Investere

Pier 1 Beating Online Retail Threat og dra nytte av en boliggjenoppretting

Pier 1 Beating Online Retail Threat og dra nytte av en boliggjenoppretting

Pier 1 Imports har hatt en dramatisk svingning siden 2008, og bør fortsette å overgå andre forhandlere. Den har funnet svar på online konkurranse som Amazon (NASDAQ: AMZN) og benytter en strategi som utnytter sin kjernekompetanse, og gir forbrukerne unike varer ikke tilgjengelig andre steder. I tillegg bør Pier 1 og selskap som Restoration Hardware (NYSE: RH) og Williams-Sonoma (NYSE: WSM) også dra nytte av jevne forbedringer i boligmarkedet.

Om Pier 1 Import

Pier 1 Import (NYSE: PIR) er en spesialforhandler og importør av boligmøbler og gaver. Den har både murstein og mørtel og nettbutikker. Selskapet selger møbler for alle rom i huset og til utendørs bruk på terrasser og i solrom. Det selger dekorative tilbehør, lamper, vaser, tørket og kunstig blomster, kurver, keramikk, servise, bad og duftprodukter stearinlys og sesongvarer. Den ble grunnlagt i 1970 og opererer 1.065 butikker i USA og Canada.

3Q Salg Sterk, Marginer Komprimer på Promos

Pier 1 rapporterte 3Q14 den 19. desember 2013 at samme salgssalg økte med 6,9% og totalt salg økte med 9,6%. Treårige kumulative samme butikksalg økte med 21,8%. EPS for kvartalet var $ 0,26, under $ 0,28 konsensus, men opp $ 0,01 fra samme periode for et år siden basert på fortsatt EPS. Bruttomarginene gikk ned i kvartalet med 50 bps til 43,4%, men SG & A forbedret seg med 70 bps på grunn av bedre utnyttelse av butikklønn og markedsføringsutgifter. Bring dem sammen og driftsmarginen ble forbedret med 20 bps til 9,3% eller 43,1 millioner dollar (opp 11% å / å) og EBITDA økte med 13,3% til 53,4 millioner dollar.

Ledelsen uttalte at mer aggressiv markedsføringsaktivitet kjørte økningen i trafikken. Internett-virksomheten representerer nå 4% av totalt salg, og veksten er bedre enn ledelsens forventninger. De samme butikknumrene slo analytikerens forventninger på 4,9% og ble drevet av den større markedsføringsaktiviteten. Dette har i sin tur gjort brutto marginer i kvartalet.

Styret godkjente også et tilbakekjøpsprogram på 200 millioner dollar og økte kvartalsvis kontantutbytte til $ 0,06 per aksje. Selskapet fullførte sin tilbakekjøpstillatelse på $ 100 millioner i kvartalet og kjøpte 650.000 aksjer under det nye programmet for $ 14 millioner og en annen $ 6,9 millioner siden kvartalsendingen. Dette og utbyttet øker representerer fortsatt tillit til selskapets fremtidige inntjening og driftsmiljø.

Veiledningen var i tråd med konsensusprognoser med den sterkeste Thanksgiving-helgen i selskapets historie, kompensert av dårlig vintervær i første del av desember. Dette problemet kan sammenblandes gitt været over de to ukene siden Pier 1 rapporterte inntekter. Ledelsen utstedt 4Q14 EPS veiledning på $ 0,60- $ 0,66, tidligere og nåværende konsensus er $ 0,63.

Pier 1. Strategi til å slå online forhandlere

Det er ingen hemmelige forbrukere som har vedtatt blick og mørtel showrooms og deretter går på nettet for å finne de beste prisene. Produkter på nettbutikker vil ha en lavere pris fordi nettbutikkene mangler overhead av et detaljhandelsnettverk. For å kjøre volumer, har mange murstein-og-mørtel butikker måtte ofre marginer for å konkurrere med nettbutikker.

Pier 1 fant en strategi for å slå online-forhandlere som Amazon (NASDAQ: AMZN), den har over 6.000 unike gjenstander som ikke er tilgjengelige andre steder. Ledelsen visste online kunne alltid slå Pier 1 på pris, men så på hva som var dens grunnleggende kompetanse, og tilbyr unike varer som ikke er tilgjengelig andre steder. Selskapet vedtok denne strategien i 2007 hadde et nært runde i konkurs i 2008 på grunn av finanskrisen, og aksjene har reagert og økt i verdi med over 6000% siden.

Plassert for sterk topplinjevekst i 2014

For det kommende året, bør selskapets merchandising fortsette å skille det fra sine jevnaldrende. Shoppere på Pier 1 vil fortsette å finne unike og varer ikke tilgjengelig andre steder. Selskapets treårige salgsmål er $ 225 / sq ft. Dette samles til en tidligere topp på $ 235, gjennom $ 145 og nåværende evel på $ 205. Målet er oppnåelig, og dets merchandising kan bidra til å drive sin innsats. Den langsiktige målstyringen har satt er for $ 250 / sq. ft. Forbedret salgsfremmende og markedsføringsinnsats, e-handelsstedet, nylig introduserte belønningskort og tillegg av impulsobjekter vil bidra til å treffe sine mål.

E-handelsstedet representerer en ny mulighet og kan drive utmerkede resultater for Pier 1. Dette er en ny arena for selskapet og tilbyr ikke en ny salgskanal. Pier 1 tilbyr online shopping og i butikken plukke opp. Dette gjør det mulig for forbrukerne å handle enten online eller i butikk basert på preferanse, men gjør det mulig for nettkjøpere å motta produktet raskere og kutte fraktkostnadene, som for møbler er høye.

I tillegg til interne topplinjevekstdrivere bør en løpende oppgang i det amerikanske boligmarkedet i 2014 også bidra til høyere salg. Forbrukerne har en tendens til å bruke mer på boliginnredninger når de kjøper nye hus, slik at aktiviteten bør øke for Pier 1 og andre hjemmeboende forhandlere som Restoration Hardware (NYSE: RH)

Konklusjon

Pier 1 er posisjonert for å dra nytte av interne tiltak og makro trender til å overgå i 2014. Selskapets evne til å fortsette å drive høyere salg per kvadratmeter gjennom sin unike merchandising, nye kampanjer som belønningskortet og introduksjonen av impulsposter kombinert med et bedre boligmarked, bør føre til bedre resultater enn andre forhandlere.

Hva er tankene dine på Pier 1 Imports?

Skrive Inn Din Kommentar