Investere

Slik optimaliserer du investeringene for minimering av skatter

Slik optimaliserer du investeringene for minimering av skatter

Akkurat som provisjoner kan spise bort ved avkastningen på investeringen, kan det også skattes.

Å vite hvordan du optimaliserer investeringene for minimering av skatt kan øke avkastningen.

I denne artikkelen lærer vi om flere teknikker for å hjelpe deg med å spare mer i investeringsskatt.

Først må du sørge for at du oppdaterer deg selv på de føderale inntektsskattene, slik at du vet hvor du står og hvilke grenser du skal skyte for. Da vil resten av denne artikkelen gjøre mye mer fornuftig.

Daghandel og kortsiktige handler

Daghandlere har noen av de mest ineffektive regnskapene når det gjelder skatter.

Selvfølgelig, hvis du lager store profitt, er skatt sannsynligvis ikke et problem. Men de fleste dagene handler ikke store fortjeneste.

Med hyppig handel kommer tap og høye provisjoner, noe som kan føre til at en konto knapt bryter seg eller går negativt når hver handel viser et (lite) overskudd.

Hvis kontoen har et tap for året, vil det ikke være noen skattemessige konsekvenser. Hvis kontoen har noe overskudd, må skatt betales.

Fordi daghandlere er inn og ut av stillinger som regel innen samme dag, anses alle handler som kortsiktige. Betydning, de holdes i ett år eller mindre.

Kortsiktige handler beskattes til din vanlige skattesats. Om spiller ingen rolle når du åpnet og lukkede handelen. Hvis handelen ble holdt i et år eller mindre, regnes det som en kortsiktig handel.

Langsiktig handel

Langsiktig handler er de som holdes i mer enn et år. Disse typer handler eller investeringer kan utnytte skattebesparelser.

Skattesatser på langsiktige bransjer for 2017 er 0%, 15% og 20%. Hvis du allerede er i 15% inntektsskatt braketten, kvalifiserer du sannsynligvis for 0% -kursen. Høyinntektsinntektene kan forvente å betale 19,6%.

Langsiktig handel er et annet navn for investering. I stedet for å handle, tenk mer når det gjelder å investere og holde i mer enn et år.

Skrive Inn Din Kommentar