Investere

Hvordan du kan investere og tjene penger fra Obamacare

Hvordan du kan investere og tjene penger fra Obamacare

Obamacare er nå et faktum for amerikanere, som det er loven i landet. Selv om gridlocken i kongressen rundt Obamacare er grunn til bekymring, vil de fleste hevde at det er her for å bli.

La oss ignorere politikken her og forstå grunnleggende - en investor bør alltid forsiktig se etter muligheter. For langsiktige gevinster fra Obamacare, finnes det mange forskjellige investeringsalternativer, alt fra bevist blåspill som Unitedhealth Group (NYSE: UNH) og WellPoint Inc. Group (NYSE: WLP), de to største helseforsikringsselskapene i USA, til lovende småkapsler som Labor SMART (OTCBB: LTNC), et voksende firma i etterspørselsarbeiderbransjen.

Fortjeneste fra store helseforsikringsselskaper og sykehus

Aksjeprestasjonen til Unitedhealth Group og WellPoint Group i år har sikkert vist hvordan hver bør gå bra under Obamacare, i lys av Wall Street-investorer. For 2013 er Unitedhealth Group oppe med mer enn 30%. I samme periode har WellPoint Group økt med mer enn 50%.

Den andre store velbehageren fra Obamacare er sykehus. Husk at sykehus tar de største tapene fra uforsikrede pasienter fordi noen kan gå inn i et beredskapsrom og få behandling - om de kan betale eller ikke. Så, ved å utvide basen av forsikrede personer, bør sykehusene gjøre mer profitt.

Noen viktige sykehusaktører inkluderer: HCA Holdings (HCA), Universal Health Services (UHS), LifePoint Hospital (LPNT) og Select Medical Holdings (SEM).

Ikke glem farmasøytisk selskap

Obamacare vil presse reseptbelagte legemiddelpriser ned, noe som kan stave problemer for narkotikaprodusenter som Abbott Labs (ABT) og Pfizer (PFE). Det vil imidlertid være en stor fordel for generiske legemiddelprodusenter og engros farmasøytiske selskaper.

McKesson Corporation (NYSE: MCK), er i engros farmasøytisk gruppe. Forsikringsselskaper vil presse for alle kostnadsreduksjoner som er mulige i Obamacare, spesielt i rusmidler på grunn av den økende etterspørselen fra den aldrende befolkningen i USA. Det har absolutt blitt reflektert i prisen på McKesson Corporation for 2013, da det har steget over 43%. Resultat per aksje forventes nesten å doble for McKesson i løpet av det neste året, fra $ 5,82 til $ 9,32.

Bedriftsforvaltere vil også ha nytte av denne trenden. En nøkkelspiller i dette rommet er Express Scripts Holdings (ESRX).

Helsepersonell er en annen sikker innsats

Arbeid SMART er et annet selskap som har sett sine inntekter sveve, delvis på grunn av Obamacare.

Som et resultat av Obamacare ser arbeidsgivere på mye høyere utgifter per arbeidstaker på grunn av å måtte gi helseforsikring (det er derfor helseforsikringsaksjer har hoppet). Fra dette har inntektene til Labor SMART økt siden 2011. I samme periode har antall grener for Labour SMART økt med mer enn 500%. Som påpekt i en artikkel av Anna-Louise Jackson, Steve Mathews, og Anthony Feld i Bloomberg Finance, "Midlertidig arbeidsbehov stiger som selskaper unngår engasjementer: Jobb," Antallet arbeidere som trengs for bedrifter som Kelly Services (NASDAQ: KELYA) og andre tempebyråer har økt på grunn av markedets etterspørsel, nå nesten 30 milliarder dollar, for on-demand arbeidskraft, både blå krage og utøvende.

Kelly Services er oppe med nesten 50% for 2013, og viser løftet om midlertidige arbeidskraftforetak.

Elektroniske medisinske poster

Til slutt, ikke glem elektroniske journaler. Med de fleste helsepersonellene som ønsker å redusere kostnadene, vil elektroniske medisinske poster endelig begynne å bli normen. De fleste av de store sykehusene har allerede vedtatt det, og det vil sakte begynne å trickle ut til hver lege kontor i landet.

Nøkkelaktørene i den elektroniske journalen inkluderer: Cerner Corporation (CERN), Athena Health (ATHN) og Computer Programs and Systems (CPSI).

Investering i Obamacare

Det kan virke skremmende å bygge en investeringsstrategi rundt Obamacare, så jeg ønsket å markere en av mine nye favorittinvesteringsstrategier. Det kalles Motif Investing, og det ble opprettet av et firma med samme navn. Forutsetningen er at du kan investere i et "motiv" eller en kurv med 30 aksjer som samsvarer med enkelte bransjer eller trender. Motiv Investing har skapt 113 forskjellige motiver, og de legger til nye hele tiden. For en enkelt provisjon på $ 9,99, kan du investere i en hel Motiv, eller 30 aksjer i sektoren du leter etter.

I vårt tilfelle ønsker vi å investere i aksjer som vil ha nytte av Obamacare. Motiv Investing har satt sammen et motiv som fokuserer på dette utelukkende. Du finner den her: Obamacare Motif. Det jeg elsker om Motif er at du kan se oversikten over "motivet", og også se hvordan det sammenlignes med store indekser som S & P500. For eksempel kan du se at Obamacare Motivet har returnert 29,6% siden oppstart (det er bare 6 måneder gammelt), og har overgått S & P500:

Uansett hva noens syn på Obamacare er, er det her til våren 2017, så tidlig som mulig. Det gir gode muligheter til å tjene på sine bestemmelser. Noen av disse er åpenbare, for eksempel med Unitedhealth og WellPoint. Andre er ikke så definert, men like lønnsomme for investorer, som de i midlertidig tjeneste sektor med Kelly Services og Labor SMART. For de som er villige til å investere på lang sikt og utføre den nødvendige forskningen, er det mange muligheter for fortjeneste fremover fra Obamacares full styrke.

Hva er dine tanker om å investere i Obamacare og beslektede aksjer?

Skrive Inn Din Kommentar