Banker

Nelnet Student Loan Servicing Problemer - Få hjelp

Nelnet Student Loan Servicing Problemer - Få hjelp

Nelnet er et av landets største studentlånsleverandører. Hva som skjer er at USAs utdanningsavdeling inngår avtaler med selskaper som Nelnet for å tilby servicealternativer for deres studielån. Før 2012, da finansreformen endret hvordan studielånene oppsto, var Nelnet også en av de største innehaverne av studielånsgjeld, som toppet over 25 milliarder dollar.

Hva mange studentlånslåntakere ikke skjønner er at selskaper som Nelnet har så mye makt som regjeringen når det gjelder å administrere studielånene dine. Studentlånstjenester som Nelnet er kontraktet til:

  • Ta inn og søk betaling til studielån
  • Administrer overføring av studielån
  • Behandle studielånsprogrammer, for eksempel tilgivelse, overbærenhet og utsettelse
  • Rapporter til kredittforetak betalinger som er forfalt
  • Søk tilbakebetaling fra misligholdte lån

I tillegg gjør de mye mer.

Som et resultat er Nelnet ikke et populært selskap blant studielåntakere.

Nelnets tidligere studentlåns serviceproblemer

Nelnet har i mange år vært opptatt av kontroverser om hvordan det håndterer studielån. Så tidlig i 1993 ble Nelnet anklaget for å bruke et skattebrønn for å generere opptil $ 1,2 milliarder dollar i fortjeneste fra studielån som det klarte.

I 2007 anklaget staterne New York og Nebraska Nelnet av industrisprengninger og gaver til høgskoler og universiteter som presset elevene mot Nelnet-lån. Det var også flere rapporter om bosetninger med studielåntakere og programadministratorer gjennom de siste årene som følge av krav på feilaktig forvaltning av studielånstøtte og andre programmer.

Nelnets andre navn

Det er viktig å innse at Nelnet gjør forretninger som mer enn 50 datterselskaper i USA og Canada. Som lånelåner kan lånet ditt godt eies av Nelnet, og du skjønner ikke engang det. Noen av de større datterselskapene inkluderer: inTuition, infiNet, LoanSTAR og TriCura Canada.

Student Loan Lender Problemer med Nelnet

Nelnet har vært en populær diskusjon på dette nettstedet, og det var derfor jeg ønsket å tilegne et helt innlegg for å takle problemer med Nelnet studielåns service. For mange ganger låner låntakere fast på et sted hvor de ikke vet hvor de skal gå for å lufte sine problemer med studielånet, og dette er stedet å gjøre det.

Her er noen tidligere kommentarer om Nelnet studielåns service:

  • Adam hadde problemer da hans lån ble overført fra Nelnet til FedLoan. Det ser ut til at Nelnet aldri kommuniserte de siste betalingene da studielånene ble overført.

  • Jenn ble fortalt at hun var krenkende fra Nelnet etter hennes studielån hadde blitt konsolidert og betalt.

Vi får også e-post fra studielåntakere som har problemer med Nelnet.

Samantha er en leser som reiste ut på grunn av hennes frustrasjoner med Nelnet. Hun ble uteksaminert i 2010 og bor nå i Mexico. Dette har gjort det til en utfordring å betale studielån fordi Nelnet (og de fleste andre gjeldsselskaper) ikke lar deg betale med kredittkort - bare sjekker kontoer og debetkort. Nelnet annonserer imidlertid at de aksepterer PayPal som betalingsform for deres studielån, noe som ville være kjempebra, bortsett fra at de ikke tillot Samantha å bruke det alternativet.

Ifølge Samantha, "spurte jeg om jeg kunne betale med PayPal og de nevnte at alternativet bare er tilgjengelig hvis jeg ber om det når jeg først opprettet kontoen min. Jeg spurte, 'Kan jeg slette kontoen min og sette den på nytt?' Deres svar var nei. "Så mye for å følge gjennom på dine forpliktelser, Nelnet.

Advarsel

Husk at studielåner som Nelnet kan og rapporterer deg til kredittbyråene for manglende betaling av studielånene dine. Men fra historiene som er delt ovenfor, gjør de noen ganger feil. Derfor ber jeg deg om å sjekke kredittpoengene dine gratis ved hjelp av Credit Karma. De vil vise deg kredittpoengene dine gratis, og du kan da vite om noe er galt. I tillegg er det ingen gimmicker - det er virkelig gratis.

Kom deg unna Nelnet

Hvis du sliter med NelNet og ser etter hjelp, kan du begynne å ringe NelNet og snakke til kundeservice. De er bokstavelig talt betalt av regjeringen for å hjelpe deg med studielånene dine.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA eller CFP for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk utStudentlånsplanleggerenher.

Endelig, hvis du er i stand til, bør du se på refinansiering av studielån vekk fra Nelnet. Det er ikke alltid fornuftig å refinansiere føderale studielån til private lån, men for noen som ønsker å spare penger, gjør det det.

Du kan gjøre dette på en rekke måter, men jeg anbefaler å se på å bruke Credible, et studentlåns refinansieringsmarked hvor du kan motta tilbud fra flere långivere etter å ha fylt ut en kort form. Plus, College Investor lesere kan få en $ 200 bonus når de refinansiere med Troverdig!

Prøv det: Troverdig. Det er gratis, og du kan få et estimat på hvor mye du kan spare ved refinansiering på mindre enn to minutter. Tro ikke på meg? Bare fyll ut dette skjemaet og se for deg selv:

Få hjelp med Nelnet Studentlån

Før du går på å tenke at Nelnet er en svindel, og du ikke har noen tilbakekalling, må du sørge for at du gjør trinnene nedenfor.

Kontakt Nelnet studielåns service (de gjør det forvirrende, så sørg for at du sender ting til - eller ring - riktig sted):

  • Telefon: 888.486.4722

Generelle spørsmål

Nelnet
P.O. Boks 82561
Lincoln, NE 68501-2561
Faks: 877.402.5816

Dokumenter relatert til Toleranse, Utsettelse, Tilbakebetaling Plan Alternativer, eller Tilmelding Status

Nelnet
Attn: Registrering Prosessering
P.O. Boks 82565
Lincoln, NE 68501-2565
Faks: 866.545.9196

Dokumenter relatert til Student Loan Tilgivelse eller Lånutladning

Nelnet
Attn: Krav
P.O. Boks 17460
Denver, CO 80217-7460
Faks: 303.696.5518

Dokumenter relatert til konkurskrav

Nelnet
3015 South Parker Road, Suite 400
Aurora, CO 80014-2904
Faks: 303.696.5518

Hvis du ikke får den hjelpen du trenger fra Nelnet, eller tror du at kundeservice gir deg rundkjøringen, har du andre muligheter for å få historien din hørt. Sjekk ut disse alternativene for å få hjelp:

US Department of Education

US Department of Education
Fellesskapsstøttestøttesenter
P.O. Boks 84
Washington, DC 20044-0084
800-4-FED-AID (TTY: 800-730-8913)

Den føderale studenthjelpsombudsmannen

Telefon: 1-877-557-2575

Federal Trade Commission

Federal Trade Commission Consumer Response Center
600 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, DC 20580
877-FTC-HELP (382-4357) gratis

Mange låntakere, hvis de ikke har flaks med utdanningsdepartementet eller studentlånombudsmannen, har funnet suksess i kontakt med sin kongressmedlem. De fleste kongresskontorer har kontoristene satt opp for å hjelpe deres deltakere til å håndtere statlige organer, som for eksempel utdanningsdepartementet. Du bør finne din kongressmedlems kontaktinformasjon og nå ut til deres kontor for å få hjelp.

Del din historie

Har du hatt en utfordrende opplevelse med Nelnet som studielånsleverandør? Har kundeservice ikke vært i tjeneste? Vennligst del historien din nedenfor - og enda bedre hvis du fant en oppløsning!

Hvis du er ute etter informasjon om FedLoan, sjekk ut vårt innlegg:FedLoan Servicing - Den verste studielånetjenesten.

Skrive Inn Din Kommentar