Liv

Vil utfallet av valget faktisk påvirke våre liv?

Vil utfallet av valget faktisk påvirke våre liv?

Jeg har nettopp ferdig med å se den tredje presidentdebatten.

Jeg hoppet over den andre etter å ha blitt veldig irritert av vice presidentens debatter. Vises, jeg hoppet over den spennende og stemte inn når det ble kjedelig.

Å se på visepresidentens debatt fikk meg til å tenke. Skal noen ubeslutte velgere stille inn for det? Og i så fall er deres meninger svekket i det hele tatt av sekunder-i-kommandoen?

Bestemte at svaret var nei, flyttet jeg videre.

Å se på den tredje debatten virket dumt for meg, selv om jeg lærte at de var bundet 47-47, som du ikke ville kunne fortelle i min rettferdige by.

Jeg vet ikke noen ubestemte velgere. Faktisk vet jeg ikke hvordan noen kunnevære Uavgjort i denne kampanjen. Jeg føler meg uansett politisk parti, du stemmer med dine egne verdier, og du trenger ikke en (eller tre) debatter for å se hvilken kandidat som er mer sannsynlig å representere dine ideer (for virkningen av valget på økonomien din, se gårsdagens innlegg på Reality vs Aspiration).

Er du usikret på dette punktet?

I 2004 trodde jeg at politikk og kampanjer ville være mitt liv. I 2012, med glede, er jeg så glad for at jeg ikke er involvert i den verden, selv som en frivillig. Men det overrasker 2012-versjonen av meg selv for å ærliggjøre lurer på hvordan utfallet av presidentvalget ville påvirke mitt lille liv. Det morsomme er, det er en bortkastet tanke, for vi kan aldri vite hvordan forskjellige ting ville ha vist seg. Vi har ikke nytte av etterpå når vi stemmer for president.

Så, vi ser. Og enda viktigere, vi stemmer. De fleste av oss stemmer for den personen som ligner oss, enten det er pro-life, pro-gay ekteskap, eller pro-Big Bird.

I Oregon går vi ikke til meningsmålingene, så i min stat vil alt dette være over snart. Vi fikk våre valg i posten i helgen. De kommer ikke med "Jeg stemte!" Klistremerker, og vi må enten forkjøre den bedre delen av femti cent og mail i våre valg, ELLER vi må kjøre av noen som samler stemmesedler. Det er alt veldig anti-climactic, jeg innrømmer, men jeg gjør det uansett, i hvert enkelt valg, fordi det er en luksus som amerikanske kvinner har hatt i mindre enn 100 år, og kvinner i mange land fortsatt ikke få nyte. I tillegg gir det meg frihet til å klage når den feilaktige personen blir valgt.

På grunn av valgkollegiet venter landet ikke med bølgedrag for å se hvem som har vunnet Oregon sju valgstemmer.

Tror du det er viktig å stemme?

Jeg har stemt i Washington, Washington DC og Oregon, og jeg vil være ærlig, min stemme for prez spilte bare ikke så mye ut. Det er ikke som personlig beslutning om du skal gå bort fra hjemmet ditt. Disse beslutningene gjelder ...

Men de mindre valgene? Hver enkelt stemme er viktig. Mitt første studieår, jeg stemte fraværende i Washington, og den lokale skoleavgiften gikk over tre stemmer. Tiltaket trengte et flertall på 60%, og fordi jeg sendte inn i stemmeseddelen min, og mine foreldre stemte for det, måtte skolene holde varmen på. Eller noe.

Hvis du ikke stemmer, start. Sikker på at du kanskje tror å stemme, spiller ingen rolle, men det er mye som personlig økonomi. Små ting legger til.

Og din stemme kan være en liten ting, men jo mer du trener dine rettigheter, jo mer sannsynlig er du å føle deg tilkoblet.

Stemme. Fordi det er folk der ute som dør for å ha denne friheten.

Jeg kommer av min såpeboks. Det er færre enn to uker igjen til valget. Og det betyr at jeg kan gå tilbake til å se sesongen 839 avUngkaren I stedet for dette sa han - sa nei-jeg-ikke-ja-du-gjorde virkelighets-tv de kalte amerikansk politikk.

Skrive Inn Din Kommentar