Banker

Planlegging for fremtiden med en høy betalende fysisk jobb

Planlegging for fremtiden med en høy betalende fysisk jobb

Det er stor etterspørsel etter fysiske jobber over hele verden, og mange av disse jobbene kan betale usedvanlig godt. Tenk på jobber som olje rigger arbeidstaker, undervanns sveising / konstruksjon, jobber i krigs soner som entreprenør, og mer. Disse jobbene kan være utrolig krevende, og de er ikke for hjertefeil. Men hvis du er villig til å jobbe hardt, og sette i svette egenkapitalen, kan den økonomiske utbetalingen være givende.

Men det er en stor ulempe - for mange mennesker i disse jobbene planlegger ikke for fremtiden. Mens pengene er gode, varer det vanligvis ikke. Enten kan du ikke gjøre jobben lenger, eller jobber i dette feltet tørker opp.

Så hva kan du gjøre? Skulle du unngå arbeidet?

Hvis du ønsker å ta på seg en fysisk krevende jobb på grunn av lønnen - mer kraft til deg! Men vær så snill å sørge for at du planlegger og forstår hva du kommer inn på. Unngå spesielt de-railene vi diskuterer videre på.

La oss bryte det ned på hvordan du kan forberede deg.

Forstå den fysiske jobbdynamikken

Fysiske jobber er etterspurt fordi de er hardt arbeid. Og de betaler veldig bra fordi de er hardt arbeid (og sannsynligvis farlig). I mange tilfeller er disse jobbene heller ikke i ønskelige områder (fjerntliggende områder, krigs soner, undervanns / til sjøs, i skyggefulle områder av byen).

Som et resultat av alle disse faktorene, Den gjennomsnittlige lengden på tiden folk jobber i disse jobbene, er bare 4 år. Det er gjennomsnittlig!

Det betyr at du kan forvente å tjene høy lønn, men sannsynligvis ikke så lenge. Og det kan variere sterkt av industrien. Imidlertid svinger de fleste tenures rundt det fireårige merket.

  • Olje- og gassarbeidere: 4,6 år
  • Bygningsarbeidere: 4 år
  • Jordbruk, Fiske, Skogbrukere: 4,1 år

Du kan lese den fullstendige sammenbruddet av tjenesten fra denne BLS-rapporten.

Hva slags betaling snakker vi om her?

Så, hva slags betaling gjør denne typen arbeid verdt? Det kan virkelig variere sterkt, men her er noen ideer:

  • Olje- og gassriggsarbeidere: $ 100.000 / år (og de jobber vanligvis 2 uker på, 2 uker av, så 50% av året)
  • Alaskan Fisherman: $ 15 000 / mo (de kan tjene $ 45 000 for 3 måneders krabbe sesongen)
  • Kommersiell dykker: $ 93,000 / yr (også vanligvis arbeid en måned på, en måned av)
  • Militære Warzone Entreprenører: $ 150 000 / år

Som du kan se, betaler disse jobbene mye høyere enn median amerikanske inntekter på $ 59.000. Og i og med at de fleste av disse jobbene imøtekommer yngre, enkle voksne, kan det være en stor storm å tjene på kort tid.

Dette kan definitivt sette deg i en over gjennomsnittlig nettoverdi som tusenårig.

The Big De-railer: Holde opp med Joneses

Men alle disse jobbene kommer med en stor ulempe. Dessverre bruker for mange mennesker i disse næringene alle pengene sine raskt. De kjøper fancy biler, går ut og fest, og lever livet ekstremt når de ikke jobber (som kan være 50% av tiden).

Det er ikke uvanlig å se at folk i disse jobbene brøt igjen når de kommer tilbake til jobb. Og de starter en syklus som trenger høy lønn for å støtte en livløs livsstil utenfor arbeidet (som også ikke hjelper deres helse).

Når du tenker på disse karrierevalgene, må du også tenke på din mentale styrke for å unngå disse omgivelsene. Når alle dine venner jobber med å kjøpe biler, drikke, og til og med gjøre stoffer, kan du gå bort og ikke bli involvert?

Når venner og familie hører om jobben din, ser pengene dine, vil du kunne si nei til utdelinger og gaver?

Og vil du være i stand til å unngå din egen livsstilsinflasjon som kan smitte på deg bare fordi ...

Dette er alt du trenger å tenke på hvis du tar en karriere i noen av disse feltene.

Hvordan kan du planlegge for fremtiden?

