Penger

Hvem fikk de største lønnsopplevelsene i 2017? Svaret kan overraske deg

Hvem fikk de største lønnsopplevelsene i 2017? Svaret kan overraske deg

Nå som vi er solid i 2018, har du sannsynligvis allerede ødelagt treningsmålene dine, reddet massevis av penger og til slutt bedt sjefen din om en heve.

Nei? Vel, jeg heller ikke. Men i dag skal jeg fortelle deg hvorfor du trenger å gjøre en av disse tingene så snart som mulig.

Det er på tide å be om en høyning. Ja, selv om du ikke har en høyskoleutdanning som vi begir så mye her i USA. Hvis du ikke gjør det, er du i en mye bedre posisjon for å få en høyning.

I fjor steg lønnene mindre enn 1% for alle arbeidstakere, ifølge data utgitt av US Bureau of Labor Statistics denne uken. Men hvis du ser nærmere, ser du at lønnen hoppet 2,3% for de uten videregående diplom, og det samme beløpet for folk uten universitetsgrad.

Bedrifter har en vanskelig tid å beholde og rekruttere såkalte low-skilled arbeidstakere (dette er bare økonom-snakk for folk uten en høyskole grad), ifølge rapporter fra amerikanske Federal Reserve's Beige Book.

En fast økonomer kontaktet rapporterte lønnsopptak 20%, mens bygge- og fastfoodforvaltere også rapporterte høyere lønninger.

Det er klart at de med en grad fortsatt gjør mye mer enn de uten, men det er alltid oppmuntrende å se de mest i nød, få større støt i lønn.

Vi vet allerede at du ikke trenger en høyskole grad for en lukrativ karrierevei. Og vi har vist hvor mye du kan gjøre i et felt som konstruksjon. Men hvordan spør du om en oppgang når du har landet en jobb som en ikke-gradsholder?

Ingen grad? Her er hvordan å be om et løft i år

Hvis du leser dette, og du ikke har mottatt en økning på en stund, er det nå på tide å vurdere å spørre om en. Økonomien blomstrer, og regjeringen har nettopp passert en ny skatteregning som har selskaper som gir amerikanske investeringer og touting betale støt.

Men spørre om å øke kan være ganske freaking skummelt, ikke sant? Imposter syndrom er noe jeg sliter med på daglig basis.

Denne veiledningen vil gå deg gjennom seks strategier for å spiker den heisen be om.

Sørg for at du gjør din forskning på lønn for jobben din, eller sammenlignbare konserter, ved hjelp av Bureau of Labor Statistics eller private jobbsøkende selskaper. Deretter knytte økningen til din forestilling - finn noen måte å sette arbeidet ditt i tall.

Og her er en merkelig en: Be om en merkelig mengde. Forskning har vist at det å holde seg borte fra runde tall kan gi høyere økning. For eksempel, be om $ 41.766 i stedet for $ 41.500, og du kan få frem med mer penger.

Så neste gang noen prøver å sass deg for ikke å ha en høyskole grad, bare fortelle dem om at fett øker deg akkurat.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar