Forsikring

Trenger du livsforsikring?

Trenger du livsforsikring?

Livsforsikring er et viktig finansielt verktøy. Og mens de fleste trenger å sikre beskyttelse, trenger ikke alle høye beløp.

Som et eksempel vil et ektepar med flere barn mest sannsynlig trenge mer dekning enn en enkelt person uten gjeld. Men vet du hvor mye livsforsikring du trenge?

Hvis du er på gjerdet av om du trenger dekning eller hvor mye du bør ta ut, er det tre poeng som kan hjelpe deg med å bestemme.

Du har en co-signer på lånene dine

Har du mye gjeld som noen har medunderskilt på? I så fall trenger du definitivt dekning.

Du ser, din gjeld dør vanligvis med deg, men dette er ikke tilfelle når det er en garant for lånet ditt. Når du ikke lenger er rundt den som har signert for deg, er du på kroken for resten av balansen. Det er ikke en god posisjon å være i.

For å beskytte de som har hjulpet deg, kan du ta ut en livsforsikringspolicy for beløpet på lånene dine med medundertaker som mottaker.

På denne måten kan du være trygg på at gjelden din vunnet, ikke er en byrde for noen andre.

Du er gift og / eller har barn

Hvis du er gift og / eller har barn så er det helt avgjørende at du får livsforsikring. Spesielt hvis du er brødvinneren.

Hvis noe skulle skje med deg, ville familien din være igjen for å utdanne økonomien. Din betydelige andre ville være ansvarlig for å holde tritt med hele familien dins økonomiske forpliktelser.

En nylig studie utført av State Farm viste bare hvor viktige familier tror livsforsikring er. Faktisk halvparten av amerikanerne tror livsforsikring er en fordel. Bare 33 prosent av folket polled ser livsforsikring som en utgift.

Faktum er at livsforsikring bør betraktes som en eiendel. Det er et verktøy som vil hjelpe familien din i tilfelle at du ikke er rundt.

For å beregne hvor mye dekning du trenger, kan du sjekke ut State Farms livsforsikrings kalkulator eller snakke med forsikringsagenten for å få spesialisert råd.

Du eier en bedrift

Hvis du eier en bedrift og er sterkt avhengige av, kan livsforsikring være nødvendig. Din livsforsikring kan bidra til å dekke hverdagslige virksomhetsutgifter mens virksomheten tilpasser seg til å kjøre uten deg.

Hvis det er flere eiere av virksomheten din, kan det være en smart idé å ta ut en policy for hver eier. Mengden dekning du trenger vil avhenge av de spesifikke økonomiske forpliktelsene til din virksomhet.

Trenger du dekning?

Hvis du er singel og ikke har medundertegnere på din gjeld, kan du likevel ønske å ta ut en liten policy for å dekke kostnadene ved begravelsesutgifter. Mens livsforsikring kan være en gunstig del av familieplanen, er den spesifikke dekning du trenger, avhengig av situasjonen din.

Hvis du vil lære mer om livsforsikring eller sjekk ut resultatene fra State Farms livsforsikringsundersøkelse, besøk Gode naboer for mer.

Har du livsforsikring? Tror du at livsforsikring er en viktig del av en økonomisk plan?

Opplysning: Dette blogginnlegget ble skrevet som en del av et sponset program for State Farm for å øke bevissthet om viktigheten av livsforsikring. Alle synspunkter som er uttrykt er helt min egen, og de ble ikke påvirket eller ledet av State Farm. Du kan lære mer om dette bloggerprogrammet og livsforsikring på GoodNeighbors.com, PlantingMoneySeeds.com, og ved å følge #StartLiving på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar