Investere

Marijuana Aksjer og andre måter å investere i Cannabis

Marijuana Aksjer og andre måter å investere i Cannabis

Den marijuana legalisering bevegelsen har eksplodert i USA. Det startet med medisinsk marihuana (MMJ). Nå går det mot full legalisering for rekreasjonsbruk, og det åpner opp en helt ny potensiell industri. Investorer bør begynne å legge merke til marijuana-aksjer.

Stat til stat, sprer bevegelsen. Colorado og Washington er bare de siste eksemplene. Det er bare et spørsmål om tid før det blir legalisert for rekreasjonsbruk på et føderalt nivå. Statene i blått nedenfor tillater nå noen form på cannabisbruk:

Moraliteten av å bruke cannabis til side, det er åpenbart at det er mulighet i dette ekspanderende markedet. Men MMJ-industrien kjemper fortsatt med noen unike problemer. For eksempel vant de fleste store finansinstitusjoner seg med de selskapene som selger medisinsk marihuana.

Til tross for tilbakeslagene, er cannabis satt til å bli en stor del av vår økonomi. Det er mye potensial for investorer og gründere. Det er allerede flere marihuana-aksjer der ute for investorer å kjøpe.

Marijuana er en voksende industri

Noen sammenligner det med California Gold Rush tilbake i 1849. Det er en rettferdig analogi. Som gullhoppet, er det penger å bli gjort. En hel bransje har vokst opp rundt lovlig ugress. Og det er sannsynlig at dette bare er begynnelsen.

Tallene er skummel, så det er vanskelig å nøye finne ut potensialet til potten. Men det blir større hvert år. Ifølge Forbes var MMJ verdt rundt 1,7 milliarder dollar i 2011. Noen anslår at det vil være verdt rundt 9 milliarder dollar i året innen 2016. Og det er bare medisinsk marihuana. Hvis det tas hensyn til rekreasjonsbruk, anslår estimatene ti tusen dollar.

Det er mange som tjener penger fra lovlig cannabis. MMJ har skapt jobber som ikke eksisterte for noen få år siden. Noen av disse mulighetene er begrenset til folk som bor i stater med avslappet pottelov. Andre er tilgjengelige for oss alle.

Hvordan kan investorer og gründere dra nytte av denne trenden? La oss se på 9 markeds- og forretningsmuligheter tilgjengelig for de som velger å gå inn i det legitime marijuana markedet, fra å investere i marijuana-aksjer til andre muligheter.

1. Grower

Alt begynner med frø og planter. Voksende marihuana er en vitenskap. Enkeltpersoner kan starte med bare få planter etter loven. De større organisasjonene bruker mesteravlere, hydroponics bønder og botanikere. Tenk på dette som en profesjonell landbruk operasjon, hvis legalisering oppstår, kan vanlige bønder også bytte til denne avlingen.

Faktisk har Universitetet i Mississippi startet på nytt, "Äúlegal". Den vokser operasjon for å finansiere studier for ulike myndigheter over hele USA. Dette er et godt tegn på andre marijuanaavlere.

2. Dispensary

Dispensasjonene tar mye risiko. De er apotekene som selger medisinsk marihuana. Men de har dører å sparke ned, og den føderale regjeringen gjør det regelmessig. Men det har ikke stoppet dem fra å spre seg over byer i California, Arizona, Colorado og andre stater.

3. Leveringstjeneste

Leveringsdrivere vil bringe cannabis rett til døren din. En flott mulighet for de som ønsker å komme inn i ugressvirksomheten med minimal investering.

Hvis du har fulgt nyheten senere, kommer Uber, Google, Amazon, og mer inn i spesialtilbudet. Du kan til og med gjøre hustles som en leveringsdriver med selskaper som Post Mates. Å legge til i marihuana vil bare vokse dette området.

4. Entreprenør

Elektrikere, konstruksjonsbesetninger og vanningseksperter er alle nødvendige for å bygge storskala vokseoperasjoner. Mange byer i områder hvor medisinsk marihuana er lovlig har allerede hydroponiske butikker som har eksperter på disse områdene.

Faktisk har flere investeringsselskaper fokusert spesielt på dette området, inkludert GreenGro Technologies. Bare å bygge utstyr og rom som kreves i bransjen kan være lukrativt.

5. Trimmer & Bud Tender

Trimmere rydder opp knoppene og gjør dem ganske før salg. Denne tilsynelatende kjedelige jobben kan betale veldig bra. Bud anbud arbeider på dispensaries, ringe opp kunder og gi dem råd om ulike stammer. Tenk på det som sommelier av marihuana.

6. Enhetsmaskin

Et stort undermarked. Det finnes en rekke enheter produsenter som lager og selger grinders, glass røyking enheter, røyking utstyr etc. Vaporizers er et veldig populært område av dette markedet. Mange røykbutikker selger allerede en rekke enheter for tobakkbruk som brukes til marihuana.

Faktisk, Seattle Company mCig Inc. er en urte sigarett og vaporizer maker som har eksplisitt uttalt at det fokuserer på marijuana markedet.

7. Online Entrepreneur

Weedmaps er et godt eksempel på hvordan lovlig ugress ga noen sjansen til å skape en helt ny virksomhet. Og det er bare et eksempel. Utallige blogger, urte-tema butikker, gjennomgang nettsteder og andre bedrifter tjene penger for online entreprenører.

8. Venture Capitalist

Etter hvert som cannabis blir vant, går de store pengene inn. Forbes rapporterer at venturekapitalister investerer penger i bransjen. Leafly er et eksempel. Cannabis gjennomgang og dispensary nettsted er en venture kapitalistisk støttet MMJ virksomhet.

9. Stock Investor

Ikke alle er kuttet ut for ugresset. Og ikke alle av oss har dype lommer som en venturekapitalist. Men du kan fortsatt dra nytte av cannabis. Investorer kan kjøpe marihuana aksjer.

Vær også forsiktig fordi du investerer i marihuana-aksjer kan få deg til å bli sparket i noen tilfeller.

Juridisk cannabis gir unike og interessante muligheter for investorer og gründere. Når det er legalisert på et føderalt nivå, blir det en stor del av den amerikanske økonomien. Det er penger å bli gjort i denne nye bransjen.

Hva er dine tanker om å investere i marijuana-aksjer eller marijuanaindustrien som helhet?

Skrive Inn Din Kommentar