld gratis tidlig. Så, hvis du ikke kan unngå student lån gjeld, det beste du kan gjøre er å takle det raskt.

Hvis du allerede har blitt standardisert

Hvis du allerede har misligholdt studentlånet ditt, er det beste alternativet å gå gjennom studielånets gjeldsrehabilitering. Dette er en spesiell prosess laget av Department of Education for å få lånene dine i god stand, noe som gjør at du kan kvalifisere deg igjen for tilskudd til studielån eller tilgivelsesprogrammer for spesiallån.

Lesere, hvilke andre tips eller triks må du forhindre studentlånsstandard?

Skrive Inn Din Kommentar