Investere

Plug Power - Great Run og fortsatt gode dager fremover

Plug Power - Great Run og fortsatt gode dager fremover

Plug Power er opp over 3000% i løpet av det siste året og 222% de siste tre månedene. Selskapet spiller innenfor den grønne bevegelsen i brenselceller.

Det er delindustri, delteknikk. Det selger ikke et sexy nytt produkt, det er i gaffeltruck og håndteringsmarked. Nøkkelen er, dens brenselcelleteknologi og nøkkelferdige tilbud, reduserer kostnader, utslipp og gir raskere tanking for sine kunder.

Det reduserer mengden utstyr de trenger for å opprettholde. Plug har kontrakter med noen få dusin store firmaer, inkludert små selskaper som Wal-Mart, og har fortsatt mye plass til å utvide. Den har bare penetrert 2% av dagens amerikanske marked og har en JV til å utvide til Europa i år og vil sannsynligvis kunngjøre lignende planer for Asia. Salget forventes å være mer enn doblet i 2015, og kan gjøre det igjen i 2015.

Om Plug Power

Plug Power (NASDAQ: PLUG) er et alternativt energiselskap med fokus på brenselceller. Det designer og produserer brenselsystemer for industrimarkedet, gaffeltruck og materialhåndteringsmarkedet spesielt.

Den benytter protonutvekslingsmembran (PEM) brenselcelle og brenselcellebehandlingsteknologier og full hybrid / hybrid hybridteknologi. Selskapet lager systemer for klasse 1, 2 og 3 gaffeltrucker og rytter lastebiler. Systemene tillater raskere tanking og gir en jevnere strømforsyning mens du sparer plass og kutte utslipp. Selskapet tilbyr en nøkkelferdig løsning kalt GenKey og gir fem års vedlikeholdskontrakter sammen med det kalt GenCare.

Plug Power fokuserer på en brenselcelle som er en elektrokjemisk enhet som kombinerer hydrogen og oksygen for å produsere strøm og varme. Vannet kommer fra LPG, naturgass, propan, metanol, etanol, bensin eller biodrivstoff. Væsken kan også hentes fra vann gjennom elektrolyse.

Plug utvikler nye produkttilbud. Med Sysco jobber det med transportkjøleenheter som skal distribueres i år. Det arbeider også med støtteutstyr på bakken med FedEx på et stort flyplassnav. Disse bør føre til inntekter i 2015 og utover.

Selskapet har tre segmenter, matdistribusjon, detaljhandel og produksjon. Kundene inkluderer BMW, Mercedes, Ace Hardware, Walmart (NYSE: WMT), Ikea, Wegmans, Lowe (NYSE: LOW) og P & G. Det arbeider også med å utvikle sitt marked i Europa gjennom et joint venture med Air Liquide. Det er også sannsynlig å søke etter en partner på sitt europeiske marked.

Andre lignende selskaper i rommet inkluderer FuelCell Energy (NASDAQ: FCEL), Ballard Power (NASDAQ: BLDP) og Hydrogenics (NASDAQ: HYGS).

Konsensusprognose - Inntekter forventes å øke over 2 ganger i 2015

The Street har prognostisert salg på $ 63,7 millioner i FY14 og $ 140 millioner i FY15, mens driftsmarginen går fra -14,9% til 16,4%, henholdsvis. Nåværende konsensus inntjeningsestimater er for - $ 0,11 per aksje i FY14 og $ 0.11 i FY15.

Nylige bestillingsutviklingene er sterke

Plug Power booket 32 ​​millioner dollar i ordrer i 4Q13 og hadde en bok-til-regning på 4,1x, sterk til og med for et høyvoksende selskap tidlig i produktsyklusen. Etterspørselen var over $ 50 millioner ved årsskiftet med over 1.400 GenDrive-enheter, service og drivstoff.

Den totale nåværende etterspørselen som ble rapportert i midten av måneden var for over 3000 enheter, slik at dollarverdien sannsynligvis doblet. Selskapet har bestilt sin største avtale hittil i en avtale med Wal-Mart. Det har også lagt til et annet bilfirma i løpet av første kvartal. Den har målrettede bestillinger på $ 150 millioner for FY14, mot salg på $ 70 millioner. Dette gjør at salgsprisen på 140 millioner dollar for FY15 er svært oppnåelig, noe som gjør produksjonen og marginene den største bekymringen.

Marginene forventes å øke med brutto marginer over 30% innen 4Q14. Bedre faste kostnader absorpsjon fra høyere volumer og global sourcing bør redusere kostnadene. I tillegg bør ombygging av komponenter også bidra til å redusere kostnadene og forbedre produktet. På tjenestesiden er selskapet skalering, og bare break-even nivåer forventes. Trening og andre kostnader som det rammer denne virksomheten vil fungere som headwinds for mye av året.

Plug har en installert base på 250.000 materialhåndteringsenheter og har bare distribuert sin nøkkelferdige løsning til ca 2% av basen. Oppsiden for å slå på nåværende base pluss vekst til Europa og Asia er betydelig. I tillegg utvikler Plug nye markeder, for eksempel kjøling og bør finne flere muligheter innen materialhåndtering og logistikk.

Konklusjon

Plug teknologi gir klar verdi til sine kunder og etterspørselen er der. Utfordringen med et raskt voksende selskap utfører sin drift og styrer forsyningskjeden. Mens aksjen er oppe og kan være litt dyrt på disse nivåene, bør investorer holde øye med Plug og kjøpe på eventuelle tilbakeslag.

Ser du Plug's lager?

Fotokreditt: cooldesign

Skrive Inn Din Kommentar