Banker

De beste måtene å betale av studentlån raskere

De beste måtene å betale av studentlån raskere

Robert Farrington er en betalt innflytelse for Citizens Bank, N.A. Alle meninger og / eller råd er hans egne.

Studentlån gjeld er ikke morsomt å ha. Selv om det kanskje har vært nødvendig å betale for skolen, nå at du er uteksaminert, er det på tide å tenke på måter å betale av studentlånet raskere.

Hvis du ser på dine tilbakebetalingsplanalternativer - er selv kortest sikt vanligvis rundt 10 år. Det kan virke som alltid!

Samtidig kan man se på disse lange tidsrammer også for å se hva du kan gjøre for å komme ut av studielånets gjeld raskt. Heldigvis finnes det mange måter å komme ut av studielånets gjeld raskt - det tar bare en solid tilbakebetalingstrategi og å vite alternativene dine.

Vi har satt sammen en liste over ti av de beste måtene for å hjelpe deg med å formulere den planen. Husk - dette handler om å betale studielånene raskere. Bli aggressiv med studielånets gjeld. Disse ideene kan ikke fungere for alle, eller i alle fall ikke i dag.

Det er alltid viktig å vurdere din egen situasjon, og deretter lag i disse taktikkene som du kan.

Få organisert og finne ut hva du skylder

Det første trinnet i å eliminere studielånets gjeld blir organisert. Du må vite hva du har og hva du skylder.

Når du er uteksaminert, kan du få flere lån på forskjellige långivere - alt med forskjellige betalinger og forfallsdato. Det kan være forvirrende å finne ut hvor du skal begynne.

Det første trinnet er å finne lånene dine. Start her:

Føderale lån: Hvis du har Federal lån, kan du finne dem i National Student Loan Data System.

Privat lån: Hvis du har private lån, kan det ikke være så lett å finne dem alle. De fleste private långivere vil gi informasjon via e-post og gi regelmessige uttalelser, som du kan forsøke å spore opp. Hvis du ikke har beholdt utlånsinformasjonen din, kan du kontakte skolen din og sjekke din utlåner. Du kan også slå opp din kredittrapport gratis på AnnualCreditReport.com, og se hvilke lån som er oppført.

Når du har funnet lånene dine, vet hva du skylder, kan du begynne å formulere en plan for å betale av studielånene dine raskere.

Senk renten

Hvis du blir aggressiv når du betaler dine studielån, kan du spare mye penger mens du betaler ned lånene dine.

Prøv å få en lavere rente på studielånene dine ved å refinansiere med et selskap som Citizens Bank. De gjør studentlånsfinansiering enkelt, og du kan se om du vil spare penger på bare noen få minutter gjennom prisnoteringsverktøyet på Citizens 'nettsted.

Skriv inn informasjonen din her for å finne ut hva du senker renten kunne være!

Refinansiering innebærer å erstatte dine nåværende lån med et nytt, privat lån. Dette forenkler ikke bare tilbakebetaling, men det kan også redusere din månedlige betaling og / eller spare penger i renter over lånets løpetid.

Denne besparelsen kan potensielt legge opp til tusenvis av dollar. For å lære mer, sjekk ut vår Ultimate Guide to Student Loan Refinancing.

Ikke gå glipp av rentenedsettelser

Visste du at mange studielån långivere tilbyr rentenedsettelser? For de fleste føderale lån kan du få en 0,25% rente reduksjon ved å registrere deg for automatisk debet av dine månedlige utbetalinger.

For private långivere kan det bli enda flere besparelser. For eksempel ved Citizens Bank kan du spare 0,25% ved å registrere deg for automatisk debet, men du kan også spare ytterligere 0,25% når du også har en annen konto hos Citizens Bank - som en kontroll- eller sparekonto. Du kan finne ut mer om Citizens Banks reduksjonsrabatter her.

For eksempel, hvis du har et lån på $ 30 000 på 5,5% i april i 10 år, da du betaler den månedlige betalingen på $ 326, betaler du omtrent $ 9 069 i renter over lånets løpetid. Men hvis du var i stand til å redusere renten med 0,50% - til bare 5,0% APR - reduserer du den månedlige betalingen til $ 318, og du sparer $ 886 i interesse! Sjekk ut flere pris- og tilbakebetalingseksempler på Citizens Banks nettsted her.

