Eiendom

Lær hvordan du kan begynne å investere i en Mobile Home Park

Lær hvordan du kan begynne å investere i en Mobile Home Park

Når folk flest tenker på å investere i fast eiendom, kommer det til eneboliger eller boligblokker, noe som betyr at de skal behandle leietakere og entreprenører på daglig basis. Den sistnevnte slår av mange ville-være investorer som gjør de høye kostnadene ved oppføring.

Det er et alternativ som er ganske lavt og ikke får mye oppmerksomhet: mobilhuspark investerer. I motsetning til familiens hjemmeinvesteringer, eier ikke investorer påhengene i mobilparken. I stedet eier de landet. Leietakere eier tilhengere og betaler leie for plass til å parkere dem. Ofte leietakere er eldre, pensjonert folk som bare vil ha et rolig sted å bo.

For det meste flyr mobilparkparken fortsatt under radaren. Det har ikke sett store penger fra hedgefond eller større kommersielle investorer kommer inn enda. Det vil sannsynligvis endres; men for nå er det fortsatt et levedyktig alternativ for investorer som ikke har råd til mer vanlige eiendomsinvesteringer. I denne artikkelen deler vi hva vi kan forvente når vi investerer i en mobilpark.

Anskaffelseskostnader

Investering i et enebolig eller en leilighet er kostnadskrevende fordi du kjøper strukturen og landet. Med en mobilhuspark kjøper du bare land og fellesarealer (gater, klubbhus, etc.). Dette betyr at driftskostnadene vil være omtrent 30% sammenlignet med 50% med boligbygg i henhold til Peak Street Partners. Også, per kvadratmeter, koster en mobilhuspark mye mindre å skaffe seg.

Når en leietaker flytter ut av en leilighet eller et hjem, må du flytte fort for å fylle ledigheten. Avhengig av komplekset kan omsetningen være høy. Omsetningen fører også til kostnader. En leilighet må rengjøres og repareres. I tillegg må du betale for å skaffe en ny leietaker.

Leietakere i mobile hjem flytter ikke ofte. Faktisk er det kostbart for dem å gjøre det. "Det kan koste en leietaker $ 5000 til $ 7000 for å flytte sitt hjem ut av en park, og dermed vil 98% av mobilboliger forbli på samme sted etter andre år. 75% av eierne forventer å bo i sine [mobile homes] for [fem] år eller lenger, og en stor andel forventer aldri å selge, sier Andrew Lanoie, grunnlegger og administrerende direktør i Four Peaks Capital Partners, i et Forbes-intervju (Redaktørens merknad: Sitat er redigert der parentes eksisterer).

I kontrast kan leilighetsomsetningen være så høy som 60%.

Opprettholde Mobile Home Park

Som eier av en mobilhome park, trenger du ikke å håndtere entreprenører på daglig basis eller minst like mye som du gjør med en leilighetskompleks. Leietakere opprettholder sine hjem i stedet for å ringe deg. Det kan hende du fortsatt trenger entreprenører for hjelp med å sette inn eller flytte ut en trailer og reparere fellesarealer, men total slitasje er langt mindre enn en leilighetsbygg.

Kostnader omtales som investeringer. I grafen nedenfor kommer produsert bolig på det laveste punktet i forhold til andre typer eiendomsinvesteringer.

Det kan være tilfeller der en mobilhome park eier leier ut noen av mobilhomes. Husk at denne strategien vil øke kostnadene, da de fleste mobile hjem ikke er like holdbare som et fast bolig eller en leilighet.

Finansiering Mobile Home Park Investering

Finansiering av kjøp av en mobilpark er ikke langt fra tradisjonell eiendomsfinansiering. Noen investorer vil stille opp andre investorer for å hjelpe med å heve kapital. Det er ingen grunn til at samme taktikk ikke kan fungere for en mobilpark.

Hvis du får et lån, noen av forskjellene, noen som notert av CREFCOA, inkluderer:

  • Det kan være et pute minimum. En pute er i utgangspunktet mye et mobilhjem sitter på. Noen långivere kan kreve en "15-pads minimum".
  • Det kan være en preferanse for asfalterte veier i stedet for grus.
  • Flertallet av boliger må eies av leietakere (prosentandel kan variere med långivere).
  • "Hjemmene skal være skjørt uten tunge eller hekser som viser."
  • Det er en preferanse for parkering utenfor gaten.
  • Hjemmene er pålagt å være i samsvar med "HUD-koden".
  • Det er en preferanse for "samfunn som har mindre enn 10 boliger per acre."
  • Det er en preferanse for "lokalsamfunn med en rekreasjonspakke."

Noen långivere vil kanskje ha detaljerte kostnadsrapporter fra tre år. Dette kan være vanskelig å komme forbi som de fleste mobile home park eiere er mamma-og-pop butikker. Betydning, de er en enkelt eier og har sannsynligvis ikke sofistikerte poster.

Som nevnt tidligere har mobilinvesteringsbransjen, for det meste, ikke blitt infiltrert av mer sofistikerte eiendomsinvestorer. Å samle detaljerte utgifter kan ta mye tid og kreve samarbeid mellom nåværende eier. En villig selger bør imidlertid være mer nyttig enn ikke.

Hopping i. . . Hvis Sakte

Som med alle eiendomsinvesteringer, er lekser viktig. Rushing i noen avtale på grunn av tidstrykk kan føre til katastrofe. Det kan være greit for en erfaren eiendomsinvestor å skynde seg i en avtale. De vet hva de får inn i. Men for en nybegynner, tar deg tid til å samle informasjon, snakk med eiere, og gjør riktig due diligence vil gjøre en lang vei for å gjøre din første investering til en suksess.

Hvor kommer du i gang?

Utover ditt lokale marked er det noen kjempebra eiendomsplattformer som noen ganger har mobile homesparker til salgs.

Vår favoritt for å kjøpe individuelle parker (når de er tilgjengelige) er RealtyShares. RealtyShares lar deg være en begrenset partner i en eiendom - som er en fin måte å komme i gang.

Kryss av RealtyShares ut - de får mye oppmerksomhet i dette rommet. Vi tilbyr våre lesere a $100 bonus når du lager din første investering ved hjelp av kampanjekode Samboer100. Sjekk ut vår komplette RealtyShares anmeldelse her.

Et annet alternativ er RoofStock. Roofstock lar deg investere i allerede okkuperte og leide eiendommer. Vi liker Roofstock fordi det er i utgangspunktet nøkkelferdig å komme inn i en kontantstrømmende eiendom på dag ett. Sjekk ut takstativet her.

Til slutt er det Fundrise. Det flotte med Fundrise er at alle kan investere i fast eiendom for så lite som $ 500. Du kan kanskje ikke komme direkte inn i en mobilhome park, men du vil investere i et REIT som kunne ha mobilehome parker som en underliggende eiendel. Sjekk ut Fundrise her.

Skrive Inn Din Kommentar