Investere

Møt Millionaire Who Retired på 27

Møt Millionaire Who Retired på 27

I dag er jeg spent på å dele historien om Brenton Hayden - en ung millionær som droppet på heltidsarbeid på 27. Du har kanskje sett hans historie nylig på Yahoo Finance, og jeg ønsket å berøre base med ham og lære litt mer om ham . Du skjønner, han startet et selskap og gjorde det til en stor franchise, og har vært hustling helt siden. Nå planlegger han å hjelpe andre gründere, og bruker tiden sin hvordan han vil.

Husk, vår unge millionær intervju serien er designet for å inspirere og motivere. Jeg tror at Brentons historie er ganske inspirerende, og han har mye god innsikt i tusenårene. Hans historie resonerer virkelig med meg, og jeg håper det vil også for deg.

Uten videre, la oss komme i gang!

1. Fortell meg om deg selv?

Jeg er 28 år gammel, og jeg ble født og oppvokst i Richfield, Minnesota. Jeg er nåværende styreleder og grunnlegger av Leietakere Warehouse, en profesjonell utleier service og franchise selskap. Jeg er også en fast eiendom investor og egenkapital investor i oppstart bedrifter. Jeg bor for tiden i Wayzata, MN og min kone Ashley Hayden, og jeg har vært gift litt over 5 år.

2. De fleste kjenner deg nå som den fyren som pensjonert på 27? Hva er planene dine for de neste 40-60 årene hvis det ikke fungerer?

Invester i entreprenører. Jeg vil virkelig investere i unge entreprenører og deres virksomheter. Jeg elsker også å reise verden - skjer på en gang i livet. Jeg drar til Tahiti i tre uker om noen dager og planlegger å besøke fire øyer under mitt opphold. Til slutt har jeg blitt involvert i lokalpolitikk. Jeg vil bedre forstå systemet og hvordan det påvirker lokalsamfunn. Jeg liker virkelig politikkens forretningsside, og jeg vil gjerne bli en lokal politisk insider.

3. Hva var det som å starte et selskap så ung, når andre fortsatt er i skolen eller finne ut livet?

Det modnes deg ganske raskt når du er tvunget til å ta voksne beslutninger når du fremdeles bare drar ut i den voksne verden selv. Beslutninger som hvordan du lager lønn eller hvem du skal ansette. Hvor kommer leien fra? Det er disse daglige ansvar som tvinger deg til å ta smarte beslutninger. Selvfølgelig betyr det ikke at jeg alle hadde funnet ut det. Du kan alltid lære noe fra fiasko. Prøv alltid å finne ut hva det er.

4. Hva var den største risikoen du noen gang tok? Beklager du det?

Den største risikoen jeg noen gang tok, var å starte et selskap. Hadde det mislyktes, kunne jeg ha funnet meg selv blakk og demoralisert. Før dette hadde jeg nettopp blitt sparket ... to ganger. Så, jeg fortryder ikke det. Det var den beste beslutningen jeg noensinne har gjort i mitt liv. Merkelig ting er - jeg husker aldri å gjøre dette valget. Det føltes nesten som om jeg bare gjorde det ut av overlevelse. Et eller annet sted underveis oppstod en virksomhet.

5. Hvis du kunne gjøre en endring, hva ville det være?

Jeg ville ha gått på college først. Utvidet min utdannelse og likte å være ung litt lenger. Å drive en bedrift er stressende. Jeg ville ha likt å gå på college, så startet virksomheten, og fortsatt ha samme suksess hvis jeg kunne gjøre det hele igjen. Jeg tror at virksomheten vil bli enda mer vellykket.

6. Når gjorde du din første million, og tror du det forandret deg?

Mitt andre år i virksomheten. Jeg husker å ringe opp noen av mine venner når jeg lærte at jeg hadde, og gikk på en ganske episk natt med moro. Feire suksess er det som hjelper deg med å gjøre det til neste nivå. Å ha økonomisk sikkerhet er et helvete av en stressavlastning. Livet er gøy når penger ikke lenger er ditt største problem.

7. Å være yngre, hvordan styrer du for tiden pengene dine?

Jeg investerer i fast eiendom, aksjemarkedet og oppstart. Alt ganske høy risiko og høy belønning. Men jeg er ung og har noen spesielle ferdigheter som gjør at jeg kan redusere risikoen min når jeg gjør slike investeringer. Jeg har drept det på aksjemarkedet i det siste.

8. Entreprenørskap eller høyskole for dagens videregående skole? Hvilke tror du er viktigere?

Det er tøft. Jeg tror at hvis du vil til slutt kjøre en milliard dollar virksomhet, trenger du en utdannelse eller noen gode spesielle ferdigheter. Å drive en virksomhet av den størrelsen krever avansert økonomistyring, og ting som videregående skole eller liv bare lærer deg ikke. Hvis du har mulighet til å utdanne deg selv på en spesiell ferdighet eller handel, vil du ha en fordel på de som ikke gjorde det.

9. Hvilke råd har du for unge voksne når det gjelder penger og entreprenørskap?

Les bøkene "Rework" og "Traction." Godta så mye fra det du lærer i prosessen, og jeg kan fortelle deg, du vil bli belønnet for det. Disse bøkene diskuterer begge. Det undersøker hvorfor du ikke trenger penger, og hvorfor den beste måten å komme i gang er å gjøre akkurat det: Kom i gang.

10. noe annet?

En bedrift er ikke en bedrift i det hele tatt, hvis den ikke kan leve videre forbi sin grunnlegger. For å være virkelig vellykket må du lære å stole på, delegere og styrke. Det er en sann leder og gründer.

Hva jeg lærte fra Brenton

Jeg liker virkelig Brentons historie. En av setningene som fikk meg til å tenke meg var "Hvis du vil til slutt kjøre en milliard dollar virksomhet, trenger du en utdannelse eller noen gode spesielle ferdigheter." Jeg tror at den spesielle ferdighetsdelen er nøkkelen - du må ha en konkurransefortrinn av noe slag: kunnskap, handel ferdigheter, eller noen annen urettferdig fordel. Det er det som vil gjøre deg vellykket.

Jeg er også spent på bøkene han anbefaler. Jeg synes det er så viktig å lære av andre som er vellykkede, og det er hva disse bøkene viser - du kan bokstavelig talt gå i andre vellykkede, unge entreprenørbaner.

Til slutt, fra min forretningsopplevelse, må du lære å stole på, delegere og styrke. Å gjøre det vil tillate deg å bli utrolig vellykket.

Hva lærte du fra Brenton?

Skrive Inn Din Kommentar