Penger

14 Virkelig merkelige (men effektive) måter å tjene penger i California

14 Virkelig merkelige (men effektive) måter å tjene penger i California


Ønsker du kunne hoppe over trafikkorkene, og i stedet jobbe fra komforten i ditt eget hjem? Hvis du er som mange av våre lesere, er svaret et rungende "JA!"

Så for å hjelpe deg, har vi avrundet 14 virkelig merkelige (men effektive) måter å tjene penger bare for innbyggerne i California. På listen er både heltidsjobber og noen raske ting du kan gjøre for å tjene penger, men ingen av dem krever en høyskolegrad.

Fortsett å lese om hvordan vi kan tjene ekstra penger i California i 2016.

1. Ta en gratis $ 10 gavekort fra Papa Johns

Har du hørt om MyPoints? De er en tilbakebetaling nettsted som lar deg tjene penger ved å handle online og utskrift kuponger. Vi bruker dem hele tiden i huset vårt, fordi det er umiddelbar måte å spare på alt du kjøper (for eksempel, det gir deg opptil 5% tilbakebetaling ved kjøp i noen kategorier på Amazon).

Men nok om det, her er hvordan du får gratis Papa Johns gavekort:

  1. Registrer deg for MyPoints her bruker e-postadressen din (den er gratis).
  2. Bruk MyPoints-portalen neste gang du må handle online (den er koblet til tusenvis av butikker, inkludert Walmart, Amazon og Target).
  3. Så lenge du bruker $ 10, vil MyPoints belønne deg med 1.750 bonuspoeng som du kan innløse for et gratis $ 10 Papa Johns gavekort.

2. Lever mat med uberEATS

Registrer deg som en matleverandør med UberEATS for å møte etterspørselen fra de som ikke vil gå ut, men likevel vil spise ute.

Tjenesten ruller fortsatt rundt i USA, men den er tilgjengelig i rundt 40 byer landsomfattende og søker for tiden etter drivere i Los Angeles og San Francisco.

I likhet med andre kontraktstjenester i delingsøkonomien, hvor mye du kan tjene, avhenger av hvor mange leveranser du tar og hvor fort du jobber. UberEATS-kravene er enklere å møte enn de som er på turen:

  • Vær minst 19 år gammel.
  • Ha et førerkort, forsikring og kjøretøy registrering.
  • Ha minst ett års kjøreopplevelse.
  • Kunne løfte 30 pund.

Dette kan være et godt alternativ hvis bilen din ikke oppfyller kravene til turen.

3. Få betalt for å dele din Uttalelse om Donald Trump og Hillary Clinton

Hva synes du om Donald Trump? Vil du Hillary Clinton vinne den populære stemme?

Jeg er snill politisk nerd, så en måte jeg har tjent ekstra penger på er å registrere meg for de store polling & survey selskapene (Ipsos Panel og Opinion Outpost er to av de største og rangert A + med BBB). Jeg deltar i hver valgsyklus, og jeg kan vanligvis lomme rundt $ 100 / måned.

De fleste av dere vet at jeg har rådgjort mot undersøkelsesfirmaer tidligere på grunn av deres lave utbetalinger. Men jeg gjør et unntak fra min "ingen undersøkelsesregel" når jeg ser på TV. Min kalkulator på dette er at jeg egentlig ikke gjør noe uansett, så jeg kan like godt gjøre noen ekstra penger. 🙂

4. Se på YouTube-liknende videoer

Folk over på InboxDollars vil faktisk betale deg for å se videoer! Nå er de fleste av dem ikke så underholdende som Grumpy Cat-serien, men du blir betalt - så hvem bryr seg?

Dette fungerer fordi videoene er sponset av merker som trenger å få det foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser en av annonsene sine, krediterer de kontoen din med kontanter.

Her er en link til påmelding. De gir deg $ 5 bare for å registrere deg.

5. Bli en Stitch Fix Stylist

Er du en fashionista? Da er denne deltidspakken perfekt for deg.

Du vil jobbe på egen plan, ved hjelp av Stitch Fixs online styling plattform for å hjelpe kundene dine til å se og føle sitt beste.

Posisjoner er tilgjengelige i North Bay, South Bay, Sacramento og San Diego områder. Du må ha en lidenskap for stil og folk, og være tilgjengelig for å jobbe 15-30 timer per uke.

Les mer om det her: Stitch Fix Stylist

6. Få betalt for å laste ned apper

Mange selskaper, inkludert Google, vil betale deg for å installere sine apper på mobilen din. Og det er mer: De vil også betale deg for hver måned du holder disse appene installert.

Hvorfor? Fordi appene samler inn data fra mobilen din, hvilke selskaper bruker for bedre å forstå web- og mobilbruk - samler informasjon, for eksempel hvilke tider på dagen folk bla, hvor lenge de bor på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populær (eller ikke).

Her er noen av våre favorittbedrifter som betaler deg for å laste ned deres apps:

Media Insiders Panel - Hvis du er mann eller 44 år eller eldre, vil dette firmaet betale deg $ 5 per måned for å holde appen din på telefonen. I tillegg kan du installere den på opptil 3 enheter, noe som gjør din totale mulige inntekt opp til $ 200 i året.

Les mer om disse mulighetene her: Slik tjener du $ 495 ved å laste ned disse 6 appene

7. Bruk disse sosiale medier ferdigheter for 310 ernæring

Hvis du er en sosial mediaavhengig som er lidenskapelig for helse, kan 310 Ernæring ha en jobb for deg.

Selskapet sier at det er ute etter motiverte lagspillere i stedet for sosiale medier, og bryr seg mer om holdning enn erfaring. For å være kvalifisert må du være en rask type som bor i Los Angeles-området.

Les mer om det her: Social Media Marketing Assistant

8. Sett ditt eget tidsplan som transkripsjonist

Hvis du vil ha en jobb-hjemme jobb som ikke krever salgserfaring eller en høyskole grad, kan transkripsjon være en god form. Denne konserten krever å lytte til lydfiler og skrive ut hva du hører, og du kan jobbe så lite eller så mye du vil.

Selv om arbeidet kan være repeterende (tenk: lytte til de samme lydfilene om og om igjen), betaler det godt og gir massevis av fleksibilitet.

Les mer om det her: Tjen $ 25 per time som transkripsjonist

9. Gi den perfekte tur med Carlson Wagonlit Travel

Hvis du har erfaring i reiselivsbransjen, kan denne heltidsarbeidet hjemmefra være en drøm som går i oppfyllelse. Som reiseleder for Carlson Wagonlit Travel, sørger du for at alt går jevnt for forretningsreiseklientellet.

For å være kvalifisert må du være kjent med internasjonale reisekrav og planleggingsverktøy, samt ha sterke kundeserviceferdigheter og en oppmerksomhet for detaljer.

Les mer om det her: Senior Travel Counselor

10. Rock Nordstroms kundeservice linje

Er du Nordstroms fan jente (eller gutt), men kan ikke miste prisene? Da vil du være begeistret for denne jobben av en grunn: ansattrabatten.

I denne heltidsposisjonen gir du kundeservice via telefon, e-post og chat, svar på spørsmål om alt fra stil til passform. Du trenger en tykk hud, en lidenskap for mote og en datamaskin med internettforbindelse.

Les mer om det her: Medlemstilsynsrepresentant

11. Åpne en annen bankkonto

Vi har satt sammen en stor liste over banker som betaler deg bare for å åpne en bankkonto!

Det er ingen skade i å ha flere bankkontoer. Faktisk finner jeg det ofte nyttig å ha flere steder å lagre (jeg har mindre sannsynlighet for å berøre pengene), så jeg har sparekontoer for mitt julefond og mitt feriefond.

Den øverste bankbonusen er $ 500 akkurat nå - gå over til denne listen for å se alle bankene i ditt område som tilbyr gratis penger.

12. Sy av med Molly M Designs

Snakk om den perfekte konserten for sømmer! Molly M Designs leter etter noen til å sy sine lærputer og puter.

Du må bo i San Francisco-området, og ideelt sett kunne du jobbe 10-20 timer i uken ved å bruke din egen industrielle stingmaske.

Les mer om det: Sømstressjobb

13. Lag pene venner som en petmassasje terapeut

Du har sikkert aldri tenkt på kjæledyrsmassasje før, men dyr utvikler ømme muskler akkurat som vi gjør. Og et økende antall kjæledyr masseuser er her for å hjelpe dem til å føle seg bedre.

For å jobbe som kjæledyrsmassør, er det ikke nødvendig med spesifikke lisenser, selv om noen få skoler tilbyr sertifiseringsprogrammer. Du kan kjøre denne virksomheten ut av hjemmet ditt, eller besøke lokale dyrebedrifter for å tømme dine tjenester.

Les mer om det her: Hvordan tjene penger som en pet massasje terapeut

14. Se på Pretty Pictures All Day

Med denne jobben, jobber du på egen hånd, vurderer bilder for Shutterstock, en av de ledende leverandørene av royaltyfrie bilder.

Stillingen ber om to års erfaring i og rundt profesjonell fotograferingsverden, samt en internettforbindelse og sterk oppmerksomhet på detaljer.

Les mer om det her: Work-From-Home Image Reviewer

Din sving: Hvilken mulighet på denne listen ser mest tiltalende for deg? Hvilke andre jobber-hjemme-jobber i California bør vi inkludere?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Skrive Inn Din Kommentar