Så hva kan du gjøre for å planlegge for fremtiden hvis du skal ta en av disse høyt betalende jobbene? Det er faktisk ikke vanskelig, men det er en mental forandring - og det kan være utfordrende.

1. Lagre, Lagre, Lagre

Det største du kan gjøre er å spare penger - og spare mye av det. Den gode tingen om de fleste av disse jobbene og næringene er at du betaler levetid mens du er på jobb. Din mat, losji og mer betales av din arbeidsgiver. Så, ikke bare tjener du en høy lønn, men du bør ha minimal utgifter mens du arbeider.

Du bør se på å spare 50-75% av betalingen din mens du jobber, om ikke mer. Og du bør lagre den automatisk ut av hver lønnsslipp, og til en konto som er vanskelig å komme til.

For eksempel kan du åpne en sparekonto hos en nettbank, og automatisk har 75% av lønnssedoen deponert på den. Du kan sette de andre 25% inn i kontoen din.

Sjekk ut disse alternativene for å komme i gang:

2. Eliminer boligene dine

Hvis du jobber i et felt der arbeidsgiveren din vil dekke huset ditt mens du jobber, kan du se hva du kan gjøre for å minimere eller eliminere huset mens du er ute av arbeid.

Kan du for eksempel være hos foreldrene dine, eller leie et rom fra en venn for virkelig billig?

For de fleste er boliger deres største månedlige utgift. Gitt at du kan gå måneder uten å trenge bolig, hvorfor betale for noe du ikke trenger?

Se på alternativer for å minimere eller eliminere denne utgiften for å spare mer penger for fremtiden.

3. Dra fordel av arbeidsgiverens 401k plan

Hvis du tilbyr en 401k (som de fleste gjør), utnytter du maksimalt. Jeg snakker ikke om å bare bidra til arbeidsgiverens kamp - jeg snakker om å maksimere ditt bidrag.

Du kan bidra med $ 18 000 i 2017 og $ 18 500 i 2018 - skyte for det nummeret. Du kan være veldig rik hvis du alltid maksimerer dine 401k bidrag.

Ved å bidra mye til 401 k, sparer du ikke bare for fremtiden, men du kan også redusere skatteregningen din!

4. Vær forsiktig med dine "venner"

Som vi nevnte ovenfor, må du være forsiktig med hvem du tilbringer tid med. Ikke bare er det mange mennesker som blåser pengene sine veldig fort, men det er andre som vil slå deg opp for pengene dine.

Jeg er ikke her for å fortelle deg om å forlate alle vennene dine, ignorere alle dine arbeidsmenn og være en eremitt, men ærlig, jeg har sett det for mange ganger hvor selv de mest hensiktede mennesker blir fanget opp i blandingen.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke henger ut med arbeidsmedlemmer utenom arbeidet, og hold en lav profil når du tjener gode penger.

5. Planlegg din avslutning

Til slutt må du planlegge din utgang på dine egne vilkår, og vær forberedt hvis noe skjer. Dessverre er årsaken til at du blir betalt så mye for disse jobbene, fordi de er farlige. Du kan dø, men det er mer sannsynlig at du bare kan bli skadet og ikke kan fungere.

Eller, hvis du gjør det for lenge nok, kan du bare bli for gammel til å gjøre jobben.

Så planlegg din utgang på dine vilkår.

Sørg for at du har livsforsikring for å beskytte familien din (sjekk sammenligningen her), funksjonsforsikring hvis du blir skadet, og en besparelsesplan hvis du ikke kan jobbe og trenger å skifte karriere.

Du bør også vurdere hva din neste jobb skal være? La oss si at du bare ikke kan gjøre jobben lenger - hvilket arbeid skal du gjøre til pensjon?

Ikke la disse tingene gå til sjanse - virkelig tenk på det foran, slik at du kan få en jevn overgang senere.

Siste tanker

Å få en høy betalende fysisk jobb kan være lukrativ, men det kommer med risiko - ikke bare død og funksjonshemning. For mange mennesker tar disse jobbene, tjener store penger, og slutter å ende opp igjen.

Hvis du skal ta risikoen, må du ta de nødvendige skritt for å beskytte din belønning. Det er mulig å bruke disse jobbene for å gjøre store fremskritt på dine livsmål (for eksempel å betale av gjeld, spare for pensjonering, kjøpe et hus, osv.).

Bare vær sikker på at du er smart om valgene du lager, og planlegg deretter.

Skrive Inn Din Kommentar