Det er en stor besparelse for å gjøre noen svært enkle oppgaver.

Unngå inntektsdrevne tilbakebetaling planer hvis mulig

Dette rådet gjelder for folk som ønsker å være aggressive og betale sine studielån raskt. Hvis du ikke har råd til dine månedlige innbetalinger som det står, er inntektsrettede avdragsplaner et godt valg.

Men hvis du betaler mer på lånene dine og med rimelighet tror at du har råd til det i fremtiden, bør du sannsynligvis unngå inntektsførte tilbakebetalinger.

Inntektsstyrte tilbakebetalingsplaner som IBR, PAYE og RePAYE er gode til å gi en lav månedlig betaling, men de ender med å koste mer i renter over lånets løpetid. For folk som ønsker å betale av sine lån, legger dette bare mer i pris.

Utfordre deg selv til å bli på standard 10 års tilbakebetaling plan for føderale lån, eller vurdere refinansiering til et privat lån for å spare penger.

Kutte kostnadene dine

Etter at du har taklet alle dine lånealternativer direkte, er det på tide å se andre steder for å se hvor du kan få ekstra penger til å betale mot lånene dine. Utgifter er nummer ett sted å starte.

Vi har alle ekstra ting i vårt budsjett som vi kan redusere eller eliminere for å spare penger. Jeg vet at lattes er cliché, men det er også andre ting.

Noen ting jeg har gjort for å spare penger (og noen alvorlige mengder) er:

  • Handle rundt for bilforsikring (dette lagret meg $ 400 i fjor)
  • Kombinere leietakere og bilforsikring - Jeg var i stand til å spare mer enn den månedlige kostnaden for mine leietakere, og reduserte regningene mine enda mer
  • Bytt til LED-lyspærer for å redusere din elektriske regning
  • penger Endre mobiloperatører og se på forhåndsbetalte mobiltelefonplaner
  • penger Klipp kabelen og hold deg sammen med en Internett-plan

Sjekk ut vår komplette liste over 15 ting du kan gjøre for å spare $ 500 per måned.

Bunnlinjen er at du må evaluere alle gjentatte betalinger. Du kan bli overrasket over hvor mye du kan spare på å gå gjennom budsjettlinjen din etter linje.

Hvis du ikke vet hva du mangler, bør du vurdere å bruke et verktøy som AskTrim. Trim hjelper til med å stoppe gjentagende kostnader ved å se på de månedlige utgiftene dine og hjelpe deg med å spare. Sjekk ut mer om Trim her.

Det viktige her er, hva penger du sparer i budsjettet ditt, ikke bruk det! Du må sette det mot studielånets gjeld, slik at du kan betale det raskere.

Selg ting rundt huset ditt

Etter at du har trimmet så mye som mulig i budsjettet ditt, utfordrer jeg deg til å se deg rundt huset ditt for å se hvor mye du har som du kan selge.

Hva?!?!? Selg ting? Ja! Selg ting rundt huset ditt som du ikke bruker og ikke har brukt i lang tid.

Da jeg kom ut av gjeld, solgte jeg omtrent $ 2000 per måned på eBay. Jeg startet dette ved å selge ting jeg ikke lenger brukte.

Noen eksempler:

  • En gammel Super Nintendo med videospill
  • DVDer og CDer
  • Gamle elektronikk, som TV-er
  • Møbler
  • Kjøkkenmaskiner

Det er så mange måter å selge dine gamle ting i disse dager - fra eBay, til Amazon, Facebook Tilbud, til Craigslist. Hvis du ikke har brukt et produkt i 6 måneder til et år, bør du vurdere å selge det!

Tjene mer penger

Når du har solgt hva du kan, er det på tide å snakke om å tjene ekstra penger. Dette er den delen som virker skremmende for mange, men å tjene ekstra inntekt er en av de beste måtene å gjøre store fremskritt mot dine økonomiske mål.

