Penger

6 jobber fra hjemmet jobber som er åpne akkurat nå (noen har søte fordeler!)

6 jobber fra hjemmet jobber som er åpne akkurat nå (noen har søte fordeler!)


Landing en god jobb-hjemme-jobb kan være livsforandrende.

Uansett om du ønsker å bo hjemme hos barna dine i løpet av dagene, ta med litt ekstra inntekt på siden eller avslutte tre-timers rundreise, kan du gjøre alt fra komfort i ditt eget hjem til alle forskjellen i livskvaliteten din.

Og når at jobben hjemmefra kommer med god lønn, gode fordeler eller en ekstra fleksibel tidsplan? Det er bare glasur på kaken.

Disse kundeservicejobben (pluss en fantastisk captioning mulighet!) Har litt av alt for å passe til ulike behov: deltid, heltid, nattskift, dagskift, fantastiske fordeler og solid lønn - disse jobbene har alt (slik at du kan også).

Hvis du har vært på utkikk etter en fantastisk jobb-fra-hjem-mulighet, vil du ønske å lese videre.

Vær også sikker på å følge vår Jobbside på Facebook. Vi legger fantastiske jobb-fra-hjem muligheter der hele tiden!

6 jobber fra hjemmet jobber for å søke om akkurat nå

Du kan sjekke ut disse seks fantastiske jobb-fra-jobben muligheter nedenfor!

1. Customer Success Agent på Genesis Digital

Genesis Digital tilbyr nettbaserte e-handelsløsninger for bedrifter av alle størrelser.

Selskapet søker for tiden en kunde suksess agent å være det første kontaktpunktet for sin kundebase.

Du løser kundeproblemer og henvendelser via e-post, live chat og sporadisk telefonsamtale. Du kan også bistå i ulike andre kundesuksessprosjekter, for eksempel videoopplæring med klienter, innholdsskaping for en "kunnskapsbase" og utvikling av bedre strategier for kundesukseselskapet å implementere.

Du bør ha erfaring med tekniske problemer, fra feilsøking til oppløsning, og bør ha erfaring med å navigere på web- og mobilappene.

Du bør ha gode skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter og kunne kommunisere med kunder på en empatisk og profesjonell måte.

Fordelene inkluderer medisinske fordeler, betalt ferie og ferie tid, et fleksibelt arbeidsmiljø og forretningsopplæring. Det er ingen lønn oppført for denne stillingen, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Når du søker, må du Send en 300-ords uttalelse om hvorfor du har rett til jobben. Du kan sjekke ut mer informasjon om hvordan du søker på den opprinnelige jobboppføringen her.

2. Kundeservice Representant hos Starry, Inc.

Starry, Inc. er en bredbåndsleverandør som for tiden betjener området Boston, Massachusetts.

Selskapet søker for tiden en heltid, over natten kundeservice representant for å jobbe hjemmefra.

Du reagerer på e-postadresser, telefonsamtaler og livechats for å hjelpe kunder med å navigere på internett og produktoppsett, funksjoner og innstillinger. Du identifiserer og løser problemer med nettverks- og enheten, eskalerer tekniske problemer til de riktige gruppemedlemmene og registrerer og sporer kundeproblemer og tilbakemelding.

Du bør ha minst ett års kundeservice, helpdesk eller teknisk feilsøkingsopplevelse, gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner og sterke organisatoriske og analytiske evner. Bonuspoeng hvis du er kjent med Zendesk og har en lidenskap for teknologi.

Betal og fordeler for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere denne gryten når vi hører tilbake.

Dette er en overordnet støtterolle, så du bør være tilgjengelig for å jobbe mellom kl. 11.00 og 7:00 EST. Du må være basert i enten New York eller Massachusetts.

For å søke om denne jobben, gå her.

3. Kundeservicefordeler Administrasjon på Intelenet

Intelenet er en global forretningsprosess outsourcing plattform.

Selskapet søker for tiden en deltid kundeservice fordeler administrator å yte støtte til kandidater, pensjonister, ansatte og HR-kontakter med hensyn til ytelser.

Du vil angi innkommende anrop og e-post, identifisere og løse problemer, forbedre tjenesteleveransen og utdanne innringere om ulike ytelsesplaner.

Du bør ha sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, evnen til å lære informasjon raskt, muligheten til å forbli kul i høytrykkssituasjoner og sterke problemløsningskompetanse.

Du bør ha en bachelorgrad og minst ett år med relevant arbeidserfaring eller et videregående diplom (eller GED-ekvivalent) og to års relevant arbeidserfaring. Tidligere erfaring i et anropssenter eller å håndtere fordeler og HR er et pluss.

Betalingen er $ 14 til $ 15 per time, avhengig av erfaring. Omfattende fordeler, inkludert selskapsbetalt livsforsikring og funksjonshemmedeforsikring, sparker inn etter 60 dager, og betalte tidsslipp sparker inn etter 90 dager.

For å søke om denne jobben, gå her.

4. Real-Time Captioner på Oak Grove Technologies

Oak Grove Technologies tilbyr lærings- og opplæringsløsninger for rettshåndhevelse og myndigheter, Forsvaret og helsevesenet.

Selskapet søker for tiden en sanntidstekst å opprette levende lukkede bildetekster for U.S. Department of Veterans Affairs, Veterans Health Administration og Employee Education System.

Du vil gi sanntids lukket teksting for nettbasert kringkasting og virtuelle konferanser, samtidig som du opprettholder en nøyaktighetsgrad på minst 98%.Du vil undersøke og bekrefte stavemåter, terminologi og navn og konsultere kunder, brukere, ingeniører og administratorer for å identifisere og gjennomføre lukkede captioning behov på tvers av en rekke streamingplattformer.

Du bør være oppmerksom på at bildetekst av en live-kringkasting betyr at du vil arbeide under intens trykk i lange perioder, og vil ofte møte høyt arbeidsvolum og manglende evne til å planlegge arbeidsflyten din.

På grunn av dette kan det hende du ikke har en angitt tidsplan, men noteringen noterer seg at det er nødvendig med sanntids captioning nesten hver dag på hverdager (unntatt for føderale helligdager), og du kan forvente å jobbe på opptil fem programmer per dag. Av og til kan det hende at det kan være nødvendig med helg og kveldsarbeid.

Du bør være kjent med tekniske standarder i streaming media, inkludert webkonferansesystemer og closed captioning leveringstjenester. Du bør ha tidligere redigering eller korrekturlesing erfaring og kunnskap om internett sikkerhetsstandarder og forskjellige filformater som de relaterer til closed captioning tjenester. Du bør ha en skrivehastighet på 225 WPM.

Det er ingen lønn oppført for denne stillingen, men fordelene inkluderer 75% selskapsbetalt medisinsk og tannlege, 100% betalt visjon, liv og funksjonshemning og en 401 (k) plan med et selskapsmatch.

For å søke om denne jobben, gå her.

5. Simulator Kundestøtteingeniør på PhishMe

PhishMe tilbyr anti-phishing-løsninger for bedrifter slik at ansatte kan bidra til å bekjempe sikkerhetsbrudd når de skjer.

Selskapet søker for tiden en kundeservice ingeniør å samhandle med PhishMe-kunder, svare på spørsmål og løse spørsmål angående PhishMe Simulator-produkter, og engasjere det interne utviklingspersonalet etter behov.

Du svarer på kundesamtaler og e-postmeldinger i tide, løser hendelser og problemer enkeltvis og gjennom samarbeid med de forskjellige PhishMe-lagene, og utvikler og implementerer interne prosesser og dokumentasjonspraksis, inkludert vanlige spørsmål og "hermetiske svar".

Du bør ha minst to års erfaring i en kundesøkt støtterolle, en grunnleggende forståelse av phishing og truslene den presenterer, grunnleggende tekniske feilsøkingsevner og grunnleggende kunnskap om HTML. Du bør også ha gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner og sterke multitasking ferdigheter.

Du bør være tilgjengelig for arbeid fra klokken 12 til 9 pm PST og bør være plassert på vestkysten av U.S.

Betalingen er ikke oppført for denne stillingen, men fordelene inkluderer en 401 (k) plan med selskapsmatch og helse, dental, visjon, funksjonshemming og livsforsikring.

For å søke om denne jobben, gå her.

6. Kundesupport ved Romanoff Renovations

Romanoff Renovations tilbyr hjemme-installasjon for Home Depot, og tilbyr ulike installasjons- og renoveringstjenester.

Selskapet søker for tiden en deltid kundesupport representant å angi innkommende kundeanrop.

Du koordinerer installasjonsplanlegging, informerer kundene om endringer gjort i deres bestillinger eller installasjonsplaner, og håndter spørsmål, problemer og spørringer fra kunder når de oppstår.

Du bør ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, sterke datakompetanse og evnen til å håndtere kundeklager og spørsmål på en profesjonell måte.

Du må være minst 18 år gammel, lokalisert på vestkysten av USA og ha et dedikert hjemmekontorum. Tidligere kundeservice erfaring er foretrukket, som er helgen tilgjengelighet. Tidligere detaljhandel erfaring på Home Depot er et stort pluss!

Betaling er oppført mellom $ 13 og $ 15 per time og fordelene inkluderer medisinsk, visjon og tannlegeforsikring, en 401 (k) med selskapskamp, ​​betalte ferier, personlig fridag og muligheten til å tjene PTO ved å gjøre samfunnstjeneste.

For å søke om denne jobben, gå her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar