Liv

Middelklassen og hvordan du kan endre din sosiale status

Middelklassen og hvordan du kan endre din sosiale status

Det er mye kontrovers rundt middelklassen - hva er det? Går det bort? Hvordan kan du komme inn i det eller flytte ut av det? Hva med de forskjellige underklassene i den: den nedre og øvre middelklassen?

Det er ingen strenge grenser som definerer middelklassen, men mest skiller mellomklassen når det gjelder inntekt og yrke. Selv innenfor middelklassen er det betydelige forskjeller mellom lavere og øvre middelklasse, særlig når det gjelder inntekt og sysselsetting.

La oss se på hva middelklassen ser ut i dag og hvordan fordelingen ser ut som en helhet.

Den lavere middelklassen

Den nederste middelklassen er også kjent som arbeiderklassen. Dette er den mest folkerike sosiale klassen, som utgjør 34% av den amerikanske befolkningen. Den lavere middelklassen sies å være bestående av for det meste "semi-fagfolk" og lavere hvite krageansatte. Dette er personer som jobber i tekniske jobber og lavere lederstillinger.

Den gjennomsnittlige individuelle inntekten for den lavere middelklassen er mellom $ 32.000 og $ 60.000 per år. De fleste familier i den lavere middelklassen er to inntektsgivende familier, og de tjener alt fra $ 50.000 til $ 100.000 per år som en familieenhet.

Fra et pedagogisk perspektiv hadde 24% en høyskole grad.

For det meste har den lavere middelklassen en rimelig levestandard, men det er en konstant trussel om tap av jobben (siden de fleste stole på de to inntektene for å støtte familien), samt skatt og inflasjon.

Øvre middelklasse

Den øvre middelklassen har noen forskjellige forskjeller fra den nederste middelklassen. Den øvre middelklassen består for det meste av utdannede, hvite-collared, lønnede fagfolk. Gjennomsnittlig husstandsinntekt er over $ 100 000, og gjennomsnittlig individuell inntekt er $ 62 500.

Det anslås at den øvre middelklassen utgjør omtrent 15% av befolkningen.

Det har blitt sagt at nøkkelen til suksess i den øvre middelklassen er utdanning, som åpner dørene for høyere opptjeningsjobber og en høyere levestandard.

Forbedre din sosiale status

Vil du gjøre det hoppe fra den nederste middelklassen til den øvre middelklassen? Det er veldig mulig å endre sosial status og forbedre levestandarden. Det tar bare noen få skritt:

Inntekt

Den første er selvsagt inntekt. Penger er ikke slutt-alle, men penger gjør ting lettere og forbedrer levestandarden. Å gjøre hoppet fra lavere mellomklasse til øvre middelklasse betyr å øke årlig inntekt med rundt $ 16 000 per år, eller $ 1300 per måned. Hvordan kan du få ekstra $ 1,300 per måned?Hustle.

Husk historien i forrige uke om de to studenter som tjener over $ 100 000 per år? De gjorde det ved hustling. Hva med alle de millionærintervjuene jeg har gjort? De gjorde det ved hustling. Du kan enkelt tråkke og tjene ekstra $ 1300 per måned, men husk kostnadene ved å tjene flere penger.

Du må også kanskje flytte et sted. Vi snakket om dette i Den rettferdige sannheten om å tjene mer penger - men hvis du vil gjøre mer, flytt til hvor det er jobber som betaler mer. Husk det gamle ordtaket: "Vær der den neste stillingen du vil ha er." Ta en titt på dette kartet nedenfor og se hvor du skal flytte:

Investering

Du kan tjene penger hver måned ved å investere også. Det tar penger å investere, men når du har et lite hekseegg, kan du raskt skyve deg inn i den øvre middelklassen. Deretter kan du sette opp en portefølje for å generere månedlig inntekt og enkelt fylle den $ 1.300 per måned gapet.

Vil du lære å investere? Ta en titt på vår gratis videoinvesteringstrening.

utdanning

Endelig, forbedre din utdanning. De fleste i den øvre middelklassen har en høyskole grad, så hvis du vil bli med dem, få en høyskole grad. Den triste tingen er vi fortsatt lever i en verden der en grad er verdsatt mer enn erfaring for de fleste arbeidsgivere.

Faktisk vet jeg en jente jeg jobber med som er høyt kvalifisert for en kampanje, men hennes sjef vil ikke gi den til henne før hun fullfører sin høyskole grad. I mellomtiden har selskapet ansatt flere eksterne personer for denne samme stillingen, bare basert på graden, og de har alle mislyktes innen seks måneder.

Utdanningssaker. Få det gjort.

Arbeider du for å forbedre din sosiale status? Ønsker du å komme inn i den øvre middelklassen?

Skrive Inn Din Kommentar