Det er mange måter å tjene ekstra penger, så ikke tro det krever at du blir en gründer eller småbedriftseier. Begynn med det du vet.

Hvis du allerede er ansatt, se om du kan jobbe ekstra skift eller hente overtid for å tjene mer på dagjobben. Du kan også få en ny jobb og jobber netter og helger som et supplement til dagjobben.

Selvfølgelig er det alltid sidegigger som å kjøre for Uber eller Lyft, levere til Postmates eller lignende, eller til og med engangsposter som du finner på Craigslist under "Gig" -delen.

Bunnlinjen er at det er mange måter å tjene ekstra penger hvis du vil bruke tid og energi til det.

Vi har en liste over over 50 måter å tjene mer penger hvis du er usikker på hvor du skal begynne.

Se om din arbeidsgiver tilbyr hjelpeprogrammer

Flere og flere arbeidsgivere tilbyr tilbakebetaling av studielånsutbetalingsprogrammer for å hjelpe sine ansatte til å betale tilbake studielånets gjeld. Hvis din arbeidsgiver tilbyr dette, må du dra nytte av det.

Andre arbeidsgivere tilbyr studentlånsfinansieringsrabatter hvor du kan få en lavere "spesiell" APR eller andre fordeler når du refinansierer studielånets gjeld.

Enten av disse programmene er en fin måte å bidra til å betale ned studentlånet gjeld raskere. Men du vet ikke om du ikke spør. Sjekk din ansattes nettside eller kontakt din HR-representant for å se om arbeidsgiveren tilbyr noe for å hjelpe deg med studielånets gjeld.

Ta en titt på en liste over selskaper som tilbyr studielåns tilbakebetaling hjelpeprogrammer.

Bruk ekstra uventet kontanter

Hvis du får en uventet infusjon av kontanter (kanskje fra en skattemessig tilbakebetaling eller arv), kan du bruke det på studielånets gjeld for å virkelig gjøre fremskritt på lånene dine.

Hvis du sjekker ut studielånet for studielåns gjeldsbevegelse, var mange av de største utbetalingsbeløpene på grunn av å bruke skattemessige tilbakebetalinger, bonuser og arv.

Ved å bruke det ekstra kan uventet inntekt virkelig gå langt for å gjøre store fremskritt på lånene dine.

Du kan også bruke denne strategien i kombinasjon med refinansiering. For eksempel, hvis du betaler ned lånet ditt betydelig, kan du deretter refinansiere den resterende balansen. Dette kan hjelpe deg med å spare penger i løpet av lånets levetid siden du skulle betale et nytt lån mot fortsatt å være på vilkårene i det gamle lånet.

Oppsett En ukentlig tilbakebetaling Plan

Et godt triks for å betale av studielånene dine raskere er å betale lånene dine oftere. For eksempel, i stedet for å foreta månedlige utbetalinger, kan du prøve å betale to ukentlige eller ukentlige studielånsutbetalinger.

Dette kan høres rart, men matematikken fungerer for å betale ned lånene dine raskere. Årsaken er at de fleste måneder har fire uker. Der er imidlertid noen måneder som har en "femte" uke.

La meg vise deg hvordan dette fungerer. For eksempel, la oss si at den månedlige lånebetalingen din er $ 400 per måned. Hvis du betalte det for året, ville du betale $ 4.800 per år.

Men hvis du tok den $ 400 og betalt ukentlig, ville du betale $ 100 per uke. Siden det er 52 uker i et år, betaler du $ 5 200 - $ 400 mer!

Den kule tingen om denne planen er at det ikke virker som en stor forskjell, men at ekstra penger kan gjøre en stor forskjell i å betale ut lånene dine raskere!

Siste tanker

Å betale ut studielånene kan virke umulig når du bare starter. Men det er lys på enden av tunnelen - og det er mange skritt du kan ta for å gjøre tunnelen enda kortere.

Disse ideene er bare noen av de mange mulighetene for å betale dine studielån raskere.Hvis du vil aggressivt betale av studielånets gjeld, gjør noe og gjør det skje.

Vi vil gjerne feire dine seire med deg. Hvilke skritt har du tatt for å betale dine studielån raskere?

Skrive Inn Din Kommentar