Penger

Dette firmaet ansetter deltid, arbeidskomite-koordinatorer

Dette firmaet ansetter deltid, arbeidskomite-koordinatorer

Å finne en kvalitets deltid, jobb-hjemme-jobb, kan være som å finne en nål i en høystakk.

OK, så det er litt overdrevet.

Men hvis du ikke nødvendigvis vil ha en jobb som innebærer å svare på kundesamtaler hele dagen, så sjekk ut denne givende konserten vi fant for deg.

Worldwide101 er ansatt deltid, arbeid-hjemmefra markedsføring og sosiale medier koordinatorer - Ja, mer enn en! - i USA eller Europa.

Markedsføring og sosial mediekoordinator ansvar på Worldwide101

Kort sagt, Worldwide101 hjelper småbedrifter grunnleggere og ledere finne kvalitet virtuelle assistenter. Som "en markedsledende bedrift" vokser den raskt.

Cue deg. Worldwide101 trenger markedsføring og sosiale medier koordinatorer å fortsette å utvide. "Vi tilbyr fleksible timer, en positiv bedriftskultur, og en mulighet til å vokse med en fremtidsrettet organisasjon," opplyser jobben.

Som markedsførings- og sosialmediekoordinator jobber du med din magi på selskapets sosiale medier kontoer (tenk: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest og muligens Snapchat, Instagram, Vine - mulighetene er uendelige).

Det har en god start: 779 liker på Facebook og 2.098 følgere på Twitter. Men selskapet trenger deg til å lage innhold, delta i diskusjoner, kjøre sosiale kampanjer og kampanjer, koble til andre medier og journalister, samt bygge og administrere e-postlister.

Du vil også være ansvarlig for å administrere webinarer og hjelpe deg med eventplanlegging.

Jeg reiste ut til Worldwide101 om jobbens lønn. Jeg forlot en melding med en menneskelig representativ - forfriskende! - og vil oppdatere dette så snart jeg hører tilbake.

Er du kvalifisert til å jobbe for Worldwide101?

For å fange denne jobben, du trenger tre til fem års erfaring i en markedsføringsrelatert rolle. Oppføringen oppgir ikke noen utdanningskrav.

Du bør ha tidsstyringsferdigheter, kunne juggle flere oppgaver og kjenne deg rundt online verktøy og programvare - eller lære å bruke dem raskt.

Du trenger sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, må være utgående og en lagspiller. Du kan bo i USA eller Europa, men du må vite hvordan du kan snakke og skrive engelsk flytende.

Du finner mer informasjon om denne jobben på Museet.

Ikke kvalifisert? Ingen bekymringer. Se på å bli en virtuell assistent for selskapet.

Følg vår Facebook-side for å finne flere jobber hjemmefra.

Din sving: Bruker du denne jobben?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar