Banker

Gift med studielåneskuld: Hva hver ektefelle trenger å vite

Gift med studielåneskuld: Hva hver ektefelle trenger å vite

Den gjennomsnittlige alderen for amerikanere å gifte seg er 27 år gammel. Samtidig er det ca 37 millioner mennesker i USA med fremragende studielån - og det antallet fortsetter å vokse. Ifølge nyere studier bryter det seg til følgende:

  • Under 30: 14 millioner studielån låntakere
  • 31-40: 10,6 millioner studielåntakere

Og gitt at det er omtrent 50 millioner amerikanere i aldersgruppen 20-40 år, er oddsene for minst en ektefelle som har studentlånsgjeld stor: ca 50%.

Så selv om du ikke har studielånsgjeld, er det viktig at hver ektefelle går inn i et ekteskap for å vite hva de skal gjøre med studentlånsgjeld, hvordan det kan påvirke både deres økonomi og konsekvensene av gjelden på ekteskapet .

Når bare en ektefelle har studentlånsskuld

Den største årsaken til skilsmisse i USA er penger og økonomi. Studentlån gjeld spiller en stor rolle i det, spesielt når bare en ektefelle har studielån. I denne situasjonen er det viktig for hver ektefelle å vite og forstå reglene for studentlånsgjeld.

For det første er en ektefelle ikke ansvarlig for den andre ektefellens lån tatt ut på college. For eksempel, hvis mannen tok våre føderale studielån til å betale for skolen, er kona ikke ansvarlig for gjelden, selv om de er gift. Så, hvis ektefellen med studielån dør, må den overlevende ektefellen ikke betale dem tilbake. Selv om du var gift da du tok ut lånene, var det bare ektefellen som tok dem ut, på kroken for dem.

Men uansett hvordan du håndterer din økonomi som ektepar (i fellesskap, separate kontoer, etc.), må hver ektefelle innse at en del av inntekten som kommer inn, kommer til å gå til disse lånene. Så, selv om bare en ektefelle har lån, vil ekteskaps fellesinntekt uunngåelig komme til å betale dem.

Det viktige å huske er at du er et lag, så selv om en ektefelle har gjeld og den andre ikke, må du jobbe sammen for å betale dem.

Hvordan Studentlån Gjeld kan skade et ekteskap

Det triste faktum er at studielån skader ekteskap, spesielt når bare en ektefelle har dem.

Her er de typiske scenariene når studielån blir et problem:

  • harme:Dette skjer når gjeldsfri ektefelle blir irriterende for å måtte betale for den andre ektefellens studielånsgjeld. Dette er den vanligste måten studentlån har skadet ekteskap, og det innebærer også at gjeldsfritt ektefelle tjener mer enn ektefellen med studielån.
  • Dårlig Gjeld Valg:Dette skjer når låntakeren med studielån gjør fattige valg med studielånene, og det gjør vondt i fremtiden for ekteskapet. For eksempel, går i overbærenhet og sårer sin kreditt score, noe som kan hindre paret til å kjøpe et hus sammen i fremtiden.
  • Skaper ikke en plan sammen:Dette skjer når ektefellen med studielån bare føles alene og hjelpeløs økonomisk i ekteskapet. Selv om du velger å opprettholde separate kontoer mens du er gift, må du fortsatt lage en plan for gjelden din sammen.
  • Flytte Solo Gjeld til Par Gjeld:Dette kan være det verste - når du tar et individuelt studielån og gjør det til loven for begge par. Dette kan skje på flere måter:
    • Refinansiering av gjelden med private studielån hvor begge ektefeller er cosigners. Ved å gjøre dette, gjør du det som en gang var en persons studielån, og gjør begge ektefeller ansvarlige.
    • Bruke hjemmekapital til å betale av studentlånet gjeld. Hvis du har egenkapital i hjemmet ditt, er det felles penger. Imidlertid bruker noen par den egenkapitalen til å betale av en persons studielånsgjeld, men alt som egentlig gjør, er å skifte gjelden fra den enkelte til paret.

Den vanlige trenden her er tillit og partnerskap. Med alle disse scenariene opptrer parene ikke som partnere i å betale av gjelden. Som et resultat føles en ektefelle eller den andre belastet eller opprørt over det. Når du gifte deg med noen, gifte du deg med all bagasjen deres - inkludert studielånene dine. Så, akkurat som noe annet, aksepter dem for det og lage en plan sammen for å betale den av.

Opprette en plan for å betale av student lån gjeld

Veien til suksess når du er gift med studielånets gjeld er å skape en felles plan for å betale den av. Nå betyr dette ikke at en ektefelle betaler seg for en annen studentlånsgjeld. Men det betyr at det er aksept av gjeld, samt samarbeid for å håndtere det.

Først må begge ektefellene forstå og vite hvor mye gjeld de har, hvor den ligger, renten, og hvor mye den månedlige betalingen er. For mange par hopper over dette trinnet og bare ignorerer det fordi "det er den andre ektefellenes problem". Vel, velg hva - du er et lag. Det er ikke bare en ektefelle problem, det er familie enhetens problem.

Trinn to er å sørge for at tilbakebetalingsplanen du for øyeblikket er fornuftig for familien din. Har du råd til det? Ville det være bedre å bytte til en annen tilbakebetaling plan? Du kan lære mer om tilbakebetaling av studielån i vår Definitive Guide to Student Loan Debt.

Når du kjenner din gjeldsbelastning, og har en tilbakebetaling plan, må du bestemme hvordan du betaler de månedlige utbetalinger. Jeg er en troende at dette skulle komme ut av parets felles månedlige potte, spesielt hvis du jobber med gjelden som et lag. Du kan imidlertid sette opp for å betale det separat hvis du velger. Min eneste utfordring for deg er dette: hva skjer hvis en ektefelle sliter med å gjøre disse betalingene alene? Hvordan vil de føle? Hvordan vil det påvirke ekteskapet ditt? Dette er en diskusjon du må ha hvis ektefellen med studielån ikke har råd til dem alene. Det er her spenningen vil oppstå, men å ha enighet om dette problemet vil gjøre hele problemet bedre!

Til slutt må du holde fast ved dine forpliktelser, følge gjennom på planen, og ikke dømme hverandre for gjelden. Når du endelig blir studentlån gjeld fri, vil du føle deg så mye sterkere som et par for å takle dette problemet sammen. Jeg lover.

Har du noen tips for å takle studielånsgjeld som ektepar?

Skrive Inn Din Kommentar