Virksomhet

De beste partnerne for en fraktvirksomhet

De beste partnerne for en fraktvirksomhet

Å bygge en bedrift som en shipping entreprenør er en felles ide for folk som tidligere har jobbet i bransjen. Tross alt kan de ha hatt et sete foran operasjonen over en periode på mange år eller tiår, så det er et naturlig valg å utvikle sine entreprenørtalenter ved å starte egen rederi.

For mange av dem går det veldig bra. De er i stand til å sikre en flåte, identifisere og nå potensielle kunder, og begynne å få masse på veien. Som enhver bedrift venture, men det holder noen potensial for vanskeligheter, og alle som vurderer denne banen, bør ta litt tid å vurdere noen av forretningspartnene de måtte trenge for å lykkes.

Selv om vi tenker på entreprenørisme som et enpersonshow i sin natur, må vi forstå at ingen virksomhet kan konkurrere i dagens økonomi uten noen kvalifiserte og engasjerte partnere. Ikke medeiere, husk deg, men andre bedrifter som gir tjenester for å hjelpe hverandre, skal lykkes. De har internalisert ideen om at en stigende tidevann vekker alle skip, med hver av dem kipper i sine spesielle ferdigheter til "havet".

Disse ferdighetene kjører spekteret av forretningstjenester, men de jobber sammen for å oppnå ett hovedmål: Å tillate entreprenører å fokusere på sine primære varer og tjenester ved å ta vare på andre forretningsfunksjoner for dem.

Her er en titt på noen av de vanligste.

Fakturering og samling

Så mange bedriftseiere føler at deres arbeid er gjort når produktet er levert og regningen er sendt. Men i virkeligheten kan prosessen med å sende fakturaer og få dem betalt, være smertefullt lang. Kravene til virksomheten kan være så høye at mange ubetalte kontoer går gjennom sprekkene, noe som resulterer i en dramatisk innvirkning på bunnlinjen. Andre virksomheter kan foretrekke å ikke forfølge samlingsaktiviteter, frykter tap av en klient eller fremmedgjøring av venner de gjør forretninger med.

Det finnes løsninger på disse problemene. TBS Factoring Service er et selskap som håndterer fakturaer for rederier. Du slår bare regningen over til dem, de betaler deg hele beløpet mindre en avgift, og så tar TBS seg av fakturering av klienten. Det etterlater deg betalt i tide og i full med nesten ingen overhead.

markedsføring

Trucking handler om omdømme. Kunder ønsker å vite at deres forsendelser vil bli tatt til rett sted til rett tid og uten skade. Å bygge ditt rykte i bransjen krever at du publiserer dine prestasjoner på disse områdene, men det er ikke mye tid for markedsføring når du har ytterligere fire timers kjøring for i dag og en last å hente klokka 6 i morgen. På toppen av det kom du ikke inn i denne virksomheten for å gjøre reklame.

Det er der en annen forretningspartner kommer inn. Det er markedsføringsbyråer, reklamebyråer og til og med sosiale medier, som kan håndtere disse oppgaver for deg. Du møter dem, utvikler en strategi og et bilde, og de tar det derfra. Du får all sin kompetanse og ideer uten å måtte gå tilbake til college for en annonseringsgrad.

Planlegging og ledelse

Noen ganger er den beste partneren en app. Det er ikke noe smussere ord i fraktbransjen enn "dødsstilling". Å kjøre en tom lastebil for miles og miles er en høy pris, ingen inntektsforslag. Du må kunne minimere din tomme tid for å holde regningen betalt. Heldigvis er det mange apper som kan hjelpe deg med å identifisere og finne belastninger. Du kan plotte ut hele uken ved å koble hvert lossestopp med et nærliggende lastestopp.

Andre apper hjelper deg med å overvåke trafikk, spore bruk av brensel og vedlikeholde sjåførens logg med en forenklet prosess med noen få kraner og swipes. Alle i fraktbransjen trenger å bli godt kjent med en smarttelefon - og sørg for at du alltid har en lader tilgjengelig.

Fraktfrakt vil aldri bli foreldet. Det vil alltid være ting som må gå fra ett sted til et annet, uansett hvor mye informasjonsteknologi vi bruker. Når du har en god bakgrunn i bransjen, og du finner riktig hjelp, kan frakt være en veldig god forretningsmulighet.

Skrive Inn Din Kommentar