Penger

Liker å spille cupid? Dette firmaet er ansatt Matchmakers - noen gjør $ 100k

Liker å spille cupid? Dette firmaet er ansatt Matchmakers - noen gjør $ 100k

Når jeg tenker på en matchmaker, ser jeg et tegneseriekappe eller en geni i en flaske. (Se på deg, Christina Aguilera.)

Kanskje det er fordi begrepet virker så uvirkelig. Noen kan virkelig finne min sjelevenner? Og det er ikke Tinder?

Jepp. Det er Tawkify, et lag av matchmakers som, vel, lage kamper. 80% suksessraten virker ganske lovende også.

Men jeg er ikke her for å fortelle deg å bli med i tjenesten. Jeg er her for å fortelle deg det er å ansette matchmakere i New York City og San Francisco.

Men ikke bekymre deg, det ekspanderer til flere byer i år, inkludert Atlanta, Boston, Chicago, Washington D.C., Dallas, Denver, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, Philadelphia, Phoenix, Seattle og Tampa / St. Petersburg, Florida.

Du kan spille Cupid. Eller Christina Aguilera. Ditt valg.

Hvordan bli en Matchmaker

Ikke bekymre deg: Du trenger ikke noen tidligere matchmaking opplevelse.

Tawkify henter personer fra en rekke bakgrunner og erfaringer, inkludert advokater, konsulenter, livstrener, gründere, lærere og forfattere.

"Våre beste matchmakere har vært alt fra advokater til terapeuter til yoga-instruktører i deres tidligere liv," heter nettsidenes FAQ-side.

Oppføringen spell ut de mest tiltalende trekkene til en matchmaker: profesjonalitet, empati, lidenskap for matchmaking og en solid networker. Du bør være oppgavedrevet, samarbeidende, en A + lytter og kjærlighets kjærlighet. (Ikke en skrivefeil, folk.)

Tawkify har til og med en slank video på sin side med matchmakere som diskuterer sitt arbeid og hvorfor de elsker det.

"Jeg leder scenen, så jeg kaster tegnene, setter scenen og så tillater jeg de to menneskene å skrive historien i dag, sier matchmaker Jules. "Jeg er mor naturens høyre kvinne - eller venstre."

Hva er muligens søtere enn å spille Mother Natures assistent? Betalingen.

Michele Presley, Tawkifys visepresident for salg og markedsføring, sier at det har noen heltidsmatchere som tjener mer enn $ 100 000 i året.

Kun interessert i deltidsarbeid? Hvor mye du lager, avhenger av klientbelastningen.

"Det er trygt å si at omtrent halvparten av heltidskursen er mulig for halvtidsarbeid og klientbelastning," forklarer Presley.

Så virkelig, du kan være bagging $ 50,000 for deltid plikter.

Slik søker du på å være en Matchmaker

Det er ikke nødvendig å vise hver venn du har satt opp, selv om vi er alle stolte av å etablere minst ett av disse relasjonene. Du trenger heller ikke å vise antall Tinder-kamper du har laget i forrige uke, ved å stjele vennens telefon.

Alt du trenger å gjøre er søk på nettet. Du starter med det grunnleggende, og laster deretter opp et bilde, et brev og en CV. Klikk på LinkedIn, Twitter, Facebook og bloggadressen og velg "Neste".

Tror du kan spille Cupid? Det er verdt å gi det et skudd med den lille bue og pil. Og ikke glem bleien din. (Men sannsynligvis ikke bruk den ut i det offentlige ...)

Ikke så opptatt av å bli forelsket? Du finner flere jobber på vår Facebook-side.

Din sving: Tror du har det som trengs for å være en matchmaker?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar