Penger

Søk nå: Disse 3 firmaene fyller jobber fra hjemmet nå

Søk nå: Disse 3 firmaene fyller jobber fra hjemmet nå


Redaktørens merknad: Den første jobben oppført på dette innlegget er ikke lenger tilgjengelig.

En annen dag, en annen mulighet til å forlate kontorsjobben og dra nytte av fleksibiliteten og friheten som følger med å ha en jobb-hjemme-jobb. (Slik går ordtaket, ikke sant?)

For å hjelpe deg med å starte jobbjakten fant vi tre selskaper som ønsker å ansette kundeservicerepresentanter for å jobbe hjemmefra.

Søk etter en av disse jobber-fra-hjem-jobber nå

Sjekk ut disse tre arbeids-hjemme-mulighetene - en av dem kan bare være riktig for deg!

1. Kundeservice Representant ved TINT

TINT er en plattform som hjelper bedrifter med å identifisere og bruke brukergenerert innholdsmarkedsføring på tvers av alle kanaler.

Som kundesupportrepresentant støtter du kunder med grunnleggende produktutdanning og kontoadministrasjon via live chat, telefon, e-post og sosiale medier. Du vil også feilsøke og løse kundeproblemer som spenner fra tilbakestilling av passord til produktproblemer.

Du bør være tilgjengelig for arbeid mellom klokken 9 og 16 EST med sporadiske kvelder og helger som bedriften krever.

Du bør ha minst ett års erfaring med kundeservice, sammen med erfaring som arbeider med et støttesystem. Erfaring med CRM, Zendesk og Salesforce er også nyttig.

Du bør være detaljert og responsiv og ha gode kommunikasjonsevner. Bonuspoeng hvis du har interesse for sosiale medier og markedsføring, har grunnleggende kunnskap om HTML og CSS og erfaring med å støtte eksterne team.

Denne stillingen er på heltid, og du får en lønn mellom $ 42,000 - $ 62,000. Du vil også motta en personlig utviklingsstipend, helse-, tann- og synsforsikring, en 401 (k) plan, fleksible feriedager og lagbonuser, sammen med noen andre flotte fantastiske fordeler.

Klikk her for å søke om denne jobben.

2. Kundeservicent på Ecolab

Ecolab er "verdensledende innen vann-, hygiene- og energiteknologi og -tjenester."

Som kundeservice-agent, vil du angi kundeforespørsler og henvise dem til de riktige tjenestespesialistene, svare på innkommende anrop og håndtere produktbestillinger og kredittforespørsler.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent og oppover på ett års erfaring i en kundeservicerolle, selv om en bachelorgrad, enten ferdig eller i prosess, er foretrukket.

Du bør leve innenfor en "rimelig avstand" av Ecolabs anlegg i Naperville, Illinois, som du vil bli pålagt å delta i en personlig intervju og treningsøkt.

Mens Ecolab er ute etter både heltids- og deltidsagenter, må du være oppmerksom på at du kan bli bedt om å jobbe opptil 40 timer per uke. Stillingen betaler $ 14 per time. Du får også medisinske og dental fordeler.

Klikk her for å søke om denne jobben.

3. Finans Kunde og Ansatt Støtte Representant på Remote Year

Remote Year sender frilansere, gründere og fagfolk på år lange arbeidsreiseropplevelser gjennom 12 byer rundt om i verden.

Som en heltidsansatt representant for kundestøtte, administrerer du e-postkontoen for kundesupport, genererer og følger opp med månedlige fakturaer og støtter ansatte gjennom de økonomiske rapporteringsprosessene.

Du bør ha en bachelorgrad i et beslektet felt eller tilsvarende, relevant erfaring. Du bør være dyktig i Microsoft Excel og ha erfaring med FreshDesk eller et annet lignende biljettsystem for støtte.

Vi har kommet ut til selskapet for å spørre om fordeler og lønn, og vi oppdaterer dette innlegget når vi hører tilbake.

Klikk her for å søke om denne jobben.

Hvis du er interessert i å høre om enda flere jobb-hjemme-jobber, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook. Vi legger nye jobber der hele tiden.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar