Penger

Nå ansette: Dictionary.com Trenger et Word Nerd å jobbe hjemmefra

Nå ansette: Dictionary.com Trenger et Word Nerd å jobbe hjemmefra

Jeg har en virkelig fantastisk jobb mulighet for deg i dag. (Jeg snakker virkelig fantastisk - oss ordnerdene i HQ er slags geeking ut)

Men først, jeg trenger deg til å svare på noen få spørsmål.

Er du klar? Flott.

Første ting først: Vil du betrakte deg som et andre ordnerd?

I så fall: Er du om som dyktig i å lage 140-tegn tweets som du er på engelsk?

Ok, sist en: Drømmer du om dager brukt til å rulle Twitter-feeder fra din sofa?

Hvis du svarte ja til noen (eller alle!) Av disse spørsmålene, så har vi kanskje snublet over drømmejobben din: akkurat nå, Dictionary.com ser etter en deltid, freelance sosial media editor å jobbe - og tweet - hjemmefra.

Bli Tweet Master for Dictionary.com

Dictionary.com ønsker å gjøre sitt merke som en "innflytelsesrik, tankevekkende merkevare", og de trenger din hjelp til å gjøre det.

Selskapet trenger en sosial media redaktør for å koble seg til nye kultur og trender mens de kreativt viser dem på Twitter på en måte som er morsomt og engasjerende.

I denne rollen vil du være opptatt av å bruke sosiale medier til å drive trafikk og merkevarebevissthet, søke etter og identifisere muligheter for Dictionary.com for å bli med i den sosiale samtalen, opprettholde Dictionary.com sine Twitter-innlegg og utvikle engasjerende sosiale medier innhold.

Du bør kunne tjene tillit internt og eksternt med andre merker og ulike publikum, og bør kunne formulere et klart synspunkt når man diskuterer kompliserte problemer.

Bonuspoeng hvis du er en seriøs "news junky" som elsker å være i vet - og rett midt i samtalen.

Du bør ha minst tre års erfaring med sosiale medier, PR og / eller markedsføringsstrategier, en sterk forståelse av tusenårs- og gen Z-kulturnormer, en "sunn besettelse" med nyheter og kultur og en medfødt nysgjerrighet om språk og dets forhold til den menneskelige erfaringen.

Du bør ha gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner, oppleve publisering på Twitter og et demonstrert track record som kjører sosial og publikumsengasjement. Å ha solide relasjoner "med press og influencers" er et pluss.

Du bør være tilgjengelig for å arbeide ca 20 timer per uke. Dette er en ekstern mulighet, men kandidatene bør være lokalisert i USA Jobben betaler mellom $ 15 og $ 17 per time, avhengig av erfaring.

For å søke om denne jobben, gå her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er splitter spankin 'ny på Twitter, så hold deg unna og vis henne litt kjærlighet @schweizer_grace.

Skrive Inn Din Kommentar