Liv

God julaften! Recapping The Best Of College Investor

God julaften! Recapping The Best Of College Investor

Skøyter på stranden i San Diego

God julaften! Jeg håper du nyter en god familie tid.

Denne tiden av året går alt ned - både online og offline. Vel, for å gi deg litt lesning for juleferien, ønsket jeg å samle noen av de beste artiklene her på The College Investor i 2014.

Dette har vært et så fantastisk år, med trafikkdobling fra i fjor og vokst sterkere og sterkere hele tiden. Jeg kan ikke vente å se hva 2015 innehar.

Forhåpentligvis er det fordi du likte noen av de mange artiklene vi publiserte i år. Her er de 10 beste artiklene fra 2014:

1. My Top Financial Hack: Front laster livet ditt -Denne artikkelen slo mange ledninger med leserne, og ble plukket opp av Lifehacker også. Så spent. Jeg synes det er så viktig for folk å legge lasten så mye som mulig. Ja, det kan være tøft foran, men det gjør det lettere senere.

2. Hvordan tjene $ 100k i college: disse studentene bevise det er mulig -Jeg elsket denne artikkelen fordi den viser at hvis du er stresset, kan du bli veldig vellykket, selv i ung alder. Disse to entreprenørene er fantastiske, og jeg håper de fortsatt har stor suksess!

3. Hvordan bli millionær Ved 25 -Dette er et enkelt matematisk problem: hvor mye må du gjøre for å være millionær med 25. Jeg elsker å bryte den ned og se hvordan det er virkelig mulig hvis du jobber hardt. I tillegg hjelper det at det er mange mennesker som har gjort det.

4. 50 + måter å tjene penger ved siden av hustling -Og hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du bare sjekke ut denne listen over sidevifter. Dette har vært en fin hit, med folk som spiser ideene for å tjene penger på siden.

5. Wise Banyan Review: En gratis online finansiell rådgiver -Virkelig overrasket over å se denne i topp 10, men så igjen virker det som 2014 var året for roboadvisor. Wise Banyan var en av de første selskapene i roboadvisor-rommet, og det er fornuftig at folk er nysgjerrige på dem.

6. Best Cell Phone Plans For College Studenter -En annen virkelig overraskende artikkel for å gjøre topp 10, men med de nye iPhone-utgivelsene og folk virkelig blir utnyttet av deres mobiltelefonplaner, tror jeg at denne artikkelen slo en ledning med leserne. Det har massevis av aksjer og får fortsatt massevis av folk interessert i det.

7. Hvordan tjene Millions Trading Penny aksjer med Timothy Sykes -Timothy Sykes må være en av de mest kontroversielle investorene i dag. Så, da vi intervjuet ham, var det sikkert at det var noen som var oppmerksom på ting. Han var en flott sport å svare på alle våre spørsmål, og folk kommer fortsatt til å sjekke ut hva han har å si.

8. Den riktige måten å konsolidere studielånene dine -Dette er en veldig personlig artikkel for meg. Hver dag får jeg spørsmål fra leserne om studielånskonsolidering - spesielt potensielle svindel med det. Jeg ønsket å markere nøyaktig hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke skal gjøre, og jeg synes dette er en god artikkel som fanger det.

9. Acorns App Review - Bygg rikdom med Pocket Change -En annen anmeldelse som var veldig populær i år, sannsynligvis fordi dette selskapet selv annonserer på TV, og folk vil vite om det er legitimt. Det er et veldig interessant konsept, og jeg lurer på hvor lenge de er til de blir kjøpt av en stor megling.

10. 10 nettsteder hver student skal vite om -Holde det enkelt med denne: bare ti nettsteder som hver student skal vite om. Tilsynelatende trengte de å vite, fordi det var en veldig populær artikkel også!

Skrive Inn Din Kommentar